Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

danka4u1 napisał(a):
Witaj Kremciu, cześć Kremciu, dobranoc Kremciu ...........................................

Z okazji zrobienia sobie wolnego i posiadania dużej ilości wolnego czasu:evil_lol: JA pójdę porozsyłać Kremcię.

Posted

AresekSE napisał(a):
poszlo 45zl dla Kremci, sorrki ze tak pozno ale dopiero dzisiaj pieniadze doszly do polskiego banku ... powinny byc u odbiorcy na koncie jutro po poludniu

Pięknie dziękujemy :)

Posted

chi23 napisał(a):
Z okazji zrobienia sobie wolnego i posiadania dużej ilości wolnego czasu:evil_lol: JA pójdę porozsyłać Kremcię.

Collie napisał(a):
Witam rano Kremciu. Wciąż rozsyłam.
Trzymaj się :loveu:

Kochane, rozsyłajcie, bo widzicie, jak mi doba się sfilcowała. Nadrobię , przyrzekam.

AresekSE napisał(a):
poszlo 45zl dla Kremci, sorrki ze tak pozno ale dopiero dzisiaj pieniadze doszly do polskiego banku ... powinny byc u odbiorcy na koncie jutro po poludniu

Pięknie dziękujemy w swoim i Kremci imieniu. Pozostań z nami na wątku; będzie nam raźniej.
Ana666, moze trzeba zrobic rozliczenie wpłat? Doszły jakieś nowe deklaracje? Potwierdź, jak przyjda pieniążki od AresekSE.

Posted

Jak ana napisze nowe wpłaty umieszczę na pierwszej, zwracajcie uwagę czy czasami żadnej wpłaty nie pominęłam.
Nie chce na razie zapeszać, ale pisze do mnie pani zainteresowana adopcją Kremci. Zobaczymy co z tego wyjdzie...

Posted

3mam kciuki :) a tak sobie teraz myśle, czy Kremcia miała badania uczuleniowe robione jakies ?? czy ten jej stan jest tylko na lato czy cały rok jest taka wyłysiała?? bo możliwe np: że jest uczolona na jakieś pyłki albo coś i dlatego tak łysieje... albo na konkretne jedzenie - mięso (jeżeli występuje to cały rok)... co myślicie ??

Posted

Nano napisał(a):
3mam kciuki :) a tak sobie teraz myśle, czy Kremcia miała badania uczuleniowe robione jakies ?? czy ten jej stan jest tylko na lato czy cały rok jest taka wyłysiała?? bo możliwe np: że jest uczolona na jakieś pyłki albo coś i dlatego tak łysieje... albo na konkretne jedzenie - mięso (jeżeli występuje to cały rok)... co myślicie ??

Alergię podejrzewamy , ale na razie nie badamy jej w tym kierunku , czekamy na wyciągnięcie ze schronu , żeby móc ją dalej diagnozować . Tylko ten cholerny świstek ... Ręce mi opadają. Nie mam siły już pisać . Mam nadzieję , że do soboty będziemy to miały , bo na razie same kłody pod nogi .
Jejku , żeby Kremcia znalazła już to swoje miejsce na ziemi .

Posted

Tia napisał(a):
Jak ana napisze nowe wpłaty umieszczę na pierwszej, zwracajcie uwagę czy czasami żadnej wpłaty nie pominęłam.
Nie chce na razie zapeszać, ale pisze do mnie pani zainteresowana adopcją Kremci. Zobaczymy co z tego wyjdzie...

A gdzie pani wypatrzyła Kremcię?

magda222 napisał(a):
Trzymam kciuki!!!

Ja też:lol:

Posted

biszat napisał(a):
dzien dobrerek prawie z rana :) Widze ze dobre rzeczy sie tu dzieja i moze wszystko pojdzie w dobra strone :)

Musi iść :)
W każdym bądź razie ja będę walczyć o Kremcię do czasu kiedy znajdzie swoje miejsce na ziemi :)

Posted

danka4u1 napisał(a):
A gdzie pani wypatrzyła Kremcię?:lol:

No wiec, pani znalazła jej ogłoszenie i się zakochała. Powiedziałam jej o chorobie Kremci, również czeka na oświadczenie czy to zaraźliwe, bo ma w domu 4 koty i nie chce żeby się przeniosło. (mamy problem bo chciała by wiedzieć jak Krema reaguje na koty, ale nie jesteśmy w stanie tego sprawdzić). a napisała mi pani tak: domek w Łowinku, koło Serocka w gminie Pruszcz. 3 tysiące metrów do biegania. W pobliżu lasu gdzie jest jezioro (jakieś 2 km jest do lasu). Na początku psinka mieszkałaby w domu, pewnie legowisko miałaby w korytarzu - pomiędzy kuchnią ;), a dużym pokojem. Bardzo prawdopodobne, ze wkrótce legowisko byłoby na fotelu, albo kanapie.