PSYLLA Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Czy może mi ktoś podać stawkę posokowców bawarskich (z tego co wiem to był aż 1 ;) ) Quote
JASMIN Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ja bardo proszę jakąś dobrą duszyczkę o stawki jamników długowłosych miniaturowych i króliczych :modla:. Z góry dziękuję za pomoc Quote
xochi Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 ;) sylrwia napisał(a):Marta ja sie nie znam i dla mnie było to raczej bardzo dziwne. I powiem szczerze, że żeby nie reakcja prowadzącego i zwrócenie uwagi przez mikrofon to bym nie załapała, że to jest sędzia myslałam, że to jedna z osób, które ustawiają kolejność psów co do wielkości. GRALTULACJE DLA Wyzelka! Bardzo grzeczny i piekny piesek. Poznalem go w oczekiwaniu na finaly:lol: ;). Quote
Marta Chmielewska Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Od razu mówię, że w Gorzowie byłam ze stafikiem, grzywki były w tym czasie w Wałbrzychu ;) Żeby ktoś nie myślał, że ten bog grzywacz pp to mój :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Daisunia, w Szczecinie z pewnością będę, chyba, że sucz mi się całkiem rozchoruje :shake: Quote
beatkacg Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 PSYLLA napisał(a):Czy może mi ktoś podać stawkę posokowców bawarskich (z tego co wiem to był aż 1 ;) ) suki-otwarta KAMA od Filmara Quote
beatkacg Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 JASMIN napisał(a):Ja bardo proszę jakąś dobrą duszyczkę o stawki jamników długowłosych miniaturowych i króliczych :modla:. Z góry dziękuję za pomoc długowłose królicze suki-otwarta ZINKA z Końskiego Raju długowłose min psy młodzież HONOR z Końskiego Raju otwarta TONIK z Grodu Halszki Quote
Alyshia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 mogłabym poprosić o stawkę owczarków szetlandzkich [jeśli dużo to tylko suczki ;)] ? :) Quote
karolayna Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 ładnie sie usmiecham o staweczke shih tzu :lol::lol: Quote
Dzidtka_Gl Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 a ja mam jedno ale wazne dla mnie pytanie KTO SĘDZIOWAŁ BIS Juniorów ??? pan Stępiński czy pan Olszewski bo obie wersje słyszałam Quote
JASMIN Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 beatkacg napisał(a):długowłose królicze suki-otwarta ZINKA z Końskiego Raju długowłose min psy młodzież HONOR z Końskiego Raju otwarta TONIK z Grodu Halszki Bardzo dziękuję za staweczki :calus: Quote
Asta Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Ponawiam pytanie... Czy ktoś wie czy był młody prezenter? Quote
PSYLLA Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 beatkacg napisał(a):suki-otwarta KAMA od Filmara beatkacg, dziękuje bardzo :) Quote
beatkacg Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Alyshia napisał(a):mogłabym poprosić o stawkę owczarków szetlandzkich [jeśli dużo to tylko suczki ;)] ? :) psy otwarta JON BON JOVI Ventora suki młodzież SPLENDID Xantina pośrednia NIE TRAĆ NADZIEI Casidi otwarta FANTI Wyznawcy Kali weteran SHARON Kropelka Oceanu Quote
beatkacg Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 karolayna napisał(a):ładnie sie usmiecham o staweczke shih tzu :lol::lol: psy młodzież MAIUS Red-Amo pośrednia TOLEK Farabi suki pośrednia TOYA Farabi champ DA-LA NAMGJAL Amusant weteran ABI NAMGJAL Amusant Quote
beatkacg Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 dorotal napisał(a):Ja poprosze o buldozki francuskie:lol: psy młodzież ALEX Beżowe Brzdące pośrednia DIDO Mali-Box otwarta PLATON Gorzowska Panorama suki szczeniaki TORI Maltabar EMKA Hera pośrednia TOSIA z Przyzwoitej Wioski otwarta BUBA-A od Pysi Oprysi Quote
lima Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Dzidtka']a ja mam jedno ale wazne dla mnie pytanie KTO SĘDZIOWAŁ BIS Juniorów ??? pan Stępiński czy pan Olszewski bo obie wersje słyszałam Kochani Bis Juniorów sędziował z całą pewnością Pan Andrzej Stępiński posokowiec bawarski to sunia Kama od Filmara pozdrawiam wszystkich wystawiających w Gorzowie Odpoczywajcie Quote
julieczka_poz Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Gratuluje wszystkim sukcesow i mam nadzieje ze wszyscy zadowoleni sa :) To byl moj deebiut wystawowy i raczej liczylam na szybka ocene ( dyskwalifikacje znaczy sie za brak wspolpracy psa ze mna) i frruuu do domu a tu godziny czekania. Ale oplacalo sie bo moj pies dostal nawet zloty medal ( szok) co wiecej nie zagryzl sedziego :evil_lol: Nawet mnie postawili na jakies wybieranie Juniorow, tu juz bylo szybko i bez sukcesu. Bardzo sie ciesze bo bylo to mile spedzony czas, chociaz nie bez nerwow. Chcialabym tu bardzo podziekowac Iwa-R za pomoc.:Rose: Quote
jo-jo Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Milo mi było poznać Marte Chmielewską z piękną Penny :) (Jojkowi bardzosię dziewucha spodobała :)) Pagajową poraz kolejny miło było zobaczyc :evil_lol: Jak ktoś ma fotki doziów to ja poprosze Quote
Savannah Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 ja gratuluje IWIE-R!!! SUPER IWONA, widzisz wykrakałas ten 2 BOG!!:cool3: My dzisiaj poprzestalismy na BOB z Int.Ch ARktogea Black Wizard :) Iwona, napisz mi na pw, albo GG (8567612) swojego maila! chce ci wyslac fotki :loveu: Quote
Iwa-R Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Daisunia']byłam widzialam ! robilam zdjecia widzialam Iwe R (mam duzo zdjec En Chou - tak jak obiecalam) widzialam Lidkę z Wizardem i druga psiną (mam zdjecia :lol:) widzialam wybor BOG V widzialam szaraduszke z Draką ;) aaa i widzialam tez Marte Chmielewska z Penny (ale nie jestem pewna czy to byla Marta) zaraz wkleje zdjecia niech mi sie tylko zgrają ;) Pozdr. Widziałaś.... i nie podeszłaś? Nie ładnie :mad: ;) Poproszę wszyyyyystkie zdjecia mojego rudzielca. My się w takim razie odrobinkę pochwalimy EN-CHOU von Mien-Shan - CWC, NPwR, BOB, II-BOG Jeśli ktoś miałby zdjęcia z BOGa V grupy...... pliz, pliz, pliz :modla: :modla: :modla: A to EN-CHOU w osobie własnej :) z Jamnisiem GURU Dagnasta od SuperGosi ;) A to rada dla przyszłych bądź obecnych mam :D Quote
Savannah Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Iwa-R'] A to rada dla przyszłych bądź obecnych mam :D Ale NIKOLA fajnie wyszła:loveu: słodkie malenstwo:cool3: ale fakt faktem, byla grzeczniutka w klatce, bo pozania to mały diabełek:diabloti: Quote
Recommended Posts