Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

melinda:-) napisał(a):
no własnie, zeby nie było tak jak dzis w Poznaniu ze padało co chwilke....bo wtedy bedzie strasznie...
a mam jeszcze pytanko czy trzeba miec zaswiadczenie od veta o psie(ze jest zdrowy i wogole) tak sie pytam bo to bedzie moj i moich psiaków debiut....az sie boje jak mysle o tym wszystkim;)

moj psiak tez debiutuje i ja zreszta tez, czuje sie jakbym dziecko pierwszy raz do szkoly miala zaprowadzic :evil_lol: .

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pan Andrzej Pławiński jest prezesem Klubu Terriera Typu Bull w Polsce i znam go jedynie jako hodowcę stafików. Też będę miała przyjemność być oceniana pierwszy raz :p Opinie znających w.w osobę są podzielone, dlatego wolę nie upubliczniać, nie należą do mnie:cool1:
Melinda wystarczy ważne szczepienie na wściekliznę.
I nie ma się czego bać :lol:
Ja tylko bardzo bym chciała, żeby nie było takiej pogody jak rok temu w Koszalinie i Sopocie, gdzie przemarzłam do szpiku kości :angryy: Jest jeszcze szansa na wypogodzenie, w końcu jeszcze tydzień do wystawy :p

Posted

melinda:-) napisał(a):
witam
mam pytanko dostaliscie juz potwierdzenie ze zwiazku?

jeszcze nie podejrzewam że będę miała gdzieś tak wtorek/środa...

A ja sie spytam kto to jest i dlaczego wogóle sędziuje dogi:

DOROTA KUCZYŃSKA- STANDEŁŁO

Wiecie coś o tej Pani?!

Posted

dzieki za pocieszenie :Cool!: :buzi: ale wiecie ja chyba przed ta wystawa to z nerwów nie wyczymam macie racje to jak pierwszy dzien w szkole......
u mnie pewnie moje psiaki nie beda sie tak bac jak ja......
i chciałabym zeby pogoda dopisała bo jak bedzie deszczyk to troche ciekzo bedzie z wilgocia.....ale coz musimy dac rade
to co bedziemy sie widziec w Gorzowie:evil_lol:

Posted

no własnie tez mi kolazanka doradzała ze jak ja sie zdenerwuje to psiak wyczuje i nie vedzie wiedział co robic:cool3: wiec co nerwy trzeba uspokoic...
opowiem po niedzieli jak było choc moze sie zobaczymy dogomaniacy;)

Posted

Sam debiut jest dla mnie tak stresujacy ze faktycznie chociaz pogoda to moglaby dopisac:) Zyczye wszystkim powodzenia. Jak zobaczycie zwariowanego rotweilera i kobite ktorej oczy ze strachu z orbit wychodza to bede ja :crazyeye:
:evil_lol:
Zycze wszystkim powodzenia i tylu sukcesow ile sie da :)