Wala2006 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Ja trzymam po cichutku kciuki za Kremcie by wkońcu się jej udało :) Quote
Livka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Czy któraś z opiekunek Kremci tu zagląda ? Szkoda żeby taka okazja przeszła koło nosa ... może to jest ten domek ? Quote
aldira Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 widzę ze pies ma zmiany na skórze.. sadze ze antybiotyk załatwi sprawę miałam kiedyś taki przypadek i pies wyzdrowiał był podany antybiotyk po tygodniu był spokój ale jeżeli nie wyleczycie choroby do końca może sie nawrócić jak widzę ze to zrobiła... szkoda psa męczyć smarowaniami .najlepiej podać mu antybiotyk i będzie spokój na zawsze z choroba... a tak przy okazji jak się miewa psinka? Quote
dara9 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 I co z tym mailem od zainteresowanej Pani? Czy ktoś się odezwał do BeaBono? Czy może ktoś odpisał? Quote
__Lara Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='Livka']Czy któraś z opiekunek Kremci tu zagląda ? Szkoda żeby taka okazja przeszła koło nosa ... może to jest ten domek ? No też jestem ciekawa czy ktoś miał telefon. Quote
Tia Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 [quote name='BeaBono']ezielona@gmail.com Taki mail dzisiaj dostałam.... Co mam Pani odpisać? Beabono odpisz pani tak: Suczka jest nadal do adopcji, obecnie mieszka w schronisku dla psów w Obornikach Wlkp niedaleko Poznania. Miesza tam już około 3 lata i bardzo potrzeabuje ciepłego domku. Tel: do wolontariuszki w sparawie adopcji: 721-851-850. Niech pani najlepiej zadzwoni i omówi wszystko związane z adopcją. Coś w tym stylu:) Oby się udało, Trzymam mocno kciuki:) Quote
danka4u1 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Podałam Goldenkowi nr tel do Angel, bo tylko do niej miałam . Moze dodzwoni się. Szkoda, by taka szansa ominęła biedną Kremcię. Quote
BeaBono Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Tia napisał(a):Beabono odpisz pani tak: Suczka jest nadal do adopcji, obecnie mieszka w schronisku dla psów w Obornikach Wlkp niedaleko Poznania. Miesza tam już około 3 lata i bardzo potrzeabuje ciepłego domku. Tel: do wolontariuszki w sparawie adopcji: 721-851-850. Niech pani najlepiej zadzwoni i omówi wszystko związane z adopcją. Coś w tym stylu:) Oby się udało, Trzymam mocno kciuki:) Może napiszę, że w schronisku pod Poznaniem... Trochę się boję podawać dokładną lokalizację.. pojadą po psa i tym samym nie będzie okazji do "prześwietlenia" domu... Quote
_Goldenek2 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Dodzwoniłam się do Angel.... mimo późnej pory. Niestety Kremcią zajmuje się ktoś inny i Angel nie ma do tej osoby telefonu. Ma Ją jutro zawiadomić. Quote
Tola^^ Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 _Goldenek2 napisał(a):Dodzwoniłam się do Angel.... mimo późnej pory. Niestety Kremcią zajmuje się ktoś inny i Angel nie ma do tej osoby telefonu. Ma Ją jutro zawiadomić. Już jest podany numer telefonu :) Quote
Tola^^ Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 BeaBono napisał(a):Może napiszę, że w schronisku pod Poznaniem... Trochę się boję podawać dokładną lokalizację.. pojadą po psa i tym samym nie będzie okazji do "prześwietlenia" domu... Tak możesz tak napisać :) Później można jeszcze przesłać tam ankietę przed-adopcyjną, a skąd ten domek, czy jeszcze nie wiadomo... Quote
Syla Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Byłoby super dla Kremci.BeaBono a czy wiesz skąd ta pani dowiedziała się o Kremci? Quote
BeaBono Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 nie wiem dokładnie, bo Pani nie napisała przez formularz kontaktowy, tylko bezpośrednio na mój mail (robiąc ogłoszenia, loguję się i w ogłoszeniach są zazwyczaj dwa adresy mailowe- mój i "kontaktowy") odpowiedziałam, mam nadzieję, że zadzwoni Quote
Angel Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Ok to nr już jest :) Słuchajcie to zaciskam kciuki mocnooo !! :loveu: czyli teraz sa to 2 różne osoby ? czy jest jeden domek dla Kremci ? Quote
Szyna13222 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Angel napisał(a):: czyli teraz sa to 2 różne osoby ? czy jest jeden domek dla Kremci ? No właśnie bo ja tez juz sie troche pogubiłam;) Super ze w koncu jakis odzew ,trzymam kciuki zeby sie udalo!!:) Quote
_Goldenek2 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Na stronie http://www.tesco.pl/schroniska/index.php jest głosowanie - schronisko z największą ilością głosów dostanie karmę. Quote
dara9 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Zaglądam i ciągle trzymam by domek okazał się tym jedynym! Quote
Syla Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 To bazarek na pieski z Azorka: http://www.dogomania.pl/threads/199599-obr%C3%B3%C5%BCki-dla-psiak%C3%B3w-z-AZORKA-%21-DO%C5%81%C4%84CZ-SIE-DO-AKCJI-%29?p=16051812#post16051812 Quote
__Lara Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Pani, która do mnie dzwoniła, znalazła Kremcię na allegro, a wpisała w google słowa "psi anioł" czy jakoś tak, Quote
Tia Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Czy jest coś wiadomo w sprawie tego domku? Quote
Livka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Cisza nastała - czy może odezwał się domek poszukujący psiego anioła ? Quote
Angel Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 włąsnie.. hello. co z domkiem dla Kremci ? :) Quote
Recommended Posts