Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj przyjeżdża po Ninke Pani z Krosna, więc trzymajcie kciukasy..
W międzyczasie miałyśmy telefon z Krakowa, do domku gdzie była druga boksia i 2 koty...ale niestety Ninka nie zaliczyła kocich testów, była u mnie wczoraj żeby to wypróbować i cuda sie działy ( ale mój Rudy zapunktował strasznie, specjalnie się przechadzał po domu i prowokował Ninke do testów :) ) niestety nie lubi kotów i ich goni...
Pani z Krosna będzie około 15, miała jechać w niedzielę do Krakowa ale przesunęło się jej to o kilka dni więc zdecydowała się wziąć Ninkę szybciej...

Posted

malagos napisał(a):
Jej, ale by było super, gdyby się spodobała....

Pani już była u Ninki 3 dni temu i bardzo sie spodobała....tak więc wygląda że tym razem przyjeżdża po nią....

Posted

Rudy jest tak dobrym kotem, że on nawet nie śmie nic w zamian oczekiwać:)
Ale wracając do tematu...Ninka już w domku!!! Właśnie miałam telefon, że dojechali szczęśliwie. A tak wyglądał " załadunek":

Ten mały psiaczek to Alfik, przypadli sobie do gustu z Ninką, mamy obiecane relacje na bieżąco, najważniejsze jest aby psiaki się zaakceptowały, a zwłaszcza Alfik zaakceptował Ninke jako długoletni rezydent i ogromny pieszczoch , trzymajmy więc za to kciuki!!!

Posted

Beciu wiesz jak to jest, zawsze są emocje i nerwy i niepewność, powiem tyle Pani jest osobą bardzo odpowiedzialną i rozsądną, dom bardzo psiolubny, ich pupilek Alfi to taki pieszczoszek wychuchany, że hej! Tylko teraz chodzi o to, żeby psiaki się zaaceptowały i dobrze zżyły, bo Alfik jest starszym psiakiem i ma chore serducho, ale myślę, że będzie ok, bo Ninka to bardzo mądra sunia i ma charakter raczej uległy.

Posted

[quote name='reks']witam.pierwsza noc za sobą. Alf jest pobudzony jak nigdy ;] pieski szaleją po mieszkaniu tratując sie wzajemnie:diabloti:
">

Witaj reks, jak miło że trafiłas na wątek. Cieszymy sie że wieści o naszej Nince będą z pierwszej ręki. No i zdjęcia oczywiście - bo juz widze na fotce że Ninusia jest u siebie. Przespałaś pierwszą noc ? :diabloti: no i jak tam relacje między psiaczkami ?

Posted

pisze w imieniu kolezanki EWY która wzieła NINE.
:loveu:Nina była z Alfem na wycieczce u kolegi Rexa.To naprawde dobry i kochany pies.Żeby tylko Alfik się uspokoił bo to napięcie źle:angryy: działa na jego chore serducho.Musimy poczekać jak to się wszystko dalej potoczy...Oby dobrze...:eviltong: