Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
No wiesz, chyba oczywiste że obie staniemy do Bisa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

A co ze mnią? Czy na pudle starczy miejsca i dla nas? :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

No wiesz, chyba oczywiste że obie staniemy do Bisa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

Oj nie sadze jak z klasy wyjdziemy to będzie coś nie samowitego :shake:

Posted

Iwa-R napisał(a):
A co ze mnią? Czy na pudle starczy miejsca i dla nas? :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Chachachacha, jasne, jest jeszcze 3 lokata wolna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to reszta nie ma już po co jechać :evil_lol: Lokaty rozdane :eviltong::evil_lol:

Posted

Chachachacha, jasne, jest jeszcze 3 lokata wolna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to reszta nie ma już po co jechać :evil_lol: Lokaty rozdane :eviltong::evil_lol:

:placz: :wallbash: :placz:

Posted

Jo-Jo jak zaczniesz mi tłumaczyc jak dozia ustawić... To pewnie będe głupie pytania zadawać... Marta to ja przebije twój czek :evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
Oj nie sadze jak z klasy wyjdziemy to będzie coś nie samowitego :shake:

A co.... pomarzyć nie wolno? :evil_lol:
Przykro mi bardzo, kto późno przychodzi ten sam sobie szkodzi :evil_lol:;-) Ale mam jeszcze dwa wolne miejsca na bisach w Szczecinie, przyjmuję zapisy :megagrin:

Ja, ja! Ale ja zamawiam pierwsze miejsce! :evil_lol:

Posted

Oj pierwsze to mam już ja:evil_lol: Ale mogę ci zaoferować drugie ;)

Oj nie nie... Ty tylko napisałaś że są dwa wolne miejsca i że zbierasz zamówienia, no to zamówiłam, nie pisałaś nic, że pierwsze Twoje :evil_lol:
Spóźniłaś się, pierwsze zajęte :evil_lol:

Posted

I takim sposobem Iwa jest III :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ty nie zamówiłaś, to ja zamówiłam. ja nadal trzymam się przy swoim! Zamówiłam pierwsze, bo nie było wcześniej zamówień, więc teraz się nie tłumacz, przykro mi, ale III jest dla Ciebie, a dla mnie III jest w Gorzowie :eviltong:

Posted

Każdy pies będzie stał na jednej łapie a my będziemy podtrzymywały zady :evil_lol:
Puchar bierze oczywiście realizator pomysłu czyli JA :loveu: Dziewczynki, wygląda na to, że pogoda nam w niedzielę dopisze :multi::multi::multi:

Posted

Każdy pies będzie stał na jednej łapie a my będziemy podtrzymywały zady :evil_lol:
Puchar bierze oczywiście realizator pomysłu czyli JA :loveu: Dziewczynki, wygląda na to, że pogoda nam w niedzielę dopisze :multi::multi::multi:

Marta trzymam Cię za słowo 8)