Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Natalia_W napisał(a):
Nie wiem czy wiece ale na stronie wystawy jest juz plan sedziowania i wykaz wystawców :) :) :)

dzięki za info:lol: już sprawdzone..szkoda, że nie wiemy ile mamy konkurencji w klasie:( i ze yorki nie ida przed nami..mogłabym sobie spokojnie godzinke pozniej z domu wyjechac:)

Posted

Natalia_W - dziękuję za informację - no zaskoczyli mnie nie powiem:crazyeye:

Ale zaskoczyli mnie też pod innym względem - zmiany sędziego - zamiast zapowiadanego Szwajcara mam Słowaka - bez sensu.

Już więcej do nich nie pojadę.

Pozdrawiam i wszystkim życzę WIELU SUKCESÓW

Posted

A ja sie zastanawiam,gdzie jest nasz ring ? Czy na hali czy na zewnatrz...
BTW.A tak w ogole to ja juz wiem kogo m.in.mamy w konkurencji...Biorac zas pod uwage fakt,ze Malec jest jeszcze calkiem swiezo po pogryzieniu, :diabloti: a i na ringu nie spodziewam sie specjalnej wspolpracy z jego strony (a raczej stalego ogladania sie za siebie...) moge stwierdzic,ze jedziemy czysto towarzysko... :siara:

Posted

carragan napisał(a):
A ja sie zastanawiam,gdzie jest nasz ring ? Czy na hali czy na zewnatrz...
BTW.A tak w ogole to ja juz wiem kogo m.in.mamy w konkurencji...Biorac zas pod uwage fakt,ze Malec jest jeszcze calkiem swiezo po pogryzieniu, :diabloti: a i na ringu nie spodziewam sie specjalnej wspolpracy z jego strony (a raczej stalego ogladania sie za siebie...) moge stwierdzic,ze jedziemy czysto towarzysko... :siara:

oj..biedny maluch..zycze, zeby szybko doszedl do siebie:lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
slowacka wnieta 150 koron, czeska 200

W życiu nie płaciłam rzadnych winiet:cool3: . A jeżdżę zanim weszły w życie

Posted

Ja tez nie mam potwierdeznia ale dostalam maila ze moj psiak jest przyjety. Jakby ktos sie chcial dosiasc to mam ze dwa miejsca wolne. Jade przez krakow

Posted

:placz: Tragedia, wycofałam psa w terminie zgłoszeń( upadł transport) i zgłosiłam gdzie indziej ( Litwa w niedzielę).A teraz patrzę - ja jestem na liście wystawców.E-mail z wycofaniem mi przyjęli- piszę do nich , nie chcę płacić za tą wystawę.Przesyłam im ich e-mail.czy to coś da.W sobotę Nitra, rano wcześnie w niedzielę Kowno, prawie pierwsi tam wchodzimy.Kurde nie wiem co teraz zrobić.

Posted

Juta napisał(a):
W życiu nie płaciłam rzadnych winiet:cool3: . A jeżdżę zanim weszły w życie

ja zawsze kupuje na wszelki wypadek bo dwa razy mielismy kontrole drogowa i sprawdzali winietki a to znowu nie jakis wielki wydatek zeby na tym oszczedzac, jak to mowia przezorny ...

Posted

Alojzyna napisał(a):
dostałam dzisiaj potwierdzenie :multi:
Wyjazd jutro godz. 5.00 (nie wiem po co tak wcześnie, bo przede mną 76 psów do oceny).

to chyba za późno, bo 4.30 a przede mną jakieś 25..będe tak na styk..mam nadzieję:)

Posted

kivik napisał(a):
to chyba za późno, bo 4.30 a przede mną jakieś 25..będe tak na styk..mam nadzieję:)

oczywiście JA chyba za poźno się wybieram w porównaniu z Toba;)

Posted

Od której strony najlepiej wjeżdżać do Nitry, żeby w miarę bez błądzenia dostać się na wystawę? Czy kierunek na wystawę jest w miarę dobrze oznakowany na terenie miasta?
Proszę o dobre rady dla nowicjuszki...:modla:

Granicę przekraczam w Korbielowie i potem już wpadam na autostradę Cieszyn-Żilina, tyle, że omijam Czechy. Potem pewnie na Trnawę. W którym miejscu najlepiej zjechać na Nitrę, przed Trnawą (przez wioski)czy za (autostradą)?

Posted

alojzyna - my w zeszlym roku znalezlismy bez problemu, z tego co pamietam sa tam znaki drogowe kierujace do agrokomlpexu no i juz przy samym terenie stoja takie wielgachne litery agrokomplex na trawie :)

Posted

Agatka napisał(a):
bongobongo
Za sznaucerki tez prosimy, to dla nas bardzo wazna wystawa :) Do zobzczenia we wtorek

Upsssss:oops: Za sznaucerki też oczywiście!!!
Pozdrawiam i do wtorku!

Posted

My juz wrócilismy.
Wyjażdżaliśmy w strugach deszczu i w deszczu powracalismy. A tam była piekna pogoda - słońce i cieplutko.
Na wystawę zgłoszonych było 42 staffiki :-o ( 18 ze Słowacji, 19 z Czech i 5 z Polski ) - sędzia: Bojan Matakowic (HR). I tak:

STAFFKAR - [SIZE=2]CAC, CACIB, BOB :laola:

[SIZE=2]CERBERUS Skordatura - CAC, Res.CACIB :klacz: :klacz: :klacz:

[SIZE=2]BLACK LADY Skordatura -CAC, CACIB :thumbs: :thumbs:

[SIZE=2]TORRIDA KASKARINDA Staff-Ka - Res.CAC :smilecol:

[SIZE=2]AYKA Stawka Większa niż Życie - - Res.CAC :smilecol:
[SIZE=4]
[SIZE=4][SIZE=2]Ocenianie było naprawdę sprawiedliwe i wygrały te psy, które tego dnia były faktycznie w znakomitej formie i pięknie sie prezentowały.
W związku z otrzymanym przez moja sunię Res.CAC mam pytanie- co daje ten tytuł? Interesuje mnie to, ponieważ suczka która dostała CAC jest już Championem Słowacji.

Posted

Tak Tak u nas WIELKIE ŚWIĘTO !!! :knajpa:

[SIZE="6"]
BLACK LADY - INTERCHAMPIONEM !!!

Gratulujemy reszcie wygranych !!!

czy ktoś wie może coś na temat pucharów z tej wystawy ?
Czy były puchary za BOB-a , czy dla CACIB - psa i CACIB suki osobno?

Posted

[quote name='Alojzyna']
W związku z otrzymanym przez moja sunię Res.CAC mam pytanie- co daje ten tytuł? Interesuje mnie to, ponieważ suczka która dostała CAC jest już Championem Słowacji.

3 x res CAC = CAC

a tak wogole to gratulacje !! :laola:

Posted

:multi: GRATULACJE,GRATULACJE!!!!!!!:loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi:

Czy mogę prosic o stawke akit i shib?Bardzo ładnie proszę!:loveu: :lol: