Karolina1984 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Dziękuję Ci Szajbus,zawsze wiesz jak podnieś na duchu.Wierzę w to... Quote
szajbus Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 ღ ````````) ღ ````````(( ღ ````````)\ ღ ```````/( ( ღ ``````( ( , ) ) ღ ``````( ( , )) ) ღ `````( (( , ) )) ღ ```````IiIiiIiI ღ ````[ ღ(_)(_)ღ] ღ ````[ ღ(_)(_)ღ] ღ ````[ ღ(_)(_)ღ] ღ ````[ ღ(_)(_)ღ] ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღღ ``NIEGASNĄCE ღღღ ``ŚWIATEŁKO ღღღღ ``MOJEJ PAMIĘCI ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ Quote
szajbus Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Zapłacz Kiedy odejdzie, Jeśli cię serce zaboli, Że to o wiele za wcześnie Choć może i z Bożej woli. Zapłacz Bo dla płaczących Niebo bywa łaskawsze Lecz niech uwierzą wierzący, Że on nie odszedł na zawsze. Zapłacz Kiedy odejdzie, Uroń łzę jedną i drugą, I.. przestań Nim słońce wzejdzie, Bo on nie odszedł na długo. Potem Rozglądnij się w koło Ale nie w górę Patrz nisko I.. może wystarczy zawołać, On może być już tu blisko... A jeśli ktoś mi zarzuci, Że świat widzę w krzywym lusterku, To ja powtórzę: On wróci Choć może i w innym futerku.. Franciszek Klimek -autor Quote
szajbus Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Kolejny, smutny dzień w kalendarzu poświęconym tym co odeszli. Quote
Karolina1984 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Pusiuniu ,wczoraj odszedł Tedi ...:( 18 lat to słuszny wiek...Przeprowadź go przez tęczowy most i opiekujcie się sobą nawzajem...nie jesteś już tam sama...kocham Cię Pusiuniu i Tedusiu. Quote
Karolina1984 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Wiem,że jest Ci dobrze za TM.Teraz jak jest tam Tedi to pewnie jest Ci weselej...lubiliłaś się z nim bawić,ale tak bardzo mi Ciebie Pusiuniu brakuje:(Są momenty,że nie umiem sobie poradzić,że nie ma Ciebie tu przy mnie,że nie mogę Cię pogłaskać,pobawić się z Tobą i te Twoje humorki .Tak bardzo maleńka tęsknie... Quote
Karolina1984 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Pusiu, mieszka u nas od piątku Lobo,ktoś wyrzucił go z samochodu,ktoś pozbawiony serca.Chyba czuwałaś nad nim,nie wiem co na to powie Kuba,ale wraca za trzy miesiące wiec jeszcze ma czas oswoić się z tą myślą.Kocham Cię malutka . Quote
szajbus Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Widzisz Pusieńko? Masz w domu braciszka. Pokierowałeś go do swojej pańci. Nie będzie spał bidulek na zamarzniętej ziemi pod gołą chmurką. Nie zazna głodu, nikt go nie kopnie, nie przegna, nie będzie cierpiał.. Spotkał na swej drodze ludzkiego Anioła - dzięki tobie.. Opiekuj sie nim. U nas ziąb, a u was miło, ciepło, spokojnie i bezpiecznie. Bądźcie tam szczęśliwe psia aniołeczki i Trzymajcie łapinki za domki dla waszych bezdomnych pobratymców, dla których nastał ciężki czas- czas zimy. Quote
Karolina1984 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Wiesz Pusiuniu,tak sobie dzisiaj mysle o Lobo.Biedak by juz zamarzl.Jest taki wdzieczny.Ile jeszcze psiakow bedzie postawionych w takiej sytuacji przey glupote ludzka.Ludzie narzekaja ,ze zimno,ze zima paskudna,a nie przeszkadza im wyrzucac psiaki na laske losu.Dziekuje ci kochana,ze czuwasz nad nami i ze postawilas na mojej drodze Loba.Nikt nie zasluguje na to bz zamarzac,cale zycie byc wiernym i oddanym ,a pozniej skonczyzc na zimnie.PRAWDA KAZDEGO DOGONI.MIEJ PUSIUNU W SWOJEJ OPIECE WSZYSTKIE TE BIEDACTWA I OTUL JE CIEPLEM.KOCHAM CIE MALENKA. Quote
Karolina1984 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Pusieńko tak za Tobą tęsknie...Codziennie całuje Twoje zdjęcie,a tym bardzoej serce mi się kraja jak Aleks patrzy na Twoje zdjęcie i mówi nie ma Buni:(Tak bardzo Cię kocham.Teraz opiekuje sie Willym i Lobo,kocham te psiaki i staram sie podzielić tą miłość,ale tak bardzo mi Ciebie brakuje.Czasami widzę niektóre zachowania Twoje w Willym i Lobo.I tak sobie myśle,że może to ty dajesz mi znak,ze nade mną czuwasz,ze myślisz o mnie tak samo jak ja myśle codziennie o Tobie.Kocham Cię całym sercem i tak bardzo za Tobą tęsknie:(:(:( Quote
szajbus Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Karolinko, ona jest z ciebie bardzo dumna. [SIZE=3][COLOR=Blue][I][B]Czy odwiedził was św. Mikołaj za TM?[/B][/I][/COLOR][/SIZE] [IMG]http://img502.imageshack.us/img502/1792/mikolajchoinkaizwierzet.jpg[/IMG] Quote
Karolina1984 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Pusiuniu po jutrze jade znowu do miejsca gdzie ostatni raz się widziałyśmy.Gdzie się pożegnałyśmy...:( Do domu....Kiedyś jeżdziłaś ze mną pociągiem-kursowałyśmy północ-południe...brakuje mi tego.Kocham Cię moja śliczna i tęsknie za Tobą. Quote
Karolina1984 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Pusiuniu jestem teraz w domu,tu gdzie ostatni raz sie pozegnalysmy,gdzie ostatni raz Cie poglaskalam i pocalowalam na pozegnanie.Każdy postawiony krok budzi wspomnienia...cięzko mi,tak bardzo Cie kocham i tęsknie za Tobą.Wierzę,że jesteś szczęśliwa za TM i czekasz na mnie-bo przecież kiedyś sie spotkamy.Opiekuj się Tedusiem i nie wchodź w konflikty z nusią bo podobne charakterki macie.Kocham Cie i myślę o Tobie kochana.Przede mną pierwsze święta Bozego Narodzenia bez Ciebie na kolankach.Ale wierzę,że bedziesz ze mną całym sercem.Mam film nagrany z zeszłego roku z Wigilii-miałaś najwięcej do powiedzenia ,zwłaszcza jak kolędy śpiewaliśmy-tak lubiłaś wtedy spiewać:)KOCHAM CIĘ!!!! Quote
Karolina1984 Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Wesołych Świąt Pusiuniu kochana,tak Bardzo Mi Ciebie brakuje teraz...Wesołych Świąt dla wszystkich zwierzaczków za TM.Pusiu dobrze,że jest już z Tobą Tedi,pewnie się teraz ładnie bawicie....Tak bardzo Tęsknie Quote
Recommended Posts