Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jak dobrze, ze przybyłyście na pomoc. Jest nas już trochę i musimy szybko pomóc suni.
Dziewczyny z Obornik. Odpowiedzcie na nasze pytania o mozliwości pójścia do weta itp.

Posted

Jest w Obornikach super wet(leczy pogryzionego Rudka który jest u mnie na tymczasie) ale nie wiem czy ma możliwość wykonania takich badań. Jutro będę u niego Z Rudkiem to zapytam. I jeszcze sprawa wyciągnięcia psa ze schronu tylko na badania. Nie mam pojęcia czy można przeprowadzić cos takiego. W schronisku jest wet i dlatego mogą mieć obiekcje co do konsultacji z innym wetem. Od niedawna jestem wolontariuszką w Obornikach i nie wiem czy jest tam coś takiego praktykowane. Musiały by się wypowiedzieć dziewczyny które dłużej działają w schronie.

Posted

Jeżeli jest to super wet--??? oby ??---to wspaniale. Moze wystarczy pobrać materiał do badań i zanieść do laboratorium poza schroniskiem. Popytaj jutro koniecznie innych dziewczyn, czy tak można załatwić i czy ewentualnie można wyprowadzić psa poza schron do weta, gdyby była taka koniecznośc. Dopóki nie wiemy, co to za choroba, wszelkie objawowe leczenie nie ma sensu. I nikt nie weźmie psa do DT ze względu na mozliwość zarażenia innych psów.
Dziewczyna, o której pisałam, ze ma BDT odpowiedziała, ze gdy będzie miała miejsce, może zabrać Kremcię, ale musi iwedzieć, co jej jest- własnie obawa przed zarażeniem.
To moze długo potrwać, ale w tym czasie pies musi być leczony, a nie zaleczany z nie wiadomo czego.

Posted

Przede wszystkim musimy wiedziec co powie Wet widac ten w schornisku nie ma mozliwosci diagnozy, Jak bedzie trzeb a placic - zaplacimy Tylko dajcie znac co i jak

Posted

[quote name='biszat']Ok dla sprostowania - ja to nie ona ale on . Wrzucam na mojego FB , moze wiecej ludzi pomoze
No, super !!! Baby, mamy swojego jedynaka w gronie.:multi: Witaj wujaszku:multi::multi:

[quote name='biszat']Przede wszystkim musimy wiedziec co powie Wet widac ten w schornisku nie ma mozliwosci diagnozy, Jak bedzie trzeb a placic - zaplacimy Tylko dajcie znac co i jak
:loveu:Dziękuję Wam wszystkim za tak liczne dziś przybycie do Kremci.:loveu:
Jutro dziewczyny będą w schronie, to zorientują się w tych sprawach.

Posted

[quote name='danka4u1']Ja też rozsyłam. Cierpliwośći. To musi potrwać, ale dobrze, ze nie jestem sama do tego rozsyłania...
Buziaki dla Ciebie w tak piękny, słoneczny dzień.
Racja, trzeba poczekać
Dziękujemy .Buziaki dla wszystkich Was co tu chciaz zajrzeli :)
U Nas pada i pada..
border collie milo Cie widzieć ;)

Posted

Jeżeli uda nam się pomóc na odległość Kremci, to bedzie to dla nas najlepsze podziękowanie. Słowa uznania i podziekowania należą się osobom troszczącym się o Kremcię w realu...
Proszę, posyłajcie zaproszenia na watek. Niech Kremcia bedzie widoczna. Ma wydarzenie na FB?

Posted

[quote name='danka4u1']Jeżeli uda nam się pomóc na odległość Kremci, to bedzie to dla nas najlepsze podziękowanie. Słowa uznania i podziekowania należą się osobom troszczącym się o Kremcię w realu...
Proszę, posyłajcie zaproszenia na watek. Niech Kremcia bedzie widoczna. Ma wydarzenie na FB?[/QUOTE]

Zaglądam też i ja, do Kremci.