Asta Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Chodizło mi w sensie, że Tobie będa potrzebne z mojego powodu :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 jo-jo napisał(a):Hehe ja nią nie jestem :evil_lol: No wiesz, chyba oczywiste że obie staniemy do Bisa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Iwa-R Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):No wiesz, chyba oczywiste że obie staniemy do Bisa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) A co ze mnią? Czy na pudle starczy miejsca i dla nas? :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):No wiesz, chyba oczywiste że obie staniemy do Bisa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Oj nie sadze jak z klasy wyjdziemy to będzie coś nie samowitego :shake: Quote
Marta Chmielewska Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Iwa-R napisał(a):A co ze mnią? Czy na pudle starczy miejsca i dla nas? :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chachachacha, jasne, jest jeszcze 3 lokata wolna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to reszta nie ma już po co jechać :evil_lol: Lokaty rozdane :eviltong::evil_lol: Quote
SuperGosia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Chachachacha, jasne, jest jeszcze 3 lokata wolna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to reszta nie ma już po co jechać :evil_lol: Lokaty rozdane :eviltong::evil_lol: :placz: :wallbash: :placz: Quote
Asta Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Jo-Jo jak zaczniesz mi tłumaczyc jak dozia ustawić... To pewnie będe głupie pytania zadawać... Marta to ja przebije twój czek :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Przykro mi bardzo, kto późno przychodzi ten sam sobie szkodzi :evil_lol:;) Ale mam jeszcze dwa wolne miejsca na bisach w Szczecinie, przyjmuję zapisy :megagrin: Quote
Iwa-R Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 jo-jo napisał(a):Oj nie sadze jak z klasy wyjdziemy to będzie coś nie samowitego :shake: A co.... pomarzyć nie wolno? :evil_lol: Marta Chmielewska napisał(a): Przykro mi bardzo, kto późno przychodzi ten sam sobie szkodzi :evil_lol:;-) Ale mam jeszcze dwa wolne miejsca na bisach w Szczecinie, przyjmuję zapisy :megagrin: Ja, ja! Ale ja zamawiam pierwsze miejsce! :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Oj pierwsze to mam już ja:evil_lol: Ale mogę ci zaoferować drugie ;) Quote
Iwa-R Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Oj pierwsze to mam już ja:evil_lol: Ale mogę ci zaoferować drugie ;) Oj nie nie... Ty tylko napisałaś że są dwa wolne miejsca i że zbierasz zamówienia, no to zamówiłam, nie pisałaś nic, że pierwsze Twoje :evil_lol: Spóźniłaś się, pierwsze zajęte :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Nie napisałam a ty nie zapytałaś :evil_lol::eviltong: Dla mnie zajęte:cool3: Quote
Asta Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 No to skoro nie ma zmaówienia na II to ja zamawiam :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 I takim sposobem Iwa jest III :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iwa-R Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):I takim sposobem Iwa jest III :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ty nie zamówiłaś, to ja zamówiłam. ja nadal trzymam się przy swoim! Zamówiłam pierwsze, bo nie było wcześniej zamówień, więc teraz się nie tłumacz, przykro mi, ale III jest dla Ciebie, a dla mnie III jest w Gorzowie :eviltong: Quote
Marta Chmielewska Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Dobra, staniemy obie na I, zmieścimy się :lol::lol::lol: Quote
Asta Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Hm tylko teraz będzie problem z podzieleniem pucharu :lol: Quote
jo-jo Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Czyli mam rozumieć że II dla mnie w Gorzowie na BIS'ie :evil_lol: Quote
Asta Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Spokojnie wsyzstkie się zmieścimy na I :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Każdy pies będzie stał na jednej łapie a my będziemy podtrzymywały zady :evil_lol: Puchar bierze oczywiście realizator pomysłu czyli JA :loveu: Dziewczynki, wygląda na to, że pogoda nam w niedzielę dopisze :multi::multi::multi: Quote
jo-jo Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Każdy pies będzie stał na jednej łapie a my będziemy podtrzymywały zady :evil_lol: Puchar bierze oczywiście realizator pomysłu czyli JA :loveu: Dziewczynki, wygląda na to, że pogoda nam w niedzielę dopisze :multi::multi::multi: Marta trzymam Cię za słowo 8) Quote
Bushak Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Czyli widzę, że BIS Junior jeszcze jest wolny :evil_lol: To można się zapisać??? Quote
Asta Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Pewnie ,że tak ;) Oj Marta, nie moge się z nicyzm w domqu pokazać :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Oj Asta, wystarczy ci pucharek za BOGa nie? :cool3:;) Poczekaj, nie, my jesteśmy w jednej grupie, choroba... Komuś podkradniemy, spokojna głowa :evil_lol: Bisy juniorów do waszej dyspozycji, ale tylko w tym roku :evil_lol: Quote
Recommended Posts