Daisunia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Iwa-R wysłałam ci na PRVa zdjęcia Eśka jak chcesz to mozesz wykorzystac na swojej stronie www ;) (będzie mi niezmiernie milo :) ) Quote
Marta Chmielewska Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 No to jeszcze ja, fotki przeglądowe :p *** *** *** *** Quote
jo-jo Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Marta Chmielewska'] Tą Panią z Wilczarzem widziałam i bardzo podobał mi się jej strój Quote
Agama Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 MARTUS jestes WIELKA-dzieki :olympic: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :laola: foty cudowne Quote
Marta Chmielewska Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Agamko dziękuję ;) Specjalnie dla ciebie na deser pozostałości z grzywaczy *** *** *** grzywki się na mnie wypięły bo za późno przyszłam :evil_lol: *** a Pennula musiała cierpieć bo mi sie zdjęć zachciało :oops: Quote
Marta Chmielewska Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 sunia ze smutną historią *** *** *** KONIEC :p Quote
Tilia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 jo-jo napisał(a):Tą Panią z Wilczarzem widziałam i bardzo podobał mi się jej strój no jak zwykle ;) ta suczka to Daisy, deerhound, czyli chart szkocki w odróżnieniu do irlandzkiego wilczarza ;) Quote
jo-jo Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Tilia napisał(a):no jak zwykle ;) ta suczka to Daisy, deerhound, czyli chart szkocki w odróżnieniu do irlandzkiego wilczarza ;) Ja się nie znam na wilczarzach dlatego tak napisałam:oops: Quote
Savannah Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 szaraduszka napisał(a): A ja wdziałam Savannah tym razem jakoś bez psów (tzn. nie na ringu) ale na wystawie zupełne nie mam czasu rozglądać się za dogomaniakami :shake: Dwa psy, dwie rasy, dwa ringi... i już człowiek lata jak zakręcony. szaraduszka to trzeba było podejśc:cool3: a z psem byłam byłam (BOB:p).. nie dziwie się że jestes"zakręcona" przy dwóch rasach, ja to dopiero mam zakrecenie nawet jak wystawiam 3-4 psy w jednej rasie;) Quote
Iwa-R Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Czy naprawdę nikt nie ma zdjęć z BOGa V grupy? :placz: Quote
00000 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Na początek dwie dziewczynki z naszego forum: Magda z Jupim I Marta z Penny A to JoJo siedzi sobie na kolankach u pańci :lol: Penny zapoznaje się z Jojkiem;) Quote
00000 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Belinda i jej białaski :lol: Magda i Jupi (zobaczcie, jaką on ma minkę! :lol: ) Przy labkach utknęłam na dobre...;) Quote
00000 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Jedna jedyna Tollerka :loveu: Najlepszy pies w rasie: Jego siostra: A to był labrador, który bał się każdego, kto chciał go pogłaskać... :shake: Quote
Recommended Posts