barka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 poszukuje właścicieli dalmatyńczyka, jest w dosc dobrym stanie, wiec mam nadzieje, ze ktos jej szuka. dzis czyli 17.04 widzialam go pierwszy raz, ciagle jest w poblizu, staram sie w miare mozliwosci nia opiekowac poki co kontakt do mnie przez gg 11437193 Quote
hosenka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Barka wzięła pieska do siebie, ale z racji że już ma dwa to mała trafiła do mnie. Jest to około roczna sunia z rozpoznaniem Baberiozy, dostała leki i teraz czekamy na poprawę jej stanu. Obecnie sunia jest odwodniona i osowiała, ale mimo to sprawia wrażenie cieszącej się z bliskości człowieka, jest bardzo spokojna. Od razu dobrze zaznajomiła się z moim kotem i psem. Trzymajcie kciuki za malutką:D Quote
hosenka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 NUTKA CZEKA NA DOM!!!!!!!!!!!!!!NIESTETY U MNIE ZOSTAĆ NA STAŁE NIE MOŻE!!!POTRZEBUJE DOMKU JAK NAJSZYBCIEJ, oto link do większej ilości informacji o małej http://www.dogomania.pl/threads/183964-Sunia-w-typie-dalmatynki-znaleziona-w-okolicach-Wo%C5%82omina Quote
Recommended Posts