Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Natalia_W - raczej wyślij faxem - odbierał wczoraj bez problemu, a emailem też nie zaszkodzi.
Jestem zwolennikiem że lepiej więcej niż mniej:evil_lol:

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostalam wlasnie info,ze nie mozna bylo dostarczyc maila ze zgloszeniem.
Myslicie,ze jesli wysle (mam nadzieje,ze dzisiaj wieczorem) faks, to mnie jeszcze przyjma ? :hmmmm:
BTW.Nie bardzo potrafie sie na tamtej stronie zorientowac,tak wiec wychodzac na calkowita ignorantke zapytuje czy to pod ten numer wysylac ? 037/ 73363 68

Dopisek.
No coz,z racji faktu ze i tak poki co nie mam dostepu do faksu to wysylam jeszcze raz zgloszenie droga mailowa,bo co mi szkodzi.

Posted

Szczerze mowiac jestem w kropce z ta nieszczesna Nitra :-( Maile mi wracaja (juz czery razy pod rzad od razu po wyslaniu mi wyskoczylo,ze byly trudnosci z dostarczeniem maili i te zostaly odrzucone [czyzby zatkana skrzynka ?]),a pani wysylajaca faks najpierw sie wyklocala,ze nie istnieje taki numer jak jak podany,ale po polgodzinnie zmagan w koncu wysylala wszystko...Sek w tym,ze nawet nie wiem czy dobra strona :shake:
Czy myslicie,ze sa szanse na odpowiedz,jesli grzeczni i bardzo unizonym tonem wysle maila do Nitry z zapytaniem czy dostarlo zgloszenie... ? :roll:

Posted

No to ja wczoraj poprosiłam ich o wycofanie zgłoszenia zarówno do Nitry jak i do Senecu.jeszcze nie odpisali, a mnie raczej szybko odpisują , zobaczymy.Puli dzięki, ja mam w domku ch.SK, chciałam skończyć ch.vet.SK , ale siły wyższe, nie mogę jechać.Jak zgodzą się wycofać zgłoszenie to przynajmniej zaoszczędzę na zapłacie.

Posted

warg2003warg napisał(a):
No to ja wczoraj poprosiłam ich o wycofanie zgłoszenia zarówno do Nitry jak i do Senecu.jeszcze nie odpisali, a mnie raczej szybko odpisują , zobaczymy.Puli dzięki, ja mam w domku ch.SK, chciałam skończyć ch.vet.SK , ale siły wyższe, nie mogę jechać.Jak zgodzą się wycofać zgłoszenie to przynajmniej zaoszczędzę na zapłacie.

Dopóki katalog nie pójdzie do druku,powinni wycofać.

• 3 weeks later...
Posted

Za namowa Puli probowalam sie dodzwonic i nic.Probowalam rowniez sil w wysylce maili,ale conajmniej po raz pietnasty dostaje takowego maila zwrotnego

Wiadomość z serwera pocztowego o2.pl

Z przykrością informujemy, że nie powiodło się dostarczenie wiadomości pod adres nitradogs@stonline.sk

odpowiedź serwera docelowego:
host mta-in.t-com.sk[213.81.152.19] said: 550 5.7.1 Spam Received See: http://www.sorbs.net/lookup.shtml?193.17.41.11: nitradogs@stonline.sk (in reply to RCPT TO command)

Czy Wy takze macie taki problem czy tylko mnie taki "zaszczyt kopnal" ?

Posted

Juz ty na puli nie zwalaj;) Pewnie cię nie lubią.
Ja im zawsze wysyłałam priorytetem,oprócz tego faksem,potem dzwoniłam sprawdzić czy doszło i zawsze było O.K.
Widać tradycyjne metody lepsze:lol:

Posted

carragan napisał(a):
Za namowa Puli probowalam sie dodzwonic i nic.Probowalam rowniez sil w wysylce maili,ale conajmniej po raz pietnasty dostaje takowego maila zwrotnego

Czy Wy takze macie taki problem czy tylko mnie taki "zaszczyt kopnal" ?

Oj, masz pecha. Jeśli chcesz, to przyslij mi mailem to ci chcesz wysłać i ja spróbuję ci przesłać.

Posted

Alojzyna napisał(a):
Oj, masz pecha. Jeśli chcesz, to przyslij mi mailem to ci chcesz wysłać i ja spróbuję ci przesłać.

Wczoraj wysłalam zapytanie za CArragan i już mam odpowiedź:)
Są na liście:evil_lol:

Posted

A możecie sprawdzić i moje zgloszenie - tez mam problem z emailem.
Please - wysle na dane na priv - Kivik - mogę się do Ciebie uśmiechnąć:razz: .

Posted

HAWAN napisał(a):
A możecie sprawdzić i moje zgloszenie - tez mam problem z emailem.
Please - wysle na dane na priv - Kivik - mogę się do Ciebie uśmiechnąć:razz: .

Uśmiech przyjęty:) Jak się coś dowiem, dam Ci znać.

Posted

kivik napisał(a):
Wczoraj wysłalam zapytanie za CArragan i już mam odpowiedź:)
Są na liście:evil_lol:

Jeszcze raz bardzo Ci dziekuje :) Moze przynajmniej tym razem chociaz dotre na miejsce,bo podsumowanie moich dojazdow na zagraniczne wystawy (trzy razy wyslane zgloszenie i trzy razy klapa) z deczka mnie przygnebilo :evil_lol:

Alojzyna,bardzo dziekuje za chec pomocy :)

Puli,z ciezkim sercem jakos ten brak sympatii z ich strony wytrzymam :diabloti: ;)

Hawan,witam w gronie "spamerow" :diabloti:

Posted

HAWAN napisał(a):
DZIĘKI ;) DZIĘKI :razz: DZIĘKI ;)
czekam z niecierpliwością

niestety chyba bedziesz musiała czekać do poniedziałku..bo odpowiedzi jeszcze nie mam:(

Posted

Puli,z ciezkim sercem jakos ten brak sympatii z ich strony wytrzymam :diabloti: ;)

Nie przejmuj się tak bardzo! Mnie też nie lubią bo im wiszę 50 euro:bigcry:
W ubiegłym roku wysłałam zgłoszenie i nie dojechałam.Pewnie mnie dopadną jak się zjawię na słowackiej wystawie..

:grab:

Posted

Witam,

Kivik - sloneczko ty moje drogie- nie przejmuj się w poniedzialek też może być byle by dali znać - DZIEKI za pomoc i przepraszam za klopoty

carragan - no cóż czasami problemy też jednoczą - no nie;)

pozdrawaim i zmykam - jutro mamy przed sobą Bytom

Posted

[quote name='HAWAN']Witam,

Kivik - sloneczko ty moje drogie- nie przejmuj się w poniedzialek też może być byle by dali znać - DZIEKI za pomoc i przepraszam za klopoty

carragan - no cóż czasami problemy też jednoczą - no nie;)

pozdrawaim i zmykam - jutro mamy przed sobą Bytom
Hawanku, oby odpowiedzieli w poniedzialek..i to ZADEN kłopot:)
my jutro też w Bytomiu będziemy:) hawańczyków pewnie jest malutko,wiec jakoś Cie znajdę:):evil_lol:

Posted

Ile czasu zajmuje przejazd od granicy do Nitry? Nie planuję noclegu, tylko mam zamiar jechać w dzień wystawy i nie wiem, o której wyjechać.
Czy na Słowacji obowiązują winiety?

Posted

Alojzyna napisał(a):
Ile czasu zajmuje przejazd od granicy do Nitry? Nie planuję noclegu, tylko mam zamiar jechać w dzień wystawy i nie wiem, o której wyjechać.
Czy na Słowacji obowiązują winiety?

Winiety obowiazuja,ale autostrady jest na tej trasie tylko 20 km i mozna sie przemknąć.No,chyba,że ktoś legalista...;)
Dokładnego czasu przejazdu ci nie podam,bo zawsze robiliśmy dużo przystanków.Jakieś 4 godz maksymalnie.