Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiesz Pusiuniu przeglądałam teraz na forum Tęczowy Most.Ile psinek już odeszło ile nie potrzebnie,przez ludzkie złe serca-skrzywdzone.Kiedy ludzie się opamiętają i przestaną krzywdzic.Każdego kto wyrządził kiedykolwiek taką krzywde powinno spotkac to samo.Serce mi się kraja jak o tym myślę.Pusiuniu miej w swojej opiece wszystkie te biedne zwierzaki.A te które wkraczają na Tęczowy most -pomóż im przez niego przejść ,niech będą szczęśliwe na Tęczowych łąkach.Kiedyś wszyscy się tam spotkamy.Wszyscy Ci którzy mają dobre i otwarte serca.Kocham Cię

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj kochanie mija rok odkąd udałaś się za Tęczowy Most...wiem,ze mnie nie opuściłaś,nadal jestes w każdej mojej myśli i jesteś w moim sercu.Tak bardzo Cię kocham i tęsknie za Tobą.I tak mi dzisiaj serce pęka.Wiem,ze jestes teraz szczęśliwa jest z Tobą Teddy-tak bardzo się lubiliście.Dzisiaj na niebie z chmur powstało wielkie serce-wierzę,że to od Ciebie Pusiuniu-mój najkochańszy skarbie.Bardzo za Tobą tęsknie.KOCHAM CIĘ PONAD WSZYSTKO!

• 2 weeks later...
Posted

Pusiuniu u nas za niedługo święta...drugi raz juz bez Ciebie.Im cieplej na podwórku tym cieplej mi na sercu-uwielbiałas słoneczko.Wylegiwałas sie w promieniach słońca.Teraz pewnie tez lezysz w słoneczku za TM.Kocham Cię moje serduszko.Pamietaj o mnie psinko moja i czekaj na mnie grzecznie-kiedys wszyscy sie spotkamy.

• 2 weeks later...