Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Czy Kremcia jest już na metamorfozach ? Koniecznie musi się tam znaleźć :fadein:
To niewiarygodne jak ta psina rozkwitła, ale nic dziwnego, mając takiego przyjaciela :loveu:

Dziękuję za fotki ! :loveu:

Posted

Livka napisał(a):
Czy Kremcia jest już na metamorfozach ? Koniecznie musi się tam znaleźć :fadein:
To niewiarygodne jak ta psina rozkwitła, ale nic dziwnego, mając takiego przyjaciela :loveu:

Dziękuję za fotki ! :loveu:

A co to metamorfozy? Tu na dogo jest taki wątek?

Adaś to chyba chłopak z temperamentem ;)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

hello Cioteczki. Ciesze sie ze w jakims /mniejszym ale zawsze jakims/ stopniu bylem w stanie pomagac . Ciesze sie ze Kremcia ma domek. Oby byla tam juz na zawsze szczesliwa

Przy okazji , jak macie kogos znajomego w tych regionach co by szukal psiaka - zapraszam 1.5 roczny Husky szuka DS

Edited by biszat
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

się zgłaszam, przepraszam za ciszę, ale my przeprowadziliśmy się z miasta na wieś i tutaj jest dramat internetowy, a już zdjęcia nadesłane przez Agę to nie da się otworzyć na paluchowym internecie. ale Kremcia ma się dobrze, żyje w świecie swojego Pana i nie narzeka nawet na najgłośniejsze zabawy :) tak w sumie to bez zmian, bez problemów... zyją sobie szczęśliwi wszyscy :) obiecuję coś wymyślić z fotkami, tylko że ja mam budowę domu teraz (w którym mieszkamy) i nie wiem czasami w co ręce włożyć...

Posted

[quote name='mrowa23']się zgłaszam, przepraszam za ciszę, ale my przeprowadziliśmy się z miasta na wieś i tutaj jest dramat internetowy, a już zdjęcia nadesłane przez Agę to nie da się otworzyć na paluchowym internecie. ale Kremcia ma się dobrze, żyje w świecie swojego Pana i nie narzeka nawet na najgłośniejsze zabawy :) tak w sumie to bez zmian, bez problemów... zyją sobie szczęśliwi wszyscy :) obiecuję coś wymyślić z fotkami, tylko że ja mam budowę domu teraz (w którym mieszkamy) i nie wiem czasami w co ręce włożyć...

A może mogłabyś maila z fotkami przesłać do kogoś innego kto by je tu wrzucił?
Ja co prawda nie wiem jak to zrobić :oops:, ale może ktoś się zgłosi na ochotnika...
Albo wyślij do mnie: mag222@autograf.pl
Może ktoś mi pomoże.