Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam dzisiaj do ana666.Miała akurat angielski, nie mogła gadać i nie dowiedziałam się czy był choć jeden telefon na tych 1615 wejść.Dla mnie to ilość strasznie duża, niesamowita i miałam sporą nadzieję Kremciu kochana.

Posted

Te wejścia są złudne niestety...U innych psiaków też bywa tak dużo wejść a nikt się nie odzywa! Musi trafić w odpowiednim czasie na odpowiednią osobę i wtedy jedno spojrzenie wystarczy!

Posted

dara9 napisał(a):
Te wejścia są złudne niestety...U innych psiaków też bywa tak dużo wejść a nikt się nie odzywa! Musi trafić w odpowiednim czasie na odpowiednią osobę i wtedy jedno spojrzenie wystarczy!

Niby wiem o tym, dara9, ale jednak miałam nadzieję.

Posted

__Lara napisał(a):
No właśnie, ma tyle wejsc i chyba 1 obserwatora....

Laruniu kochana...podliczę swoje wydatki i jak coś mi zostanie to odezwę się do Ciebie.Bardzo dziękuję.

Posted

Syla napisał(a):
Niby wiem o tym, dara9, ale jednak miałam nadzieję.

Nadzieja umiera ostatnia! Wszyscy ją tu mamy. Gdyby tak nie było, nie było by tego wątku!

Posted

Dziś byłam u Kremci czuje się całkiem dobrze, bardzo przytyła i stała się bardzo radosna.
Nie ma śladu po chorobie:) Teraz to tylko domku, tego jedynego brakuje...

Posted

Tia napisał(a):
Dziś byłam u Kremci czuje się całkiem dobrze, bardzo przytyła i stała się bardzo radosna.

Cieszę się bardzo ze względu na Kremcię.Poprosiłam _Larę o Allegro dla Kremci.Przez pamięć dla Majki, która odeszła ode mnie 22 września.Z moim Lejeczkiem, też coraz gorzej.Za to kolega Kremci, z Azorka, Edzio to okaz siły i zdrowia.Na dodatek kawał drania i niszczyciela.Pozdrawiam Kremcię i oby tym razem ....

Posted

Tia napisał(a):

Ona jest taka śliczna i kochana...
Dlaczego jeszcze nie ma domu? :(

Posted

Witaj Kremciu.Słuchajcie dziewczyny, ktoś zalicytował na Allegrze Kremci.Wiem, takie oferty są usuwane, ale może ten ktoś wcześniej zadzwonił.Dowiem się.

Niestety, nie było żadnego telefonu w sprawie Kremci.Może ktoś sobie "jaja" zrobił.Tym bardziej, że miał 0 na koncie.Nie wiem.Jednak dzwoniłam z nadzieją.Może _Lara nam coś wyjaśni.Może miała maila.....

Też nic.Trudno.Szkoda, że kogoś coś takiego bawi.

Posted

Dziewczyny a zmienicie może numer telefonu, do jednej z wolontariuszek...?
Bo dopiero teraz zauważyłam, że tel jest podany do pani z TOZ.

Posted

[quote name='Tia']Dziewczyny a zmienicie może numer telefonu, do jednej z wolontariuszek...?
Bo dopiero teraz zauważyłam, że tel jest podany do pani z TOZ.[/QUOTE]
Nie Tia.Niech tak zostanie.Bardzo miła pani Ola za każdym razem odbiera, czego nie można powiedzieć o innych osobach.Jak jesteście w szkole, to przecież nie odbierzecie.Normalne.Zastaniawiające jest to, że Kremcia ma naprawdę bardzo dużo wejść.Nawet z _Lara o tym rozmawiałam. Przypuszczam, że to ta prześliczna dziewczyna, na zdjęciu z Kremcią, jest tego przyczyną :lol:Piękna wolontariuszka Agnieszka.Może to jakoś pomoże Kremci :loveu: