Natalia_W Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Nie wiem czy wiece ale na stronie wystawy jest juz plan sedziowania i wykaz wystawców :) :) :) Quote
kivik Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Natalia_W napisał(a):Nie wiem czy wiece ale na stronie wystawy jest juz plan sedziowania i wykaz wystawców :) :) :) dzięki za info:lol: już sprawdzone..szkoda, że nie wiemy ile mamy konkurencji w klasie:( i ze yorki nie ida przed nami..mogłabym sobie spokojnie godzinke pozniej z domu wyjechac:) Quote
HAWAN Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Natalia_W - dziękuję za informację - no zaskoczyli mnie nie powiem:crazyeye: Ale zaskoczyli mnie też pod innym względem - zmiany sędziego - zamiast zapowiadanego Szwajcara mam Słowaka - bez sensu. Już więcej do nich nie pojadę. Pozdrawiam i wszystkim życzę WIELU SUKCESÓW Quote
tunio Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 A ja sie zastanawiam,gdzie jest nasz ring ? Czy na hali czy na zewnatrz... BTW.A tak w ogole to ja juz wiem kogo m.in.mamy w konkurencji...Biorac zas pod uwage fakt,ze Malec jest jeszcze calkiem swiezo po pogryzieniu, :diabloti: a i na ringu nie spodziewam sie specjalnej wspolpracy z jego strony (a raczej stalego ogladania sie za siebie...) moge stwierdzic,ze jedziemy czysto towarzysko... :siara: Quote
kivik Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 carragan napisał(a):A ja sie zastanawiam,gdzie jest nasz ring ? Czy na hali czy na zewnatrz... BTW.A tak w ogole to ja juz wiem kogo m.in.mamy w konkurencji...Biorac zas pod uwage fakt,ze Malec jest jeszcze calkiem swiezo po pogryzieniu, :diabloti: a i na ringu nie spodziewam sie specjalnej wspolpracy z jego strony (a raczej stalego ogladania sie za siebie...) moge stwierdzic,ze jedziemy czysto towarzysko... :siara: oj..biedny maluch..zycze, zeby szybko doszedl do siebie:lol: Quote
Juta Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Elitesse napisał(a):slowacka wnieta 150 koron, czeska 200 W życiu nie płaciłam rzadnych winiet:cool3: . A jeżdżę zanim weszły w życie Quote
Juta Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Ja tez nie mam potwierdeznia ale dostalam maila ze moj psiak jest przyjety. Jakby ktos sie chcial dosiasc to mam ze dwa miejsca wolne. Jade przez krakow Quote
Alojzyna Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 co to znaczy "vonkajšia plocha", bo tam znajduje sie nasz ring? Na stronie http://www.nitradogs.sk/anglicky/index.html mozna sprawdzić, czy jest się na liscie wystawców, oraz jaka jest kolejność sędziowania na ringach i jaka jest liczba psów w rasie Quote
warg2003warg Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 :placz: Tragedia, wycofałam psa w terminie zgłoszeń( upadł transport) i zgłosiłam gdzie indziej ( Litwa w niedzielę).A teraz patrzę - ja jestem na liście wystawców.E-mail z wycofaniem mi przyjęli- piszę do nich , nie chcę płacić za tą wystawę.Przesyłam im ich e-mail.czy to coś da.W sobotę Nitra, rano wcześnie w niedzielę Kowno, prawie pierwsi tam wchodzimy.Kurde nie wiem co teraz zrobić. Quote
warg2003warg Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 kivik odezwij się do mnie proszę jeszcze raz dzisiaj.nie mam Twojego nr telefonu. Quote
Alojzyna Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 dostałam dzisiaj potwierdzenie :multi: Wyjazd jutro godz. 5.00 (nie wiem po co tak wcześnie, bo przede mną 76 psów do oceny). Quote
Elitesse Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Juta napisał(a):W życiu nie płaciłam rzadnych winiet:cool3: . A jeżdżę zanim weszły w życie ja zawsze kupuje na wszelki wypadek bo dwa razy mielismy kontrole drogowa i sprawdzali winietki a to znowu nie jakis wielki wydatek zeby na tym oszczedzac, jak to mowia przezorny ... Quote
kivik Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Alojzyna napisał(a):dostałam dzisiaj potwierdzenie :multi: Wyjazd jutro godz. 5.00 (nie wiem po co tak wcześnie, bo przede mną 76 psów do oceny). to chyba za późno, bo 4.30 a przede mną jakieś 25..będe tak na styk..mam nadzieję:) Quote
kivik Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 kivik napisał(a):to chyba za późno, bo 4.30 a przede mną jakieś 25..będe tak na styk..mam nadzieję:) oczywiście JA chyba za poźno się wybieram w porównaniu z Toba;) Quote
Alojzyna Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Od której strony najlepiej wjeżdżać do Nitry, żeby w miarę bez błądzenia dostać się na wystawę? Czy kierunek na wystawę jest w miarę dobrze oznakowany na terenie miasta? Proszę o dobre rady dla nowicjuszki...:modla: Granicę przekraczam w Korbielowie i potem już wpadam na autostradę Cieszyn-Żilina, tyle, że omijam Czechy. Potem pewnie na Trnawę. W którym miejscu najlepiej zjechać na Nitrę, przed Trnawą (przez wioski)czy za (autostradą)? Quote
Elitesse Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 alojzyna - my w zeszlym roku znalezlismy bez problemu, z tego co pamietam sa tam znaki drogowe kierujace do agrokomlpexu no i juz przy samym terenie stoja takie wielgachne litery agrokomplex na trawie :) Quote
Basik Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Trzymam kciuki za wszystkich Rodaków!!! I niecierpliwie czekam na katalog :) Quote
bongobongo Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 POWODZENIA DOGOMANIACY I WRACAJCIE Z SUKCESAMI!!! szczególnie za staffiorki będziemy trzymać kciuki :multi: Quote
Agatka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 bongobongo Za sznaucerki tez prosimy, to dla nas bardzo wazna wystawa :) Do zobzczenia we wtorek Quote
bongobongo Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Agatka napisał(a):bongobongo Za sznaucerki tez prosimy, to dla nas bardzo wazna wystawa :) Do zobzczenia we wtorek Upsssss:oops: Za sznaucerki też oczywiście!!! Pozdrawiam i do wtorku! Quote
Alojzyna Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 My juz wrócilismy. Wyjażdżaliśmy w strugach deszczu i w deszczu powracalismy. A tam była piekna pogoda - słońce i cieplutko. Na wystawę zgłoszonych było 42 staffiki :-o ( 18 ze Słowacji, 19 z Czech i 5 z Polski ) - sędzia: Bojan Matakowic (HR). I tak: STAFFKAR - [SIZE=2]CAC, CACIB, BOB :laola: [SIZE=2]CERBERUS Skordatura - CAC, Res.CACIB :klacz: :klacz: :klacz: [SIZE=2]BLACK LADY Skordatura -CAC, CACIB :thumbs: :thumbs: [SIZE=2]TORRIDA KASKARINDA Staff-Ka - Res.CAC :smilecol: [SIZE=2]AYKA Stawka Większa niż Życie - - Res.CAC :smilecol: [SIZE=4] [SIZE=4][SIZE=2]Ocenianie było naprawdę sprawiedliwe i wygrały te psy, które tego dnia były faktycznie w znakomitej formie i pięknie sie prezentowały. W związku z otrzymanym przez moja sunię Res.CAC mam pytanie- co daje ten tytuł? Interesuje mnie to, ponieważ suczka która dostała CAC jest już Championem Słowacji. Quote
tomo Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Tak Tak u nas WIELKIE ŚWIĘTO !!! :knajpa: [SIZE="6"] BLACK LADY - INTERCHAMPIONEM !!! Gratulujemy reszcie wygranych !!! czy ktoś wie może coś na temat pucharów z tej wystawy ? Czy były puchary za BOB-a , czy dla CACIB - psa i CACIB suki osobno? Quote
Elitesse Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Alojzyna'] W związku z otrzymanym przez moja sunię Res.CAC mam pytanie- co daje ten tytuł? Interesuje mnie to, ponieważ suczka która dostała CAC jest już Championem Słowacji. 3 x res CAC = CAC a tak wogole to gratulacje !! :laola: Quote
Matagi Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 :multi: GRATULACJE,GRATULACJE!!!!!!!:loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: Czy mogę prosic o stawke akit i shib?Bardzo ładnie proszę!:loveu: :lol: Quote
Recommended Posts