00000 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Kto tu kogo wystawia...;) Penny się wystawia poza ringiem. Policz, ile nas tam się zmieściło... Marta i Penny Sędzia w opisie Penny napisał: "bardzo ładnie wystawiana" :lol: :lol: I radość z wygranej :lol: Po ciężkim dniu czas na relaks...:evil_lol: Miały identyczne fryzury....:evil_lol: Koniec :lol: Quote
Agama Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 jeszcze raz dziekuje za taka uczte-:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :Dog_run: Quote
BOŻENA Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Zdjęcia REWELACJA !!! Szkoda tylko że briardzików brak . Quote
ewelinabuck Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 no ostatno Marta z pennula szalejesz:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: fajnie wyszlas na zdjeciach Quote
sylrwia Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 xochi napisał(a):;) GRALTULACJE DLA Wyzelka! Bardzo grzeczny i piekny piesek. Poznalem go w oczekiwaniu na finaly:lol: ;). :multi: Witaj! Pozdrowienia od chwilowej opiekunki Twojego skarba i ode mnie:p Quote
Jupi Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 :evil_lol: ja mam tylko fotki z labkowego ringu i to wiekszość z Jupim:p to był nasz podwójny debiut wystawowy i uważam ze jak na ten czas to udany:evil_lol: na lokatach w klasie młodzieży 1 DODO z Grodu Hrabiego Malmesbury 2. Jupi z sedzią p. a. Stępińskim Quote
Jupi Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Dodo- I lokata w mlodzieży- psy Jupi domaga się spaceru więc reszte postaram sie wkleic jak wrócę:lol: Quote
Marta Chmielewska Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Bosz... Pagajku... tyle mnie maszkarona nawstawiałaś, że coś strasznego... :oops::oops::oops: Weź mnie zamaluj czy coś..... Pennula śliczna ale po co ten maszkaron obok niej stoi :oops::evil_lol: Quote
00000 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Bosz... Pagajku... tyle mnie maszkarona nawstawiałaś, że coś strasznego... :oops::oops::oops: Weź mnie zamaluj czy coś..... Pennula śliczna ale po co ten maszkaron obok niej stoi :oops::evil_lol: Ty Chmielewska lustra w domu nie masz, czy co?:mad: Dziewczę blond włose, długonożne, o slicznym uśmiechu, wieku na oko szesnastoletnim:loveu: i wogle wogle przesympatyczne jak nie wiem co i się maszkaronem nazywa... :stupid: Ps. Cieszę się okropnie, że mogłyśmy się poznać :multi: Quote
Marta Chmielewska Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Ja też się cieszę, że poznałam taką fantastyczną Pagajkę ;):multi: tylko ten paszczur koło Penny nadal mnie drażni :evil_lol: Quote
00000 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):tylko ten paszczur koło Penny nadal mnie drażni :evil_lol: Weź mnie nie denerwuj....:mad: Penny przesłodka, moja nowa miłość to stafiki - charakter labka, siła pitbula i wygląd jamnika skrzyżowanego z amstaffem ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Buiziak dla Was! :buzi: Quote
jo-jo Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Ja też się cieszę, że poznałam taką fantastyczną Pagajkę ;):multi: tylko ten paszczur koło Penny nadal mnie drażni :evil_lol: Jaki paszczur? :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 No ja przecież nie.... taki ryj pasiasty koło skrzyżowania jamnika z pitem :mad: :evil_lol: Pagajku, mam nadzieję, że się jeszcze nie raz spotkamy, tylko w większym, psim gronie :cool3: :painting::painting::painting::painting: Quote
Iwa-R Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Marta Chmielewska'] No łaaaadnie. Ktoś nas obpstrykał ale się nie przyznał ani nie odezwał :mad: :diabloti: Quote
Jupi Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 ciag dalszy ringu labkowego Jupi z Marta Pagajową;) Quote
Jupi Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 a to jeden z 3 przestraszonych labradorów z jednej hodowli Quote
00000 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Jupi']a to jeden z 3 przestraszonych labradorów z jednej hodowli Taaaa.... pozostałe dwa uciekały, kiedy chciało się je pogłaskać :angryy: Quote
BOŻENA Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Śliczny ten biszkoptowy labek z I lokatą !!!!!!!!! Quote
kaukazy Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 na www.kynologia.gorzow.pl jest już galeria finałów oraz kilkanaście zdjęć z wystawy, zapraszam do oglądania i zostawienia kilku słów komentarza jeśli to może wy zostaliście utrwaleni na kliszy? :) Quote
Marta Chmielewska Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Iw, nie wiedziałam, że to ty....:oops::oops::oops: Quote
Iwa-R Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Iw, nie wiedziałam, że to ty....:oops::oops::oops: A buźkę to się od czego ma :mad: :evil_lol: Quote
Toller Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ja już od Pagajowej dostałam śliczne zdjęcia Suni Tollera, ale jeszcze cxhciałam się upewnić jak się ona nazywa- wiem że przydomek Pod Jabłonią, ale imię??:modla: Quote
lima Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Toller-Fox napisał(a):Ja już od Pagajowej dostałam śliczne zdjęcia Suni Tollera, ale jeszcze cxhciałam się upewnić jak się ona nazywa- wiem że przydomek Pod Jabłonią, ale imię??:modla: Bibi Pod Jabłonią sunia kl.mlodzieży,mieszka w Zielonej Górze. Quote
Marta Chmielewska Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Iwa-R napisał(a):A buźkę to się od czego ma :mad: :evil_lol: No ja mam do pyskowania, a od czego ma szanowna Iwa? :cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts