Matagi Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 W Płocku też dzieci trzymali w klatkach:eviltong: :eviltong: :eviltong: : Quote
szaraduszka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Gdyby ktoś przypadkiem na swoich zdjęciach znalazł jakiegoś (jakiegokolwiek) weimara byłabym bardzo wdzięczna :razz: Daisunia widzieć to za mało! trzeba się było zameldować :evil_lol: i mam nadzieję, że się jakaś foteczka Draki znajdzie :mad: A ja wdziałam Savannah tym razem jakoś bez psów (tzn. nie na ringu) ale na wystawie zupełne nie mam czasu rozglądać się za dogomaniakami :shake: Dwa psy, dwie rasy, dwa ringi... i już człowiek lata jak zakręcony. Ale jesteśmy szczęśliwe... Furia skończyła championat, i była NSwR. Draka potrzebuje jeszcze 1 CWC, ale tu zgarnęłyśmy Zwycięstwo Rasy i jestem HAPPY :multi: Gratuluję wszystkim sukcesów :) Quote
Gosik71 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 No to my się też chwalimy, nasz Jon Bon Jovi zdobył V1 CWC NPwR BOB, a Splendid Xantina Zwycięstwo Młodzieży:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
bo Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Dzidtka']a ja mam jedno ale wazne dla mnie pytanie KTO SĘDZIOWAŁ BIS Juniorów ??? pan Stępiński czy pan Olszewski bo obie wersje słyszałam Popatrz: http://upload4.postimage.org/332870/photo_hosting.html :lol: Quote
Dzidtka_Gl Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 dziękuję już widziałam tą fotkę, tak z całą pewnoscia sędziował p. Andrzej Stępiński :) oczywiście jesli ktos jeszcze ma to prosze, Lidka ja tam licze na Ciebie... Quote
Daisunia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Iwa-R']Widziałaś.... i nie podeszłaś? Nie ładnie :mad: ;) Poproszę wszyyyyystkie zdjecia mojego rudzielca. My się w takim razie odrobinkę pochwalimy EN-CHOU von Mien-Shan - CWC, NPwR, BOB, II-BOG Jeśli ktoś miałby zdjęcia z BOGa V grupy...... pliz, pliz, pliz :modla: :modla: :modla: A to EN-CHOU w osobie własnej :) z Jamnisiem GURU Dagnasta od SuperGosi ;) A to rada dla przyszłych bądź obecnych mam :D no wlasnie mam do SIEBIE o to pretensje ze nie podeszlam :/ mam nadzieje ze uda nam sie nadrobic przy nastepnej wystawie ;) (za dwa tyg. szczecin , potem w lipcu koszalin sierpien sopot i torun ) zdjecia Esia mam ale na drugim kompie jak tylko dopadne drugi komp to przesle ;) Quote
Tilia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 beatkacg, złapałaś aparatem śliczną deerkę Daisy :) :) pozwolę sobie wkleić jej zdjęcia (z podpisem kto jest autorem oczywiście!! i z podaniem linku do tego tematu) na charcie forum, dobrze?? to córka siostry mojej suczki i ojca mojej drugiej suczki ;) Quote
beatkacg Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Tilia napisał(a):beatkacg, złapałaś aparatem śliczną deerkę Daisy :) :) pozwolę sobie wkleić jej zdjęcia (z podpisem kto jest autorem oczywiście!! i z podaniem linku do tego tematu) na charcie forum, dobrze?? to córka siostry mojej suczki i ojca mojej drugiej suczki ;) oczywiście, o którego charta chodzi, to może jeszcze jakąś fotkę posiadam Quote
Tilia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Dzięki :) to ta ciemnoszara suczka brodata z panią w spodniach w kratkę :) Quote
beatkacg Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 niestety większość zdjęć z poza ringów, ale gdy były oceny to same czekałyśmy na swoją ocenę i jeszcze 2 foteczki nie-psów, ale równie słodkie Quote
jo-jo Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='beatkacg'] Więcej doziów poprosze:loveu: Nawet dupke mojego piesia złapałaś:evil_lol: Quote
beatkacg Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Tilia']Dzięki :) to ta ciemnoszara suczka brodata z panią w spodniach w kratkę :) czyli chodzi o tego wilczarza? znalazłam jeszcze jedną fotkę Quote
Tilia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 to nie jest wilczarz, to właśnie deerhound ;) :D właśnie o tą sunię mi chodziło :) Quote
beatkacg Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='jo-jo']Więcej doziów poprosze:loveu: Nawet dupke mojego piesia złapałaś:evil_lol: niestety więcej dogów nie mam, tylko tyle udało mi się ufocić, tzn. siostrze i szwagrowi, bo to oni chodzili z aparatami gdy ja czekałam na swoja kolej wszystkie zrobione zdjęcia na stronce http://community.webshots.com/user/beatkacg tu wstawiłam te które wydawały mi się najlepsze Quote
beatkacg Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Tilia napisał(a):to nie jest wilczarz, to właśnie deerhound ;) :D właśnie o tą sunię mi chodziło :) sorki za błąd na nazwie rasy :oops: , ale najważniejsze że o tego psa chodziło Quote
Tilia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 prawie wszyscy biorą deerhoundy za wilczarze ;) jeszcze raz dzięki za zdjęcia ! Quote
julieczka_poz Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Na samym koncu jestesmy MY :) To wszystkie zdjecia jakie mam ( te ktore najlepiej wyszly). Pozdrawiam i gratuluje zwyciezcom. Quote
Recommended Posts