Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

och zapomniałam wczoraj o twojej galerii
ale nadrobiłam-dawaj duzo fotek,bo szczeniaki tak szybko rosną
czytałm wszystko z uwagą-nie będe komentowac,bo wszystko juz zostało napisane,ale jedno musze napisać-u mnie w mieście jest kilku weterynarzy,którzy uwazaja,że suka musi miec raz młode-i wielu ludzi ,którzy chodza ze swoimi sukami do nich wierzy im.Niestety.
Kochana idz do fryzjerka-niech maluszkowi podetnie włoski na uszkach,żeby nie były obciążone i mogły ładnie stanąć

Posted

Wiecie co teraz też mi sie tak wydaje bo jak ona ma wszystkie zęby , biega jak szalona, NAWET WCHODZI PO SCHODACH schodzic to sie boi ale wchodzic to wchodzi to no musi być starsza. Jeju ze tez nie wiedzial kiedy sie urodzila ;/Zapytam sie weterynarza ile jej daje jeszcze, niech sie skupi i mi powie heh.

Posted

Nie szkodzi Be ;)

Na tych fotkach co dałaś na początku też bym jej dała tak z 5-6 tyg. Mówiłaś, że facet od którego ją kupiliście to znajomy taty, nie byłoby najłatwiej go zapytać o datę urodzenia? Przecież chyba wie, kiedy jego suka urodziła, tego się raczej nie da przeoczyć ;)

Posted

No nie mogę, przepraszam, ale śmiem twierdzić, że ten pan nie ma wszystkich w domu... Nie wiem jak można nie zapamiętać, kiedy własna suka rodziła.

Posted

patika napisał(a):
Ja tez nie wiem ale nie bede juz w to wnikac

No teraz już nie ma sensu chyba, bo pewnie i tak się nie dowiesz... Grunt, że mała wesoła i wszystko z nią w porządku :)