sylrwia Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Chciałam powiedzieć, że dziś od rana tj. 4 nad ranem jest piękne słońce i na razie nie pada ani sie nie zanosi na padanie. Ale co bedzie w niedziele ? Czy sie to utrzyma? Quote
Bushak Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Marta Chmielewska napisał(a): Bisy juniorów do waszej dyspozycji, ale tylko w tym roku :evil_lol: No to my się zapisujemy :evil_lol: A w razie czego do kogo mam kierować reklamacje? :mad: Quote
Marta Chmielewska Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Yyyyy do Asty? :evil_lol: Albo Irwin? Albo Jojo? :evil_lol: Quote
Daisunia Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 :lol: :lol: a ja bede fruwać i robic wam zdjęcia Quote
julieczka_poz Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Widze ze wszystkie miejsca juz rozdziolone.... :roll: nie zdazylam a to pech. Nie wiecie moze czy jest jakas nagroda pocieszenia dla tych co beda ostatni ? Quote
Marta Chmielewska Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Są jeszcze miejsca na bisach juniorów, aż dwa i za młodego prezentera, zbieram już wpisy. Ja się wiekowo nie łapię, ale może coś na tym zarobię :evil_lol: Quote
Daisunia Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Asta napisał(a):Trzymam Cię za słowo Daisy :evil_lol: :lol: :lol: :lol: wiesz jak ja wygladam , a mnie moznabedzie znaleść przy ringu 10 :) Quote
Asta Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 ej ja Marta to ja się przecież łapię na MP ;) Quote
Asta Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 DOGOMANIACY NA POMOC ! :( Okazało się, że nie jadę, bo babcia cos sobie znowu wymysliła :roll: Szukam transportu z okolic Szczecina, błagam, niech ktoś mnie zabierze i B.J ! Quote
melinda:-) Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 witam! mam małe pytanko bo w Gorzowie jest mój debiut i psiaków tez-i nieiwem jak wczesniej musze byc przed wystawą-bo wystawa zaczyna sie o 10 wiem ze trzeba zajac sobie miejsce wczesneij i wogoele ale tak srednio ile wczesniej musze byc-i czy musze jeszce tam cos na miejscu załatwic? z góry dzieki za odpowiedz;) Quote
Marta Chmielewska Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Asta napisał(a):DOGOMANIACY NA POMOC ! :( Okazało się, że nie jadę, bo babcia cos sobie znowu wymysliła :roll: Szukam transportu z okolic Szczecina, błagam, niech ktoś mnie zabierze i B.J ! Jest jeszcze coś takiego jak pociąg i autobus :p Ze Szczecina masz piękny dojazd, byłabyś o 9:30 w Gorzowie :p Melinda, jesli masz numerek i potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia idziesz tylko do sekretariatu po katalog i rozkładza się przed swoim ringiem :lol: Ja jestem zwykle między 9 a 10, ale sporo ludzi jedzie tuż przed samą oceną a ci co lubią być wcześnie są i o 7 rano. Grunt, nie spóźnić się na ocenę. Jeśli twoje psy jako rasa wchodzą pierwsze ( i do tego samce), musisz być do 10:00 najpóźniej. Ale widzę, że pogoda do luftu, przynajmniej po Szczecinem :angryy::cool1: Quote
Iwa-R Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 melinda:-) napisał(a):witam! mam małe pytanko bo w Gorzowie jest mój debiut i psiaków tez-i nieiwem jak wczesniej musze byc przed wystawą-bo wystawa zaczyna sie o 10 wiem ze trzeba zajac sobie miejsce wczesneij i wogoele ale tak srednio ile wczesniej musze byc-i czy musze jeszce tam cos na miejscu załatwic? z góry dzieki za odpowiedz;) My wyjeżdżamy około 7 rano. W Poznaniu pogoda była dzisiaj nienajgorsza. Dość dużo słoneczka i ciepło. Na jutro zapowiadają zachmurzenia, temperatura około 12-18 stopni, raczej bez opadów :) Quote
karolka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Jutro wystawa, pogoda będzie piękna, a jakbym się myliła, to dla pocieszenia powiem że dziś ustawiliśmy 30 namiotów dla wystawców, więc mamy się gdzie schować. Pozdrawim i powodzenia dla wszystkich., Karolka i sharpki :) Quote
melinda:-) Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 o dzikuje ja teraz ogladam wszedzie pogode i ma podobno nie padac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no a jestem jako pierwsza na ocenie na ringu bo wystawiam pieska w szczeniakach a pozniej suczke w szczeniakach wiec niemoge sie spoznic ; chyba wyjade tez około 7 bo zanim dojedziemy jakies miejsce dobre i wogole.... ale sie denerwuje....bo boje sie jak to bedzie:razz: Quote
Asta Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 O kurde, myslisz, że rodzinka mnie puści pociagiem SAMĄ? Chyba by oszaleli ze zmartwienia :razz: Quote
Dzidtka_Gl Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 w Gorzowie wystawiane były moje 2 lhasaczki pies w młodzieży Felek Mł.Zw.Naj.Junior i Zwycięzca Rasy (skończył Mł.Ch.Pl.) chyba czeka na finały ale nie wiem bo ja na wystawie nie byłam i suczka w pośredniej Asia CWC i Najlepsza Suka w Rasie :) Quote
Agappe Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 poprosze stawke akit.. było ich tylko 5, wiec to chyba nie bedzie problem? gratulacje dla wszystkich wygranych :) :multi: :multi: Quote
beatkacg Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Agappe napisał(a):poprosze stawke akit.. było ich tylko 5, wiec to chyba nie bedzie problem? gratulacje dla wszystkich wygranych :) :multi: :multi: PSY-OTWARTA 438 CZANDOR Porażynianka 439 TOSHI GORO Dogutti SUKI-MŁODZIEŻ 440 BADZI Bieżynaki 441 CAMA z Doliny Wiązów SUKI-OTWARTA 442 HASHIRA Tamura Quote
Agappe Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 beatkacg napisał(a):PSY-OTWARTA 438 CZANDOR Porażynianka 439 TOSHI GORO Dogutti SUKI-MŁODZIEŻ 440 BADZI Bieżynaki 441 CAMA z Doliny Wiązów SUKI-OTWARTA 442 HASHIRA Tamura dziękuję bardzo :)) Quote
nice_girl Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ładnie proszę o stawkę corgi(tylko dwa były).;) Quote
Cavisia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 A ja poproszę o cavalier king charles spaniele (9 gr.). Quote
sylrwia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 asiek napisał(a):a ja bardzo proszę o mastifke hiszpańską :) NELA z Karolewka Quote
sylrwia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 nice_girl napisał(a):Ładnie proszę o stawkę corgi(tylko dwa były).;) Pies kl młodziez APLAUZ KUSY Tobibears Suka kl młodziez APARYCJA Tobibears Quote
Recommended Posts