Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Och kochana :loveu: O 9:30 jestem w Gorzowie na dworcu głównym :-)

No to ja będę czekać na Was :)
Poznasz mła? ;)

Posted

Do Gorzowa jadę pierwszy raz, dlatego chciałabym zapytać, czy obok terenu wystawy jest parking, jeśli tak to czy jest płatny i ile?

Z góry dzięki!

Posted

Iwa-R napisał(a):
Do Gorzowa jadę pierwszy raz, dlatego chciałabym zapytać, czy obok terenu wystawy jest parking, jeśli tak to czy jest płatny i ile?

Z góry dzięki!

Tak, są parkingi i miejsca jest sporo.
Są płatne, lecz nie wiem ile kosztuje bilet. Nie są to jednak duże kwoty.

Bezpłatny też jest - tereny wystawy przylegają do sklepu "NOMI".;)

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Pagaj poznam z pewnością ;) Ty mnie z resztą też :cool3: :multi:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Po Pennulce:evil_lol:

Posted

Pagaj napisał(a):
Tak, są parkingi i miejsca jest sporo.
Są płatne, lecz nie wiem ile kosztuje bilet. Nie są to jednak duże kwoty.

Bezpłatny też jest - tereny wystawy przylegają do sklepu "NOMI".;)

O tak, Iwona słuchaj Pagaj bo dobrze radzi! Rok temu jak jechalam z psem pociągiem bardzo ładnie wytłumaczyła mi trase dojscia z PKP do wystawy;) Pagaj jeszcze raz dzięki!

Posted

Savannah napisał(a):
O tak, Iwona słuchaj Pagaj bo dobrze radzi! Rok temu jak jechalam z psem pociągiem bardzo ładnie wytłumaczyła mi trase dojscia z PKP do wystawy;) Pagaj jeszcze raz dzięki!

Miałaś mi podziękować osobiście na tej wystawie, i co??? :mad:
Siedem razy łaziłam wkoło waszego ringu...:mad:
I żadnego, absolutnie żadnego znaku rozpoznawczego nie dałaś:placz:

Dlatego po Chmielewską się udam osobiście, człowiek się na swoich błędach uczy...;) :p

Posted

Pagaj napisał(a):

Dlatego po Chmielewską się udam osobiście, człowiek się na swoich błędach uczy...;) :p

Ojjjjjjjj podpadłam:razz::-( Hmm moze mnie widzialas na honorowym ja z moim psem wygralismy BOG:razz: ale bedzie do nadrobienia w tym roku:multi: Ok:razz::P

Posted

Pagaj napisał(a):

Ja też mogę podziękować osobiście, jeśli tylko mnie ktoś zaczepi, choć znając życie, każdy zajmie się swoimi sprawami, i znowu nikogo nie poznam :roll:

Posted

Pagaj napisał(a):
Będziesz mrugała lewym okiem trzy razy dla rozpoznania???:lol:

hehe hmm ale czy to mnie przez to da sie rozpoznac:cool3: hmm bede miec klateczke z dwoma sh w srodku, jeden czarny drugi rudziach:multi: zapraszam pod ring Grupy V :P

Posted

[quote name='Savannah']hehe hmm ale czy to mnie przez to da sie rozpoznac:cool3: hmm bede miec klateczke z dwoma sh w srodku, jeden czarny drugi rudziach:multi: zapraszam pod ring Grupy V :P
Kobieto!!!
Ja po wystawach pałętam się od trzech lat - takich klatek z psami tam będzie kilka :eviltong:
No ale dobra, nich ci będzie - będę łaziła, zaglądał do kaltek i pytała znienacka: "Savannah???" :diabloti:
I mam nadzieję, że w kaftanie mnie stamtąd nie wywiozą....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pagaj']Kobieto!!!
Ja po wystawach pałętam się od trzech lat - takich klatek z psami tam będzie kilka :eviltong:
No ale dobra, nich ci będzie - będę łaziła, zaglądał do kaltek i pytała znienacka: "Savannah???" :diabloti:
I mam nadzieję, że w kaftanie mnie stamtąd nie wywiozą....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
hehe uśmialam się :P:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
wiesz ale klatek przy sh to raczej mało powinno byc:cool3: chyba zrobie sobie LOGO i powiessze na klatce:cool3::cool3:
To by było niezłe zaskoczenie, chyba z wrażenia bym podskoczyła:lol::multi::cool3: