Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam :)

Mam pytanie...
Czy znacie moze jakies fajne i wmiare tanie miejsce noclegowe w Nitrze lub
okolicach??

Mamy ogromny problem ze znalezieniem jakiegos hotelu, kwatery,
domku....czegokolwiek gdzie mozna przyjechac z psami :/

A wystawa zbliza sie wielkimi krokami... bo to juz 3-4.czerwiec :/

BARDZO PROSZE O POMOC :) :) :)

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://www.agrokomplex.sk/ubytovanie.htm

Jak link nie zadziała,to wpisz w wyszuk.Nitra hotel albo Nitra ubytowanie
Nocowaliśmy w hot.Olimpia.Hotel o.k. i blisko wystawy ale mozna znaleźć coś tańszego.Pokój 2-osobowy (1 łazienka na 2 pokoje) to 850 koron tyle,że za kazdego psa doliczają po 200.

Ciekawe,że na terenie Agrokompleksu (tam,gdzie wystawy) jest hotel,w którym nie przyjmują zwierząt.:hmmmm: W ub.roku widziałam że przyjechali wystawcy rozumując logicznie,ze przenocują z psami i okazało się na miejscu,że psy musiały spać w samochodzie.:wallbash:

Posted

Z tego co pisała Elitesse - nie mamy za bardzo co liczyć na terminowe potwierdzenie pocztą.
Ja nic nie dostałam w każdym bądź razie.

A tak swoja drogą to myślałam że Polacy mają największy bałagan:roll: ale teraz widzę że Słowacy są jednak lepsi od nas:mad: :diabloti:

ciekawe jak będzie przebiegać wystawa:razz:

Posted

HAWAN napisał(a):
Z tego co pisała Elitesse - nie mamy za bardzo co liczyć na terminowe potwierdzenie pocztą.
Ja nic nie dostałam w każdym bądź razie.

A tak swoja drogą to myślałam że Polacy mają największy bałagan:roll: ale teraz widzę że Słowacy są jednak lepsi od nas:mad: :diabloti:

ciekawe jak będzie przebiegać wystawa:razz:

tego sie obawialam:(
ja wysyllam jeszcze zgloszenie na klubowke, ktora jest w Nitrze w niedziele..niewiem gdzie, co i jak...i nie ma tego jak sprawdzic..podany byl tylko adres jakiegos Pana..i tyle:(

Posted

kivik napisał(a):
czy oni wysylaja potwoierdzenia listem? dostal juz ktos?

Dostawałam za kazdym razem (moi znajomi również) ok. tygodnia przed wystawą

Posted

Bardzo proszę kogos ze Śląska, kto juz byl w Nitrze o rade, jaka jest najlepsza trasa i ile się jedzie. Bede jechac w sobote rano, bo w osobote sie wystawiamy i musze jakos zaplanowac o ktorej wyjechac.
Przy okazji...czy oni podaja plan sedziowania?
I dalej nie mam potwierdzenia:((

Posted

Kivik, najlepiej granice przekroczyć w Cieszynie i kierować sie na Bratysławę , od Ziliny jest autortrada a z niej zjazd na Nitrę .Trafić jest bardzo prosto
Ile się jedzie to zalezy od predkosci z jaką ktoś jedzie , ale tak na spokojnie bez pospiechu jechałam ok.5 godzin

Posted

Yoshko napisał(a):
Kivik, najlepiej granice przekroczyć w Cieszynie i kierować sie na Bratysławę , od Ziliny jest autortrada a z niej zjazd na Nitrę .Trafić jest bardzo prosto
Ile się jedzie to zalezy od predkosci z jaką ktoś jedzie , ale tak na spokojnie bez pospiechu jechałam ok.5 godzin

Yoshko, dziękuję bardzo:)
A czy trzeba kupować winietki na autostrady?

Posted

carragan napisał(a):
Kivik,ja rowniez nie mam,wiec poki co bez nerwow :)

no tak, ale o ile pamiętam , to Ty pisałaś, ze w zeszłym roku przyszło PO wystawie:(
a jakiś plan sędziowania był?

Posted

kivik napisał(a):
no tak, ale o ile pamiętam , to Ty pisałaś, ze w zeszłym roku przyszło PO wystawie:(
a jakiś plan sędziowania był?

To pisala Elitesse,ja go zglosilam pierwszy raz na Slowacje :)
Jesli zas idzie o potwierdzenie to chodzilo mi o fakt,ze mieszkam "rzut beretem" od Ciebie,a mimo ze pies jest przyjety to tez nic nie mam...

Posted

Droga od Cieszyna jest bardzo kiepska :(

ja sporo jezdze na ŚŁowację i polecam jazde A4 do Krakowa i potem Zakopianka na Chyżne, z Chyżnego na bańską Bystrzyce i potem na NItre. Droga jest naprawde duzo lepsza niż przez Czechy.

A potwierdzneia czesto przychodza nawet w piatek

Posted

No tak, ja też nie mam potwierdzenia:shake: :-(

A powiedzcie mi na jakiej podstawie mam iść do kasy żeby zapłacić jak nie będę mieć potwierdzenia:cool3: już ich nie lubię:mad: :mad: :angryy:

Co do trasy to dzięki za temat, bo sama już siedzę nad mapą tydzień i wymyśliłam Cieszyn, Bartysławę a tu wychodzi że jednak nie..

A katalogu to oni chyba nie za bardzo, jak potwierdzeń wysłać nie umieją..

Posted

ja również nie mam potwierdzenia jeszcze ale dzisiaj dzwoniłam i wiem ze moje psy sa przyjete :)
Ale jestem zalamana... w klasie championow mam 4 konkurentow... a w posr i otwartej jest po jednym psie :/ jak pech to pech...

Posted

Agatka , Kivik jedzie z Gliwic , to bez sensu jest jej jechać przez Kraków na Chyżne.Tak jak napiałam od Ziliny do Bratysławy leci autostrada wieć jedzie się bardzo dobrze.
Kivik , tak winietkę na autostrade(słowacką) trzeba kupic ( nie wiem ile w tej chwili kosztuje ta 2- tygodniowa ale ok 25pln).

Posted

Yoshko - dzięki za poradę my też pojedziemy / z Katowic/ na Zlinę a potem na Bratysławę, przez Chyżne kawał drogi ze śląska się nadkłada jednak.

Ale muszę Wam powiedzieć że zglosiliśmy się jeszcze do Słoweni - wystawa za miesiąc a juz dostaliśmy potwierdzenie - to się nazywa poukładany kraj.

Agatka - dzięki za info, czyli na nazwisko będziemy się meldować.

Pozdrawiam wszystkich niecierpliwych:diabloti: :evil_lol:

i dalej czekamy na potwierdzenie:angryy:

Posted

Yoshko, dziekuję bardzo za porady. Mam nadzieje, ze w 5 godzin dojade i spokojnie sie wystawimy:)
Hawan, szkoda, że na na niedziele jedziesz..można by jakos razem jechac..ta moja grupa to zawsze, nie w ten dzien, co trzeba;)

Posted

no wlaśnie Kivik też nad tym myślałam - my co prawda też jedziemy w sobotę ale na luziku - po poludniu.
A szkoda bo zawsze to raźniej.:lol:

może następnym razem się dogadamy :razz: :lol: ja mam maluchy , Ty masz maluchy - do osobówki się zawsze upchamy...