adkaaaaa5 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Celestynka to przepiekna biszkoptowa sunia sredniej wielkosci- ma cos z goldenka. Ma ok 1-2 lat, jest miłą psinką, a juz spedza swe psie zycie za kratami boksu... Dlaczego tu trafila? To pytanie zadajemy sobie za kazdym razem kiedy pies trafia do schronu... Odpowiedz jest jedna- sunia sie komus znudzila i zostala wyrzucona na ulice... Nikt nie pomyslal o jej uczuciach... o tym, ze złamano jej serce... Teraz nikomu niepotrzebna siedzi w schronie i czeka... Wyobrazcie sobie co ona musi czuc.... Miała dom, a teraz wyladowała sama w obcym miejscu gdzie slychac zewszad szczekanie innych psow... Biedna nie rozumie co to za miejsce i dlaczego ją to spotkało... Szukamy Celestynce nowego domku takiego, z którego nie zostanie wyrzucona... Takiego gdzie zazna miłości i ciepła ze strony człowieka... Takiego gdzie bedzie czuła się potrzebna i bezpieczna... Takiego gdzie będzie szczesliwa. Bardzo prosimy o pomoc w znalezieniu Celestynce domu... o ogłoszenia... bannerek.. WSPÓLNIE ZNAJDZIEMY JEJ NOWY DOM... Pomóżcie, proszę... Celestynka przebywa obecnie w Schronisku Azyl w Dzierżoniowie. Kontakt: 74 831 18 00 664 315 852 e-mail: adka-surykatka@wp.pl Pomozemy w transporcie psinki do nowego domu. Poniżej zdjęcie Celestynki: W najblizszym czasie postaramy sie o lepsze zdjecia... Quote
kamilawa Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Ada, jestem. Zaraz wynajdę jakieś forum dla goldenków i tam małą dam. Ogłoszenia jak mówiłam - będą. Ale jak będziecie miały lepsze fotki. A no i dopisz w tytule, że to golden, może to ciotki przyciągnie... Quote
kamilawa Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Dzięki Gazzy, ja zaraz też jakieś ogłoszenia jej porobię. Quote
gazzy Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wysłałam priv do znajomych ciotek od goldków. Quote
kamilawa Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Graziu, masz jakieś jej fotki jeszcze? :cool3: Quote
giselle4 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 kamilawa napisał(a):Graziu, masz jakieś jej fotki jeszcze? :cool3: nie ale we wtorek bedzie Adka w schronie to zrobi..... Quote
kamilawa Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 To super, porobię jej w tedy ogłoszenia ;) Quote
Jola i Czterołapy Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Melduję się w wątku Celestynki :) Quote
_Goldenek2 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Też się melduję.....Czy to się nigdy nie skończy ? :???: Quote
Kamila28 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Jaka śliczna bidula :) mam nadzieje, że szybciutko znajdzie domek:kciuki: Quote
fiorsteinbock Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Sliczna! A Grazynko, co to za pieknosci wtulone w kąciku? Quote
_Goldenek2 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 W górę Celstynko. Taka księżniczka powinna dupkę na kanapie ułożyć....co za czasy :( Quote
kamilawa Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 adkaaaaa5 napisał(a):Jutro bedzie miala nowe foteczki Super! Czekam i już szykuję się do ogłoszeń ;) Quote
Recommended Posts