Tia Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 KREMCIA: A tak wygląda to po umyciu w Nizoralu: Quote
magda222 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Cały czas kibicuję Kremci i zaglądam na wątek. A stosujecie coś jeszcze oprócz nizoralu? Quote
Syla Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='_Goldenek2']jaka biedna w dalszym ciągu :( Bardzo biedna.W sierpniu mogę jeszcze Kremci kasę wyslać.Od września nie pracuję, chyba , że znajdę....zobaczymy. Quote
Syla Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Tia napisał(a):Kremcia, że tak powiem super! Skóra znacznie się poprawiła, włoski pomalutku zaczynają odrastać i widać, że jest jej o wiele lepiej. Skorzystaliśmy trochę z podpowiedzi p. Teresy i udało się poprawić stan Kremy. Po kąpieli w nizoralu bardzo odżyła. Mam nadzieję, że teraz to będzie z górki i suczka szybko wróci do zdrowia a potem znajdzie nowy domek. Dziś Kremcia była na spacerku nad rzeką, ale bała się wody i do niej nie weszła. Merdała ogonkiem i bawiła się z innymi psami:):) Niby fajnie, ale może efekt byłby lepszy, gdyby jej też coś dustnie podawać i te kąpiele, żeby były częstsze.Wiem, fajnie tutaj sobie siedzieć i się mądrzyć.Teraz jest poprawa, ale przez jesień i zimę jej stan znowu może się pogorszyć.Czy znacie kogoś, kto zabrałby ją na tymczas?Wiem, nie jest malutka, ale ja już, na Waszym miejscu, zbierałabym deklaracje.Gdyby się nie udało to chociaż byłoby na leczenie.Pozdrawiam wszystkie dziewczyny z Azorka i oczywiście Kremcię. Quote
_Goldenek2 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Pomóżcie proszę http://www.dogomania.pl/threads/1893...tro-intestinal Quote
Syla Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Zaglądam Kremciu, ale nie potrafię Ci pomóc.Dziewczyny, napiszcie chociaż coś, podnoście wątek.Czekam wieści, co u Kremci?Na pewno nie tylko ja. Quote
Tia Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Kremcia już trochę lepiej, teraz została wykąpana w specjalnym mydełku...pomogło. Dziewczyna coraz coraz lepiej, włoski pomaleńku odrastają. Postaram się w najbliższym czasie wkleić zdjęcia jak to wygląda. Quote
Syla Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Tia napisał(a):Kremcia już trochę lepiej, teraz została wykąpana w specjalnym mydełku...pomogło. Dziewczyna coraz coraz lepiej, włoski pomaleńku odrastają. Postaram się w najbliższym czasie wkleić zdjęcia jak to wygląda. Boże, dzięki Ci moja imenniczko.Jak coś Kremci potrzeba to dajcie znać.Jednak ten DT to priorytet. Quote
_Goldenek2 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Wybaczcie OT ale mały porzucony szczenior szuka domku http://www.dogomania.pl/threads/1894...4#post15063224 Quote
TERESA BORCZ Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Są nieco bardziej optymistyczne wiadomości o suni. Dobrze że coŚ się dzieje. ale same kąpiele nie wystarczą konieczny ten propolis tuz po mydełku a między jednym a drugim waci z rivanolem, szybciej kudełeczki drosną. Aby przyspieszyć, mozna też bardzo delikatnie przecierać olejkiek z drzewa herbacianego, to naturalny antybiotyk, pochodzący z Australii Jest w aptekach zielarskich i kosztuje 13 zł, jest mały i trzeba bardzo ostrożnie by wykorzystac maksymalnie, smarować tylko te najbardziej zaatakowane łyse placuszki. przyspieszy leczenie, ma własciwośc przenikania przeż skórę a tam chyba jest świerzbowiec. W sobote sprbuje cos zaradzić i dam znać, może przydałaby sie wizyta u weta w śremie? Quote
ana666 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 doszla wpłata od evelynkaa za bazarek 117zł:loveu: razem Kremcia ma 157zł bo wcześniej Syla wysłała 40zł Quote
dara9 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 To już jest na jakieś leki dla Kremci :) Niech dziewczynka ładnie zdrowieje :) Quote
Syla Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Zaglądam na szybko, bo czasu malutko, ale zaglądam Kremciu kochana. Quote
Syla Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Kremciu, kochana puściutko i cichutko u ciebie.Co tam się dzieje? Dziewczyny napiszcie cosik o Kremci. Quote
magda222 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Syla napisał(a):Kremciu, kochana puściutko i cichutko u ciebie.Co tam się dzieje? Dziewczyny napiszcie cosik o Kremci. Ja też tu zaglądam i czekam na jakieś wieści. Quote
Tia Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Kremcia leczona, fotki zrobię i wstawie jak będzie widać efekty. Na razie ona sama czuje się lepiej i kiełkują włoski:) Quote
Tia Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Kremcia Została dziś wykąpana w nizoralu i mydełku, po czym na rany dostała Rivanol. Sierść jej na ogonku pięknie odrosła, widać to na jednym ze zdjęć. Czuje się o wiele lepiej. Nawet dziś bawiła się z jednym z psiaków i po kryjomu cyknełam im kilka fotek. Była naprawdę szczęśliwa, ogonek cały czas w ruchu. Aż miło się patrzy jak psiak wraca do zdrowia:) Sami zobaczcie jej uśmiech na pyszczku. Zdjęcia Cz.1 Kremcia Podczas Kąpieli, jest bardzo grzeczna i spokojna. Suszenie w słoneczku Piękny ogonek: Quote
Recommended Posts