szajbus Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Zapłacz Kiedy odejdzie, Jeśli cię serce zaboli, Że to o wiele za wcześnie Choć może i z Bożej woli. Zapłacz Bo dla płaczących Niebo bywa łaskawsze Lecz niech uwierzą wierzący, Że on nie odszedł na zawsze. Zapłacz Kiedy odejdzie, Uroń łzę jedną i drugą, I.. przestań Nim słońce wzejdzie, Bo on nie odszedł na długo. Potem Rozglądnij się w koło Ale nie w górę Patrz nisko I.. może wystarczy zawołać, On może być już tu blisko... A jeśli ktoś mi zarzuci, Że świat widzę w krzywym lusterku, To ja powtórzę: On wróci Choć może i w innym futerku.. Franciszek Klimek -autor Quote
Karolina1984 Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 Kocham Cię maleńka...tak wiele sie zmieniło w moim życiu i w cale nie na dobre...brakuje mi Ciebie...tak bardzo chciałabym,zebys tu była..... Quote
szajbus Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Tęsknota - Ból - Cierpienie - Nie Znają Czasu - Pozostają Na Zawsze ...... Quote
Recommended Posts