Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dara9 napisał(a):
Ale cisza u Kremci...Kremciu pokazuj się, Twoja mordka wisi w internecie, niech ktoś ją wypatrzy!

Tyle czasu już minęło i nadal nikt jej nie chce...a ona taka kochaniutka jest;)

Posted

Allegro Kremci skończyło się. Co robimy?

P.S. Ostatnio miałam głupiego maila, że ktoś jest chętny adoptować psa z...wolontariuszką ze zdjęcia....nawet nie odpisywałam.

Posted

__Lara napisał(a):

P.S. Ostatnio miałam głupiego maila, że ktoś jest chętny adoptować psa z...wolontariuszką ze zdjęcia....nawet nie odpisywałam.

A ja sie wcale temu komus nie dziwie, bo wolontariuszka to piękna dziewczyna... :lol: :cool3:

Posted

Sabina02 napisał(a):
A ja sie wcale temu komus nie dziwie, bo wolontariuszka to piękna dziewczyna... :lol: :cool3:

Hihi zgadzam się:lol:
No ale jednak fajnie by było jakby ktoś zdecydował się na samego psiaka, bo wolontariuszka chyba nie bardzo adopcją jest zainteresowana:roll:

Edit: A jeśli chodzi o allegro to są jeszcze pieniążki na koncie Kremci, może z nich skorzystać?

Posted

__Lara napisał(a):

Tak sobie myślę ... może nie dawać do ogłoszeń tych zdjęć , gdzie jest wolontariuszka bo wtedy uwaga skupia się na niej (wcale się nie dziwię ;)) a przecież to Kremcia jest najważniejsza i dla niej szukamy domu ... jak sądzicie ?

Posted

ana666 napisał(a):
ja nie mam pojęcia...mam konto na allegro ale nie umiem nawet sam wystawić nic, nie znam sie...może wśród nas jest ktos bardziej zorientowany w tym temacie...

Po prostu z wątku poznikały zdjęcia i dlatego też z allegro, ktoś je musi tu znowu wkleić :)

Może i racja żeby tego zdjęcia nie dawać. Chociaż Kremcia też na nim bardzo ładnie wyszła :)