ana666 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 ogłoszenia sa to zostaje tak naprawde tylko czekac :( Quote
Syla Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Dzwoniłam dzisiaj do ana666.Miała akurat angielski, nie mogła gadać i nie dowiedziałam się czy był choć jeden telefon na tych 1615 wejść.Dla mnie to ilość strasznie duża, niesamowita i miałam sporą nadzieję Kremciu kochana. Quote
__Lara Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 No właśnie, ma tyle wejsc i chyba 1 obserwatora.... Quote
dara9 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Te wejścia są złudne niestety...U innych psiaków też bywa tak dużo wejść a nikt się nie odzywa! Musi trafić w odpowiednim czasie na odpowiednią osobę i wtedy jedno spojrzenie wystarczy! Quote
Syla Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 dara9 napisał(a):Te wejścia są złudne niestety...U innych psiaków też bywa tak dużo wejść a nikt się nie odzywa! Musi trafić w odpowiednim czasie na odpowiednią osobę i wtedy jedno spojrzenie wystarczy! Niby wiem o tym, dara9, ale jednak miałam nadzieję. Quote
Syla Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 __Lara napisał(a):No właśnie, ma tyle wejsc i chyba 1 obserwatora.... Laruniu kochana...podliczę swoje wydatki i jak coś mi zostanie to odezwę się do Ciebie.Bardzo dziękuję. Quote
Tia Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Chociaż podniosę Kremcie;) Oby się wkońcu ktoś znalazł, kto ją pokocha:razz: Quote
dara9 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Syla napisał(a):Niby wiem o tym, dara9, ale jednak miałam nadzieję. Nadzieja umiera ostatnia! Wszyscy ją tu mamy. Gdyby tak nie było, nie było by tego wątku! Quote
magda222 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Zaglądam też do Kremci. Bidulinka kochana. Quote
Tia Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Dziś byłam u Kremci czuje się całkiem dobrze, bardzo przytyła i stała się bardzo radosna. Nie ma śladu po chorobie:) Teraz to tylko domku, tego jedynego brakuje... Quote
Syla Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Tia napisał(a):Dziś byłam u Kremci czuje się całkiem dobrze, bardzo przytyła i stała się bardzo radosna. Nie ma śladu po chorobie:) Teraz to tylko domku, tego jedynego brakuje... Cieszę się bardzo ze względu na Kremcię.Poprosiłam _Larę o Allegro dla Kremci.Przez pamięć dla Majki, która odeszła ode mnie 22 września.Z moim Lejeczkiem, też coraz gorzej.Za to kolega Kremci, z Azorka, Edzio to okaz siły i zdrowia.Na dodatek kawał drania i niszczyciela.Pozdrawiam Kremcię i oby tym razem .... Quote
_Goldenek2 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 W górę Kremciu.... Tak bardzo życzę ci wspaniałego domu ..... Quote
__Lara Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Odnowione allegro dla Kremci: http://allegro.pl/show_item.php?item=1256664970 Quote
_Goldenek2 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Śliczne allegro. Może tym razem suńce się poszczęści? http://www.dogomania.pl/threads/183211-Prosimy-o-wsparcie-dla-BRUNA-z-Boguszyc-jest-miejsce-w-hoteliku-brakuje-tylko-50-zł!?p=15471719#post15471719 Proszę o wsparcie dla Bruna .... Tak mało już brakuje .... Quote
Syla Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='__Lara']Odnowione allegro dla Kremci: http://allegro.pl/show_item.php?item=1256664970 Bardzo dziękuję __Lara. Quote
magda222 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Tia napisał(a):Dziś byłam u Kremci czuje się całkiem dobrze, bardzo przytyła i stała się bardzo radosna. Nie ma śladu po chorobie:) Teraz to tylko domku, tego jedynego brakuje... Ona jest taka śliczna i kochana... Dlaczego jeszcze nie ma domu? :( Quote
Syla Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Witaj Kremciu.Słuchajcie dziewczyny, ktoś zalicytował na Allegrze Kremci.Wiem, takie oferty są usuwane, ale może ten ktoś wcześniej zadzwonił.Dowiem się. Niestety, nie było żadnego telefonu w sprawie Kremci.Może ktoś sobie "jaja" zrobił.Tym bardziej, że miał 0 na koncie.Nie wiem.Jednak dzwoniłam z nadzieją.Może _Lara nam coś wyjaśni.Może miała maila..... Też nic.Trudno.Szkoda, że kogoś coś takiego bawi. Quote
Tia Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Dziewczyny a zmienicie może numer telefonu, do jednej z wolontariuszek...? Bo dopiero teraz zauważyłam, że tel jest podany do pani z TOZ. Quote
Syla Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Tia']Dziewczyny a zmienicie może numer telefonu, do jednej z wolontariuszek...? Bo dopiero teraz zauważyłam, że tel jest podany do pani z TOZ.[/QUOTE] Nie Tia.Niech tak zostanie.Bardzo miła pani Ola za każdym razem odbiera, czego nie można powiedzieć o innych osobach.Jak jesteście w szkole, to przecież nie odbierzecie.Normalne.Zastaniawiające jest to, że Kremcia ma naprawdę bardzo dużo wejść.Nawet z _Lara o tym rozmawiałam. Przypuszczam, że to ta prześliczna dziewczyna, na zdjęciu z Kremcią, jest tego przyczyną :lol:Piękna wolontariuszka Agnieszka.Może to jakoś pomoże Kremci :loveu: Quote
dara9 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Och szkoda, że licytacja to był tylko jakiś głupi żart... zaglądam do Kremci z nadzieją, że uśmiechnie się do niej los! Quote
Recommended Posts