Karolina1984 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Tak mi smutno,ze Pusiuniu nie mozemy razem wejsc w nowy rok.Tak bardzo mi Ciebie brakuje...serce mi dzisiaj peka.KOCHAM CIE Quote
katik Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Pusiu, wszystkiego dobrego w nowym roku. ['] Quote
Karolina1984 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 wiesz Pusiuniu przeglądałam teraz na forum Tęczowy Most.Ile psinek już odeszło ile nie potrzebnie,przez ludzkie złe serca-skrzywdzone.Kiedy ludzie się opamiętają i przestaną krzywdzic.Każdego kto wyrządził kiedykolwiek taką krzywde powinno spotkac to samo.Serce mi się kraja jak o tym myślę.Pusiuniu miej w swojej opiece wszystkie te biedne zwierzaki.A te które wkraczają na Tęczowy most -pomóż im przez niego przejść ,niech będą szczęśliwe na Tęczowych łąkach.Kiedyś wszyscy się tam spotkamy.Wszyscy Ci którzy mają dobre i otwarte serca.Kocham Cię Quote
Karolina1984 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Jutro kochana 27 .Data która każdego miesiąca przypomina mi o bólu,który nastał wraz z Twoim odejściem.Kocham Cię maleńka.Jestes moim największym skarbem.Moim serduszkiem.KOCHAM CIĘ Quote
szajbus Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Pusiu, twoja pancia nadal cię kocha, tęskni za tobą. Teraz jesteś jej psim aniołeczkiem, wiec opiekuj się nią . Quote
Karolina1984 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Nawet bardzo kocha i bardzo tęskni....:( Quote
szajbus Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Dzis przynoszę ci troszkę wiosny psi aniołeczku Quote
Karolina1984 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Dzisiaj kochanie mija rok odkąd udałaś się za Tęczowy Most...wiem,ze mnie nie opuściłaś,nadal jestes w każdej mojej myśli i jesteś w moim sercu.Tak bardzo Cię kocham i tęsknie za Tobą.I tak mi dzisiaj serce pęka.Wiem,ze jestes teraz szczęśliwa jest z Tobą Teddy-tak bardzo się lubiliście.Dzisiaj na niebie z chmur powstało wielkie serce-wierzę,że to od Ciebie Pusiuniu-mój najkochańszy skarbie.Bardzo za Tobą tęsknie.KOCHAM CIĘ PONAD WSZYSTKO! Quote
Karolina1984 Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Pusiuniu u nas za niedługo święta...drugi raz juz bez Ciebie.Im cieplej na podwórku tym cieplej mi na sercu-uwielbiałas słoneczko.Wylegiwałas sie w promieniach słońca.Teraz pewnie tez lezysz w słoneczku za TM.Kocham Cię moje serduszko.Pamietaj o mnie psinko moja i czekaj na mnie grzecznie-kiedys wszyscy sie spotkamy. Quote
szajbus Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 [FONT=Arial]Wesołych Świąt za TM psi Aniołeczku [/FONT] Quote
Karolina1984 Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Pusiuniu trzymaj kciuki za Kasię,zeby wróciła do domu zdrowa...Kocham Cię malutka Quote
szajbus Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Pusiu pamiętam i trzymaj swoje łapinki za Kasię Quote
Recommended Posts