Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chmielewska, Twój banerek odsyła mnie do strony startowej programu imageshack, gdzie są foty tego czegoś, co masz w podpisie..? :mad:

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pagaj']Jo-jo fax doszedł??

Pagajkowa tak na szczęście wczoraj wieczorkiem ktoś w Związku był i nam sygnał faxu włączył wkońcu :evil_lol:

Ja rozumiem że odwiedzisz nas przy ringu :razz:

Posted

[quote name='jo-jo']Pagajkowa tak na szczęście wczoraj wieczorkiem ktoś w Związku był i nam sygnał faxu włączył wkońcu :evil_lol:

Ja rozumiem że odwiedzisz nas przy ringu :razz:
No to super :multi:
Oczywiście, że Was odwiedzę - będę tak jak Mrówka na wystawie w Katowicach łazić za wszystkimi dogami o maści jojkowej i pytać znienacka właścicieli:"jo-jo???" :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='Pagaj']No to super :multi:
Oczywiście, że Was odwiedzę - będę tak jak Mrówka na wystawie w Katowicach łazić za wszystkimi dogami o maści jojkowej i pytać znienacka właścicieli:"jo-jo???" :roflt: :roflt: :roflt:

Nie martw sie tam nie będzie raczej żadnego innego płaszczaka po za Jojkiem ;-)) Mrówka łaziła łaziła a potem z nami do końca siedziała :diabloti:

A po za tym przecie widziałyśmy się w Katowicach:razz:

Posted

Hej!!

Czy ktos z Was jedzie to Gorzowa jesli tak to czy ktos moze mi pozyczyc jakiekąs pieska?? Oczywiscie jesli on/ona byla by po ocenie na ringu i by zemna poszla/poszedl:)

Papa gg-4007176

Posted

[quote name='wiki_2006']czy ktos moze mi pozyczyc jakiekąs pieska?? Oczywiscie jesli on/ona byla by po ocenie na ringu i by zemna poszla/poszedl:)

A, przepraszam, w jakim celu chcesz pożyczyć pieska?

Posted

Łiiiiii... ja tam lecę, żeby zdjęcia oglądać, a tam pierdy - merdy wszystkie największe plotkary tego forum siedzą....:eviltong:
;)

Posted

[quote name='Pagaj']No to super :multi:
:roflt: :roflt: :roflt::roflt: :roflt: :roflt::roflt: :roflt: :roflt::roflt: :roflt: :roflt:

Posted

sylrwia napisał(a):
:roflt: :roflt: :roflt::roflt: :roflt: :roflt::roflt: :roflt: :roflt::roflt: :roflt: :roflt:

Ty się tak głośno nie śmiej, bo mnie Mrówka zabije, jak usłyszy...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
Czy jest tu ktoś ze związku Gorzowskiego?

Jak tak to prosze o info..dzisiaj musiałam wysłąć zgłoszenie interntowe bvo fax nie działal..wysłałm jedynie sam formularz bez potrzebnych papierków..i tu oje pytanie czy moge te papiery wysłać faxem w piątek kidey to będziemożna wtedy potwierdzic?! Z góry Dziękuje za odp. (wystawa opłacona)

Fax w oddziale jest włączony non stop, trzeba tylko wziąć pod uwagę, że papier czasem się w takich urządzeniach kończy, a wtedy trzeba niestety go wymienić. No i codziennie wieczorem jest wymieniany.
Proponuje zadzwonić jutro w godzinach urzędowania oddziału i wówczas wszystko (jeżeli doszło) zostanie potwierdzone.

Posted

wiki_2006 napisał(a):
Hej!!

Czy ktos z Was jedzie to Gorzowa jesli tak to czy ktos moze mi pozyczyc jakiekąs pieska?? Oczywiscie jesli on/ona byla by po ocenie na ringu i by zemna poszla/poszedl:)

Papa gg-4007176

W Gorzowie nie będzie Młodego Prezentera

Posted

no to teraz czekamy..Pan który dzownił do mnie ze związku w czwartek powiedział że możemy się spodziewać co najwyżej ilości psów czyli to co było w Łodzi :roll:

Posted

Czy w Gorzowie jest możliwość wprowadzenia na teren wystawy psów na wysawę nie zgłoszonych? Nie mam z kim jednego psa zostawić i muszę go też zabrać.

Posted

Mam nadzieję, że ruch pieszych nie będzie specjalnie utrudniony, bo idę (jadę) z dworca pkp i zastanawiam się czy trafię bez problemu i czy wystawa będzie daleko od dworca. Na mapie wygląda to całkiem miło, nie wiem jak w realu :cool1: