Qeeriefire Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Pewnie , wstawię w swoich galeriach, powysyłam tez Pw ;) Quote
danka4u1 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Jak dobrze, ze przybyłyście na pomoc. Jest nas już trochę i musimy szybko pomóc suni. Dziewczyny z Obornik. Odpowiedzcie na nasze pytania o mozliwości pójścia do weta itp. Quote
cicia1977 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Jest w Obornikach super wet(leczy pogryzionego Rudka który jest u mnie na tymczasie) ale nie wiem czy ma możliwość wykonania takich badań. Jutro będę u niego Z Rudkiem to zapytam. I jeszcze sprawa wyciągnięcia psa ze schronu tylko na badania. Nie mam pojęcia czy można przeprowadzić cos takiego. W schronisku jest wet i dlatego mogą mieć obiekcje co do konsultacji z innym wetem. Od niedawna jestem wolontariuszką w Obornikach i nie wiem czy jest tam coś takiego praktykowane. Musiały by się wypowiedzieć dziewczyny które dłużej działają w schronie. Quote
danka4u1 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Jeżeli jest to super wet--??? oby ??---to wspaniale. Moze wystarczy pobrać materiał do badań i zanieść do laboratorium poza schroniskiem. Popytaj jutro koniecznie innych dziewczyn, czy tak można załatwić i czy ewentualnie można wyprowadzić psa poza schron do weta, gdyby była taka koniecznośc. Dopóki nie wiemy, co to za choroba, wszelkie objawowe leczenie nie ma sensu. I nikt nie weźmie psa do DT ze względu na mozliwość zarażenia innych psów. Dziewczyna, o której pisałam, ze ma BDT odpowiedziała, ze gdy będzie miała miejsce, może zabrać Kremcię, ale musi iwedzieć, co jej jest- własnie obawa przed zarażeniem. To moze długo potrwać, ale w tym czasie pies musi być leczony, a nie zaleczany z nie wiadomo czego. Quote
groszek83 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 No właśnie od Was będących na miejscu zależy najwięcej;) Pytajcie dowiadujcie się.. Quote
piesia Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Cały czas jestem z Kremcią . Jutro w schronie może uda się coś zadziałać . Quote
danka4u1 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Dziewczyny w schronie, my- tutaj z drugiej strony monitora; jest nas trochę. Musi być lepiej. Quote
biszat Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ok dla sprostowania - ja to nie ona ale on . Wrzucam na mojego FB , moze wiecej ludzi pomoze Quote
biszat Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Przede wszystkim musimy wiedziec co powie Wet widac ten w schornisku nie ma mozliwosci diagnozy, Jak bedzie trzeb a placic - zaplacimy Tylko dajcie znac co i jak Quote
danka4u1 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='biszat']Ok dla sprostowania - ja to nie ona ale on . Wrzucam na mojego FB , moze wiecej ludzi pomoze No, super !!! Baby, mamy swojego jedynaka w gronie.:multi: Witaj wujaszku:multi::multi: [quote name='biszat']Przede wszystkim musimy wiedziec co powie Wet widac ten w schornisku nie ma mozliwosci diagnozy, Jak bedzie trzeb a placic - zaplacimy Tylko dajcie znac co i jak :loveu:Dziękuję Wam wszystkim za tak liczne dziś przybycie do Kremci.:loveu: Jutro dziewczyny będą w schronie, to zorientują się w tych sprawach. Quote
Qeeriefire Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Jesteśmy i czekamy. Porozsyłałam PW , ale jakoś brak odzewu :mad: Quote
danka4u1 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ja też rozsyłam. Cierpliwośći. To musi potrwać, ale dobrze, ze nie jestem sama do tego rozsyłania... Buziaki dla Ciebie w tak piękny, słoneczny dzień. Quote
biszat Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Coby nie bylo - tez jestem i to od rana Czekam na wiadomosci ze schronu Quote
Qeeriefire Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='danka4u1']Ja też rozsyłam. Cierpliwośći. To musi potrwać, ale dobrze, ze nie jestem sama do tego rozsyłania... Buziaki dla Ciebie w tak piękny, słoneczny dzień. Racja, trzeba poczekać Dziękujemy .Buziaki dla wszystkich Was co tu chciaz zajrzeli :) U Nas pada i pada.. border collie milo Cie widzieć ;) Quote
danka4u1 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='border collie']Kremciu,wracaj do zdrówka!Oby...[/QUOTE] Musimy jej w tym pomóc... Quote
Tia Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Tak dużo się osób zjawiło na wątku, jak by Kremusia mogła to pewnie podziękowała by za pomoc:) Quote
danka4u1 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Jeżeli uda nam się pomóc na odległość Kremci, to bedzie to dla nas najlepsze podziękowanie. Słowa uznania i podziekowania należą się osobom troszczącym się o Kremcię w realu... Proszę, posyłajcie zaproszenia na watek. Niech Kremcia bedzie widoczna. Ma wydarzenie na FB? Quote
Syla Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='danka4u1']Jeżeli uda nam się pomóc na odległość Kremci, to bedzie to dla nas najlepsze podziękowanie. Słowa uznania i podziekowania należą się osobom troszczącym się o Kremcię w realu... Proszę, posyłajcie zaproszenia na watek. Niech Kremcia bedzie widoczna. Ma wydarzenie na FB?[/QUOTE] Zaglądam też i ja, do Kremci. Quote
biszat Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Zrobiony event na FB - http://www.facebook.com/event.php?eid=122505447829851 Quote
groszek83 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Trzeba czekać na piesie czego się dowiedziała.. Rozsyłam watek ale tyle tych biedaków że tak naprawdę każdy ma pewnie po kilka wątków swoich:shake: Quote
Recommended Posts