Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałam powiedzieć, że dziś od rana tj. 4 nad ranem jest piękne słońce i na razie nie pada ani sie nie zanosi na padanie. Ale co bedzie w niedziele ? Czy sie to utrzyma?

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):

Bisy juniorów do waszej dyspozycji, ale tylko w tym roku :evil_lol:

No to my się zapisujemy :evil_lol:
A w razie czego do kogo mam kierować reklamacje? :mad:

Posted

DOGOMANIACY NA POMOC ! :( Okazało się, że nie jadę, bo babcia cos sobie znowu wymysliła :roll: Szukam transportu z okolic Szczecina, błagam, niech ktoś mnie zabierze i B.J !

Posted

witam!
mam małe pytanko bo w Gorzowie jest mój debiut i psiaków tez-i nieiwem jak wczesniej musze byc przed wystawą-bo wystawa zaczyna sie o 10 wiem ze trzeba zajac sobie miejsce wczesneij i wogoele ale tak srednio ile wczesniej musze byc-i czy musze jeszce tam cos na miejscu załatwic?
z góry dzieki za odpowiedz;)

Posted

Asta napisał(a):
DOGOMANIACY NA POMOC ! :( Okazało się, że nie jadę, bo babcia cos sobie znowu wymysliła :roll: Szukam transportu z okolic Szczecina, błagam, niech ktoś mnie zabierze i B.J !

Jest jeszcze coś takiego jak pociąg i autobus :p Ze Szczecina masz piękny dojazd, byłabyś o 9:30 w Gorzowie :p
Melinda, jesli masz numerek i potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia idziesz tylko do sekretariatu po katalog i rozkładza się przed swoim ringiem :lol: Ja jestem zwykle między 9 a 10, ale sporo ludzi jedzie tuż przed samą oceną a ci co lubią być wcześnie są i o 7 rano. Grunt, nie spóźnić się na ocenę. Jeśli twoje psy jako rasa wchodzą pierwsze ( i do tego samce), musisz być do 10:00 najpóźniej.
Ale widzę, że pogoda do luftu, przynajmniej po Szczecinem :angryy::cool1:

Posted

melinda:-) napisał(a):
witam!
mam małe pytanko bo w Gorzowie jest mój debiut i psiaków tez-i nieiwem jak wczesniej musze byc przed wystawą-bo wystawa zaczyna sie o 10 wiem ze trzeba zajac sobie miejsce wczesneij i wogoele ale tak srednio ile wczesniej musze byc-i czy musze jeszce tam cos na miejscu załatwic?
z góry dzieki za odpowiedz;)

My wyjeżdżamy około 7 rano.

W Poznaniu pogoda była dzisiaj nienajgorsza. Dość dużo słoneczka i ciepło.
Na jutro zapowiadają zachmurzenia, temperatura około 12-18 stopni, raczej bez opadów :)

Posted

Jutro wystawa, pogoda będzie piękna, a jakbym się myliła, to dla pocieszenia powiem że dziś ustawiliśmy 30 namiotów dla wystawców, więc mamy się gdzie schować. Pozdrawim i powodzenia dla wszystkich., Karolka i sharpki :)

Posted

o dzikuje ja teraz ogladam wszedzie pogode i ma podobno nie padac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no a jestem jako pierwsza na ocenie na ringu bo wystawiam pieska w szczeniakach a pozniej suczke w szczeniakach wiec niemoge sie spoznic ; chyba wyjade tez około 7 bo zanim dojedziemy jakies miejsce dobre i wogole....
ale sie denerwuje....bo boje sie jak to bedzie:razz:

Posted

w Gorzowie wystawiane były moje 2 lhasaczki
pies w młodzieży Felek Mł.Zw.Naj.Junior i Zwycięzca Rasy (skończył Mł.Ch.Pl.) chyba czeka na finały ale nie wiem bo ja na wystawie nie byłam
i suczka w pośredniej Asia CWC i Najlepsza Suka w Rasie :)

Posted

Agappe napisał(a):
poprosze stawke akit.. było ich tylko 5, wiec to chyba nie bedzie problem?

gratulacje dla wszystkich wygranych :) :multi: :multi:

PSY-OTWARTA
438 CZANDOR Porażynianka
439 TOSHI GORO Dogutti
SUKI-MŁODZIEŻ
440 BADZI Bieżynaki
441 CAMA z Doliny Wiązów
SUKI-OTWARTA
442 HASHIRA Tamura

Posted

beatkacg napisał(a):
PSY-OTWARTA