Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ღ ````````)
ღ ````````((
ღ ````````)\
ღ ```````/( (
ღ ``````( ( , ) )
ღ ``````( ( , )) )
ღ `````( (( , ) ))
ღ ```````IiIiiIiI
ღ ````[ ღ(_)(_)ღ]
ღ ````[ ღ(_)(_)ღ]
ღ ````[ ღ(_)(_)ღ]
ღ ````[ ღ(_)(_)ღ]
ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ

ღღ ``NIEGASNĄCE
ღღღ ``ŚWIATEŁKO
ღღღღ ``MOJEJ PAMIĘCI

ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ

Posted

Zapłacz
Kiedy odejdzie,

Jeśli cię serce zaboli,

Że to o wiele za wcześnie

Choć może i z Bożej woli.

Zapłacz

Bo dla płaczących

Niebo bywa łaskawsze

Lecz niech uwierzą wierzący,

Że on nie odszedł na zawsze.

Zapłacz

Kiedy odejdzie,

Uroń łzę jedną i drugą,

I.. przestań

Nim słońce wzejdzie,

Bo on nie odszedł na długo.

Potem

Rozglądnij się w koło

Ale nie w górę

Patrz nisko

I.. może wystarczy zawołać,

On może być już tu blisko...

A jeśli ktoś mi zarzuci,

Że świat widzę w krzywym lusterku,

To ja powtórzę:

On wróci

Choć może i w innym futerku..

Franciszek Klimek -autor

Posted

Wiem,że jest Ci dobrze za TM.Teraz jak jest tam Tedi to pewnie jest Ci weselej...lubiliłaś się z nim bawić,ale tak bardzo mi Ciebie Pusiuniu brakuje:(Są momenty,że nie umiem sobie poradzić,że nie ma Ciebie tu przy mnie,że nie mogę Cię pogłaskać,pobawić się z Tobą i te Twoje humorki .Tak bardzo maleńka tęsknie...

• 2 weeks later...
Posted

Pusiu, mieszka u nas od piątku Lobo,ktoś wyrzucił go z samochodu,ktoś pozbawiony serca.Chyba czuwałaś nad nim,nie wiem co na to powie Kuba,ale wraca za trzy miesiące wiec jeszcze ma czas oswoić się z tą myślą.Kocham Cię malutka .

Posted

Widzisz Pusieńko? Masz w domu braciszka. Pokierowałeś go do swojej pańci. Nie będzie spał bidulek na zamarzniętej ziemi pod gołą chmurką. Nie zazna głodu, nikt go nie kopnie, nie przegna, nie będzie cierpiał.. Spotkał na swej drodze ludzkiego Anioła - dzięki tobie.. Opiekuj sie nim.

U nas ziąb, a u was miło, ciepło, spokojnie i bezpiecznie.
Bądźcie tam szczęśliwe psia aniołeczki i Trzymajcie łapinki za domki dla waszych bezdomnych pobratymców, dla których nastał ciężki czas- czas zimy.

Posted

Wiesz Pusiuniu,tak sobie dzisiaj mysle o Lobo.Biedak by juz zamarzl.Jest taki wdzieczny.Ile jeszcze psiakow bedzie postawionych w takiej sytuacji przey glupote ludzka.Ludzie narzekaja ,ze zimno,ze zima paskudna,a nie przeszkadza im wyrzucac psiaki na laske losu.Dziekuje ci kochana,ze czuwasz nad nami i ze postawilas na mojej drodze Loba.Nikt nie zasluguje na to bz zamarzac,cale zycie byc wiernym i oddanym ,a pozniej skonczyzc na zimnie.PRAWDA KAZDEGO DOGONI.MIEJ PUSIUNU W SWOJEJ OPIECE WSZYSTKIE TE BIEDACTWA I OTUL JE CIEPLEM.KOCHAM CIE MALENKA.

Posted

Pusieńko tak za Tobą tęsknie...Codziennie całuje Twoje zdjęcie,a tym bardzoej serce mi się kraja jak Aleks patrzy na Twoje zdjęcie i mówi nie ma Buni:(Tak bardzo Cię kocham.Teraz opiekuje sie Willym i Lobo,kocham te psiaki i staram sie podzielić tą miłość,ale tak bardzo mi Ciebie brakuje.Czasami widzę niektóre zachowania Twoje w Willym i Lobo.I tak sobie myśle,że może to ty dajesz mi znak,ze nade mną czuwasz,ze myślisz o mnie tak samo jak ja myśle codziennie o Tobie.Kocham Cię całym sercem i tak bardzo za Tobą tęsknie:(:(:(

Posted

Karolinko, ona jest z ciebie bardzo dumna.

[SIZE=3][COLOR=Blue][I][B]Czy odwiedził was św. Mikołaj za TM?[/B][/I][/COLOR][/SIZE]

[IMG]http://img502.imageshack.us/img502/1792/mikolajchoinkaizwierzet.jpg[/IMG]

• 2 weeks later...
Posted

Pusiuniu po jutrze jade znowu do miejsca gdzie ostatni raz się widziałyśmy.Gdzie się pożegnałyśmy...:( Do domu....Kiedyś jeżdziłaś ze mną pociągiem-kursowałyśmy północ-południe...brakuje mi tego.Kocham Cię moja śliczna i tęsknie za Tobą.

Posted

Pusiuniu jestem teraz w domu,tu gdzie ostatni raz sie pozegnalysmy,gdzie ostatni raz Cie poglaskalam i pocalowalam na pozegnanie.Każdy postawiony krok budzi wspomnienia...cięzko mi,tak bardzo Cie kocham i tęsknie za Tobą.Wierzę,że jesteś szczęśliwa za TM i czekasz na mnie-bo przecież kiedyś sie spotkamy.Opiekuj się Tedusiem i nie wchodź w konflikty z nusią bo podobne charakterki macie.Kocham Cie i myślę o Tobie kochana.Przede mną pierwsze święta Bozego Narodzenia bez Ciebie na kolankach.Ale wierzę,że bedziesz ze mną całym sercem.Mam film nagrany z zeszłego roku z Wigilii-miałaś najwięcej do powiedzenia ,zwłaszcza jak kolędy śpiewaliśmy-tak lubiłaś wtedy spiewać:)KOCHAM CIĘ!!!!

Posted

Wesołych Świąt Pusiuniu kochana,tak Bardzo Mi Ciebie brakuje teraz...Wesołych Świąt dla wszystkich zwierzaczków za TM.Pusiu dobrze,że jest już z Tobą Tedi,pewnie się teraz ładnie bawicie....Tak bardzo Tęsknie