Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jak __Lara wróci z podróży poślubnej, to pewnie zajrzy do ciebie, Kremciu.Na razie niech się cieszy swoim szczęściem i oby jak najdłużej to trwało.Pozdrawiam Kremcię i chorą ana666.

Posted

Myślę, że ogłoszenia Kremci muszą być cały czas wznawiane. Teraz jak tak po Rudą zgłosiła się dziewczyna z ogłoszenia w internecie, po Chanelkę też, to sobie myślę, że te ogłoszenia mają moc. Co prawda czekać trochę trzeba było, ale efekt jest. Zdjęcia muszą być ładne, dobry opis, nie wiem co mogę wymyślić innego?
Kremcia nie ma plakatu prawda? Może by zrobić? Co prawda jeszcze nie spotkałam się z adopcją psa z plakatu (ale krótki jest mój staż na dogo) ale myślę, że warto spróbować.

Przydałoby się żeby w pierwszym poście były podlinkowane ogłoszenia Kremci...tak ciężko się połapać gdzie Kremcia ma aktualne ogłoszenie i jakbyśmy kogoś prosiły o zrobienie nowych ogłoszeń może niepotrzebnie dublować albo znowu nie zrobić chociaż ogłoszenie jest nieaktualne:roll:

Posted

dara9 napisał(a):
Myślę, że ogłoszenia Kremci muszą być cały czas wznawiane. Teraz jak tak po Rudą zgłosiła się dziewczyna z ogłoszenia w internecie, po Chanelkę też, to sobie myślę, że te ogłoszenia mają moc. Co prawda czekać trochę trzeba było, ale efekt jest. Zdjęcia muszą być ładne, dobry opis, nie wiem co mogę wymyślić innego?
Kremcia nie ma plakatu prawda? Może by zrobić? Co prawda jeszcze nie spotkałam się z adopcją psa z plakatu (ale krótki jest mój staż na dogo) ale myślę, że warto spróbować.

Przydałoby się żeby w pierwszym poście były podlinkowane ogłoszenia Kremci...tak ciężko się połapać gdzie Kremcia ma aktualne ogłoszenie i jakbyśmy kogoś prosiły o zrobienie nowych ogłoszeń może niepotrzebnie dublować albo znowu nie zrobić chociaż ogłoszenie jest nieaktualne:roll:

Chanelka przecież uciekła, nie zaglądałam dzisiaj, może się znalazła.Jeżeli chodzi o Rudą, to też jestem na bieżąco do wczoraj.Mój troszkę ponad roczny staż to też mało.Nie umiem nowych wątków zakładać, bazarków robić.Tylko zdjęcia dawać.__Lara może tam coś jeszcze ma z pieniążków, jakie jej wysłałam.Zobaczymy, a może dziewczyny od Kremci się odezwą.

Posted

Syla napisał(a):
Chanelka przecież uciekła, nie zaglądałam dzisiaj, może się znalazła.Jeżeli chodzi o Rudą, to też jestem na bieżąco do wczoraj.Mój troszkę ponad roczny staż to też mało.Nie umiem nowych wątków zakładać, bazarków robić.Tylko zdjęcia dawać.__Lara może tam coś jeszcze ma z pieniążków, jakie jej wysłałam.Zobaczymy, a może dziewczyny od Kremci się odezwą.

Jeśli chodzi o Chanelkę to tak..uciekła:( - trwają poszukiwania, ale to nie ma związku z tym skąd osoby adoptujące Chanelkę się o jej istnieniu dowiedziały.
ja też ogłoszeń nie umiem robić, ale jeśli np. zostały jakieś pieniążki Kremci można wykupić jakiś porządny pakiet ogłoszeń? Tak 'raz a dobrze' ;) Kremcia jest śliczną sunią, powinna szybko znaleźć domek tylko trzeba jej w tym pomóc!

Posted

Syla napisał(a):
Jak __Lara wróci z podróży poślubnej, to pewnie zajrzy do ciebie, Kremciu.Na razie niech się cieszy swoim szczęściem i oby jak najdłużej to trwało.Pozdrawiam Kremcię i chorą ana666.

_Lara w podróży poślubnej?! :)
Wiedziałam, że w tym roku bierze ślub, ale nie wiedziałam że stało się to teraz :)
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia _Laro :Rose:

Posted

magda222 napisał(a):
_Lara w podróży poślubnej?! :)
Wiedziałam, że w tym roku bierze ślub, ale nie wiedziałam że stało się to teraz :)
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia _Laro :Rose:

Też czekam na __Larę żeby życzyć jej wszystkiego najlepszego :)

Posted

Syla napisał(a):
Ojej.Wygadałam się, pewnie _Lara da mi popalić, jak wróci :mad:Nie ukrywam jednak, że bardzo ucieszę się z Jej powrotu :loveu:

Eee tam, przecież to dobre wieści, a pewnie sama by się nie pochwaliła ;) my ją udobruchamy życzeniami ;)

Posted

__Lara życzę Tobie i wybrankowi wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:loveu:

Dziękujemy w imieniu Kremci za śliczne allegro :)

Zapraszam Cię na wątek naszej uciekinierki Chanelki, może mogłabyś pomóc w transporcie klatki łapki dla niej? (link w podpisie)

Posted

[quote name='Livka']_Laro wszystkiego najlepszego dla Was :loveu::loveu::loveu:

Oby to allegro było dla Kremci szczęśliwe :cool3:

Dzięki dzięki :)

Kremciu, leć po domek!

Posted

Witaj Kremciu z rana.__Lara daj mi znać czy Ci nie zabrakło pieniędzy na te wyróżnienia.Na razie ciężko mi coś wyskrobać, ale może akurat.Fajnie, że już jesteś.Livka, chyba z leczenia jeszcze Kremci pieniądze zostały, ale to dziewczyny musiałyby się odezwać.Więcej, niż na te wyróżnienia na allegro, nie jestem w stanie wysłać.

Posted

Uważam, że warto zainwestować ;) Kremcia jest śliczna dawno powinna mieć swój domek :)

Ale trzeba się pośpieszyć bo BeaBono wystawia tylko 15 pakietów ogłoszeń :cool3: