Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękuję Tia za zdjęcia, normalnie się poryczałam.Jesteście wielkie dziewczyny.Kremcia faktycznie dobrze wygląda i humorek jej dopisuje.Jakbym miała w swoim realnym życiu, swojego Elvisa, to też chciałoby mi się żyć.Fajny chłopak.Tylko tak dalej cioteczki.Pozdrawiam.

Posted

przelałam na konto TOZ Oborniki 80zł, tyle zostało wyłożone wczesniej na leczenie Kremci.
To są finanse Kremci:
wpłaty:
Syla 40zł
za bazek 117zł
razem 157zł
wydatki:
na leczenie i leki 80zł
w sumie 157-80=77zł

Posted

ana666 napisał(a):
przelałam na konto TOZ Oborniki 80zł, tyle zostało wyłożone wczesniej na leczenie Kremci.
To są finanse Kremci:
wpłaty:
Syla 40zł
za bazek 117zł
razem 157zł
wydatki:
na leczenie i leki 80zł
w sumie 157-80=77zł

Dzięki, ana za rozliczenia. Już piszę na pierwszej.

Posted

Coś u Kremci cicho się zrobiło.Mnie nie było tydzień, dysk mi padł i jadę na pożyczonym.Dogo to jednak nałóg.Kremciu droga, zaglądam i jestem.Napiszcie dziewczyny co u Kremci.

Posted

[quote name='Syla']Coś u Kremci cicho się zrobiło.Mnie nie było tydzień, dysk mi padł i jadę na pożyczonym.Dogo to jednak nałóg.Kremciu droga, zaglądam i jestem.Napiszcie dziewczyny co u Kremci.

Kremcia o wiele, wiele lepiej. Teraz to jak wyciąga się ją z wybiegu to cieszy się i merda kitką. Codziennie ma robione Rivanolem. Włosy już odrastają, znaczna poprawa. Miała kilka pchiełek, ale dziś została odpchlona.

A to jej uśmiech dzisiejszy;):

Posted

ana666 napisał(a):
super :D oby tylko do
mek sie dla niej znalazł :(

A mógłby ktoś wznowić Kremci allegro?
I dodać w nim to, że sunia nie jest już chora tylko dochodzi do zdrowia.;)

Posted

Jak zeberka4 zrobi, to ja wyślę jej pieniądze za to allegro.Jutro będę ją "molestować" Kremciu, super wieści o Tobie, to i fajnie się czyta a na zdjęciach wyglądasz już dużo lepiej i radośniej.

Posted

Sylweczko droga, bardzo dziękujemy za zdjęcia :loveu:Pięknie Kremcia porasta sierścią.To napawa optymizmem.Kremciu kochana szukaj domku piękna.Oby Ci się udało.

Znalazłam 2 bazarki ogłoszeniowe, może by poogłaszać Kremcię.Nie wiem kto i gdzie ją teraz oglasza.Proszę o info.Zapłacę za wyróżnione Allegro i bazarek ogłoszeniowy.Jednak ja się tym nie zajmę.Może ktoś od Was dziewczyny.

[FONT=Tahoma]bardzo tanio tu, za 5zł, 30 ogłoszeń

http://www.dogomania.pl/threads/1905...mplet-do-31.08!![/FONT]

[FONT=Tahoma]tu za 10 zł 60 ogłoszeń

http://www.dogomania.pl/threads/1900...-Missieek!-%29 [/FONT]

[FONT=Tahoma] [/FONT]

Posted

ja jakiś czas temu wypuilam jej ogłoszenia na takim bazarku, tam było 80 ogłoszeń o ile sie nie myle, nie wiem cZy jeszcze sa ważne, mysle ze częsć tak.

Posted

[quote name='ana666']ja jakiś czas temu wypuilam jej ogłoszenia na takim bazarku, tam było 80 ogłoszeń o ile sie nie myle, nie wiem cZy jeszcze sa ważne, mysle ze częsć tak.

Skoro, są aktualne to nie ma sensu robić nowych. Myślę, że tak za miesiąc jeżeli domek się nie znajdzie będzie można znów wykupić. Teraz ważne by Kremcia miała allegro? Kto zrobi?

• 2 weeks later...
Posted

Będzie wyróżnione allegro Kremci, jak zgodzi się ta cioteczka, do której napisałam.Pozdrawiam cię Kremciu i cieszę sie twoim stanem zdrowia.Oby już nigdy ta choroba skóry nie wróciła i obyś znalazła swoją upragnioną przystań.