Wala2006 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Z deklaracją cici mamy to już 90 zł stałych na Kremcie :) Quote
Wala2006 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Zdjęcia narośli o której pisała Tia: Tył: Kremcia na spacerze: Quote
danka4u1 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Wala, to jest straszne. Już nie wiem, co robić. Macie jakiegoś weta, do którego można pójść z Kremcią? Wet schronowy????? Mozliwości diagnozy leżą na pewno poza schroniskiem. Mozna wyjść z psem do weta? Pewnie nie... Ten pies nie ma czasu. Podaj mi link do wydarzenia na FB. Nie dam rady teraz szukać. Dzieje się tam coś? Uaktualnie ktoś wydarzenie? Wybacz te wszystkie pytania, ale powaliły mnie te zdjęcia i smutny, nędzny widok Kremci Quote
chi23 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Jestem na zaproszenie Zapisuję, wątek przeczytam później bo teraz już muszę iść. Quote
Livka Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ależ to choróbsko postępuje :shake: ... jestem przerażona. Biedna Kremulka :placz: Macie na widoku jakieś DT ? Quote
magda222 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Dziewczyny dowiedzcie się czy można zabrać Kremcię do dobrego weta. Zapytajcie jaki byłby koszt wizyty i badań. I zbieramy na to kasę! Musimy jej pomóc! Może ona jest taka smutna nie tylko z tego powodu, że jest w schronie ale po prostu cierpi! Quote
danka4u1 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='magda222']Dziewczyny dowiedzcie się czy można zabrać Kremcię do dobrego weta. Zapytajcie jaki byłby koszt wizyty i badań. I zbieramy na to kasę! Musimy jej pomóc! Może ona jest taka smutna nie tylko z tego powodu, że jest w schronie ale po prostu cierpi! Nie mogę nic więcej napisać....rozsyłam zaproszenia na wątek. Dowiedzcie się o weta Pytam znowu, czy Kremcia ma wydarzemnie na FB? To ważne. Quote
Syla Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='danka4u1']Nie mogę nic więcej napisać....rozsyłam zaproszenia na wątek. Dowiedzcie się o weta Pytam znowu, czy Kremcia ma wydarzemnie na FB? To ważne. Dobrze, że jesteś Danusiu, bo jesteś "baba z jajami" a takiej tutaj trzeba.Pozdrawiam siąsiadeczkę zza miedzy. Quote
danka4u1 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Syla']Dobrze, że jesteś Danusiu, bo jesteś "baba z jajami" a takiej tutaj trzeba.Pozdrawiam siąsiadeczkę zza miedzy.[/QUOTE] Syla, moje jaja nic nie pomogą na odległość, a tutaj trzeba szybko działać. Zbierać kasę, umówić weta, bo pies cierpi i jego los w schronie nie jest pewny w tej sytuacji... Zaproszenia wysyłam, weta nie umówię w Obornikach, zresztą nic nie wiem na temat takich sytuacji w tym schronie, czy można wyjść z psem do weta innego niż schronowy, bywa bardzo różnie i często źle się kończy.. Pisałam na wątku nowopowstałego BDT o Kremci, podawałam tutaj link i dzisiaj była odpowiedź, że dziewczyna zabrała innego psa, a jak zwolni się miejsce... Syla, masz to wydarzenie na Fb, bo nie moge się dopytać. Ten pies nie ma za dużo czasu...i cierpi Quote
chi23 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Pff, widzę że luksusy w postaci weta na miejscu są tylko w "naszym" schronie.. Quote
danka4u1 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Tam pewnie tez jest, ale nie zdiagnozuje psa w takich spartańskich warunkach..laboratorium potrzebne itp Nie wiem, jak tam jest - poprzednie psy z Obornik Ruda, Dwupak, Lisio i Pieguska- nie wymagały takich badań. Quote
biszat Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Zapisuje. Jak bedzie wiadomo jaka kasa ma isc na weta dajcie znac. Napiszcie tez czy mozna z nim wyjsc gdzies do innego jak nie zapytajcie sie czy wet moze przyjsc do psiaka. Wyglada ta narosl jakby sie cos w niej zagniezdzilo . Nie znam lekarzy w tamtym rejonie , ale jak bylo napisane wyzje - psiak nie moze czekac Quote
danka4u1 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Biszat, dzięki, ze przyszłaś:loveu::loveu: i za chęć pomocy. Tak tutaj pusto, a ten biedak cierpi Quote
groszek83 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Przeczytałam wątek i właściwie mnie też nasuwa się jedno pytanie- na co Kremcia choruje? Była leczona ale właściwie to jak skoro nie wiadomo co jej dolega.. Nie chcę się mądrzyć ale porządna diagnostyka musi być zrobiona bo bez tego nie ruszycie, nikt nie weźmie psa chorego nie wiadomo na co:shake: Mam sunie z problemami hormonalnymi i miała też łyse placki tylko ze na bokach więc to nie koniecznie to, no ale gdybać sobie można. Quote
danka4u1 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Groszek83, dobrze, ze przyszłaś. Juz nas wiecej. Kto pomoże mi wysyłac zaproszenia na wątek ? Poślę " ściągę" tekstu. Quote
chi23 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='danka4u1']Groszek83, dobrze, ze przyszłaś. Juz nas wiecej. Kto pomoże mi wysyłac zaproszenia na wątek ? Poślę " ściągę" tekstu. Ja ciągle wysyłam, ale tylko takie coś: Nie pozwólmy żeby choroba Kremci przesłoniła widok na kochający dom! http://www.dogomania.pl/threads/183925-Kremcia-która-DALEJ-WALCZY-z-chorobą!-Potrzebne-deklaracje-stałe-i-Hotelik!-POMÓŻ! Nie napisałam niczego dłuższego:shake: Quote
danka4u1 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Znowu chi spotkałyśmy się ...przy dłuższych i krótszych tekstach jak u dwupaku. Ja jak Margaret pisze raczej te dłuższe. Pisz swoje- ludzie sa rózni. Dzięki, ze zamieściłaś link do Kremci w swojej galerii. Quote
danka4u1 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Pewnie, ze tak i bardzo Cię o to proszę, bo sama nie dam rady. Dobrze, ze jesteś:loveu: Quote
chi23 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='danka4u1']Znowu chi spotkałyśmy się ...przy dłuższych i krótszych tekstach jak u dwupaku. Ja jak Margaret pisze raczej te dłuższe. Pisz swoje- ludzie sa rózni.[/QUOTE] A mogłabyś podesłać mi ten dłuższy? Ja nic specjalnego nie napisałam bo jakoś dzisiaj kompletnie nie mam pomysłu. Quote
danka4u1 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Specjalnego tez nic nie napisałam, ale posyłam to dłuższe. Quote
Qeeriefire Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Witam Dziękuję za zaproszenie, niestety na ta chwile nie pomoge pienieznie. Biedna sunia , niech zdrowieje :-( Będziemy zaglądać. Quote
danka4u1 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Dzieki za przybycie. Przychodź do nas. co dwie głowy, to nie jedna....może zaproś kogoś do towarzystwa? prosimy o pomoc. Quote
chi23 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Collie']Witam Dziękuję za zaproszenie, niestety na ta chwile nie pomoge pienieznie. Biedna sunia , niech zdrowieje :-( Będziemy zaglądać.[/QUOTE] Dobrze że jesteś.. Skupiuj z mojej galerii ten gigantyczny napis i wklej u siebie, co? Prosimy;) Quote
Recommended Posts