Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

widzę ze pies ma zmiany na skórze.. sadze ze antybiotyk załatwi sprawę miałam kiedyś taki przypadek i pies wyzdrowiał był podany antybiotyk po tygodniu był spokój ale jeżeli nie wyleczycie choroby do końca może sie nawrócić jak widzę ze to zrobiła... szkoda psa męczyć smarowaniami .najlepiej podać mu antybiotyk i będzie spokój na zawsze z choroba... a tak przy okazji jak się miewa psinka?

Posted

[quote name='Livka']Czy któraś z opiekunek Kremci tu zagląda ? Szkoda żeby taka okazja przeszła koło nosa ... może to jest ten domek ?

No też jestem ciekawa czy ktoś miał telefon.

Posted

[quote name='BeaBono']ezielona@gmail.com

Taki mail dzisiaj dostałam.... Co mam Pani odpisać?

Beabono odpisz pani tak:
Suczka jest nadal do adopcji, obecnie mieszka w schronisku dla psów w Obornikach Wlkp niedaleko Poznania.
Miesza tam już około 3 lata i bardzo potrzeabuje ciepłego domku. Tel: do wolontariuszki w sparawie adopcji:
721-851-850. Niech pani najlepiej zadzwoni i omówi wszystko związane z adopcją.

Coś w tym stylu:)
Oby się udało, Trzymam mocno kciuki:)

Posted

Tia napisał(a):
Beabono odpisz pani tak:
Suczka jest nadal do adopcji, obecnie mieszka w schronisku dla psów w Obornikach Wlkp niedaleko Poznania.
Miesza tam już około 3 lata i bardzo potrzeabuje ciepłego domku. Tel: do wolontariuszki w sparawie adopcji:
721-851-850. Niech pani najlepiej zadzwoni i omówi wszystko związane z adopcją.

Coś w tym stylu:)
Oby się udało, Trzymam mocno kciuki:)

Może napiszę, że w schronisku pod Poznaniem... Trochę się boję podawać dokładną lokalizację.. pojadą po psa i tym samym nie będzie okazji do "prześwietlenia" domu...

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Dodzwoniłam się do Angel.... mimo późnej pory. Niestety Kremcią zajmuje się ktoś inny i Angel nie ma do tej osoby telefonu. Ma Ją jutro zawiadomić.

Już jest podany numer telefonu :)

Posted

BeaBono napisał(a):
Może napiszę, że w schronisku pod Poznaniem... Trochę się boję podawać dokładną lokalizację.. pojadą po psa i tym samym nie będzie okazji do "prześwietlenia" domu...

Tak możesz tak napisać :)
Później można jeszcze przesłać tam ankietę przed-adopcyjną, a skąd ten domek, czy jeszcze nie wiadomo...

Posted

nie wiem dokładnie, bo Pani nie napisała przez formularz kontaktowy, tylko bezpośrednio na mój mail (robiąc ogłoszenia, loguję się i w ogłoszeniach są zazwyczaj dwa adresy mailowe- mój i "kontaktowy")

odpowiedziałam, mam nadzieję, że zadzwoni

Posted

Angel napisał(a):
: czyli teraz sa to 2 różne osoby ? czy jest jeden domek dla Kremci ?

No właśnie bo ja tez juz sie troche pogubiłam;) Super ze w koncu jakis odzew ,trzymam kciuki zeby sie udalo!!:)