danka4u1 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Ja tez zaglądam na dobranoc. Przypominam, udostępniajcie i rozsyłajcie nadal do nowych znajomych wydarzenia Kremci. Niech zobaczy ją cały świat. http://www.facebook.com/profile.php?id=100001265160891#!/event.php?eid=122505447829851 Quote
danka4u1 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Witaj Kremciu, cześć Kremciu, dobranoc Kremciu ........................................... Quote
chi23 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 danka4u1 napisał(a):Witaj Kremciu, cześć Kremciu, dobranoc Kremciu ........................................... Z okazji zrobienia sobie wolnego i posiadania dużej ilości wolnego czasu:evil_lol: JA pójdę porozsyłać Kremcię. Quote
Qeeriefire Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Witam rano Kremciu. Wciąż rozsyłam. Trzymaj się :loveu: Quote
AresekSE Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 poszlo 45zl dla Kremci, sorrki ze tak pozno ale dopiero dzisiaj pieniadze doszly do polskiego banku ... powinny byc u odbiorcy na koncie jutro po poludniu Quote
magda222 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 AresekSE napisał(a):poszlo 45zl dla Kremci, sorrki ze tak pozno ale dopiero dzisiaj pieniadze doszly do polskiego banku ... powinny byc u odbiorcy na koncie jutro po poludniu Pięknie dziękujemy :) Quote
danka4u1 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 chi23 napisał(a):Z okazji zrobienia sobie wolnego i posiadania dużej ilości wolnego czasu:evil_lol: JA pójdę porozsyłać Kremcię. Collie napisał(a):Witam rano Kremciu. Wciąż rozsyłam. Trzymaj się :loveu: Kochane, rozsyłajcie, bo widzicie, jak mi doba się sfilcowała. Nadrobię , przyrzekam. AresekSE napisał(a):poszlo 45zl dla Kremci, sorrki ze tak pozno ale dopiero dzisiaj pieniadze doszly do polskiego banku ... powinny byc u odbiorcy na koncie jutro po poludniu Pięknie dziękujemy w swoim i Kremci imieniu. Pozostań z nami na wątku; będzie nam raźniej. Ana666, moze trzeba zrobic rozliczenie wpłat? Doszły jakieś nowe deklaracje? Potwierdź, jak przyjda pieniążki od AresekSE. Quote
Tia Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Jak ana napisze nowe wpłaty umieszczę na pierwszej, zwracajcie uwagę czy czasami żadnej wpłaty nie pominęłam. Nie chce na razie zapeszać, ale pisze do mnie pani zainteresowana adopcją Kremci. Zobaczymy co z tego wyjdzie... Quote
Nano Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 3mam kciuki :) a tak sobie teraz myśle, czy Kremcia miała badania uczuleniowe robione jakies ?? czy ten jej stan jest tylko na lato czy cały rok jest taka wyłysiała?? bo możliwe np: że jest uczolona na jakieś pyłki albo coś i dlatego tak łysieje... albo na konkretne jedzenie - mięso (jeżeli występuje to cały rok)... co myślicie ?? Quote
chi23 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/1980...-znalezieie-DT! Do 14 czerwca jest czas na odebranie dwóch psów od hycla, kto może proszę o rozsyłanie - trzeba zebrać fundusze na hotelik. Kto pomoże rozsyłać to pisać - wyślę tekst na pw.. Nawet nie chcę myśleć co się stanie z tymi zwierzakami jak nie zdążymy. Quote
magda222 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Tia napisał(a): Nie chce na razie zapeszać, ale pisze do mnie pani zainteresowana adopcją Kremci. Zobaczymy co z tego wyjdzie... Trzymam kciuki!!! Quote
piesia Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Nano napisał(a):3mam kciuki :) a tak sobie teraz myśle, czy Kremcia miała badania uczuleniowe robione jakies ?? czy ten jej stan jest tylko na lato czy cały rok jest taka wyłysiała?? bo możliwe np: że jest uczolona na jakieś pyłki albo coś i dlatego tak łysieje... albo na konkretne jedzenie - mięso (jeżeli występuje to cały rok)... co myślicie ?? Alergię podejrzewamy , ale na razie nie badamy jej w tym kierunku , czekamy na wyciągnięcie ze schronu , żeby móc ją dalej diagnozować . Tylko ten cholerny świstek ... Ręce mi opadają. Nie mam siły już pisać . Mam nadzieję , że do soboty będziemy to miały , bo na razie same kłody pod nogi . Jejku , żeby Kremcia znalazła już to swoje miejsce na ziemi . Quote
Livka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 W końcu musi się udać i Kremcia znajdzie swoje miejsce - jestem tego pewna :) Trzymajmy kciuki za światełko w tunelu !!! Quote
danka4u1 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Tia napisał(a):Jak ana napisze nowe wpłaty umieszczę na pierwszej, zwracajcie uwagę czy czasami żadnej wpłaty nie pominęłam. Nie chce na razie zapeszać, ale pisze do mnie pani zainteresowana adopcją Kremci. Zobaczymy co z tego wyjdzie... A gdzie pani wypatrzyła Kremcię? magda222 napisał(a):Trzymam kciuki!!! Ja też:lol: Quote
biszat Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 dzien dobrerek prawie z rana :) Widze ze dobre rzeczy sie tu dzieja i moze wszystko pojdzie w dobra strone :) Quote
magda222 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 biszat napisał(a):dzien dobrerek prawie z rana :) Widze ze dobre rzeczy sie tu dzieja i moze wszystko pojdzie w dobra strone :) Musi iść :) W każdym bądź razie ja będę walczyć o Kremcię do czasu kiedy znajdzie swoje miejsce na ziemi :) Quote
Syla Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Witam się "u Kremci" i trzymam kciuki za to "światełko w tunelu" Quote
Tia Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 danka4u1 napisał(a):A gdzie pani wypatrzyła Kremcię?:lol: No wiec, pani znalazła jej ogłoszenie i się zakochała. Powiedziałam jej o chorobie Kremci, również czeka na oświadczenie czy to zaraźliwe, bo ma w domu 4 koty i nie chce żeby się przeniosło. (mamy problem bo chciała by wiedzieć jak Krema reaguje na koty, ale nie jesteśmy w stanie tego sprawdzić). a napisała mi pani tak: domek w Łowinku, koło Serocka w gminie Pruszcz. 3 tysiące metrów do biegania. W pobliżu lasu gdzie jest jezioro (jakieś 2 km jest do lasu). Na początku psinka mieszkałaby w domu, pewnie legowisko miałaby w korytarzu - pomiędzy kuchnią ;), a dużym pokojem. Bardzo prawdopodobne, ze wkrótce legowisko byłoby na fotelu, albo kanapie. Quote
Qeeriefire Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Trzymam kciuki aby to był ten domek na zawsze :) Quote
Recommended Posts