Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Savannah napisał(a):
kochana, a może można na jakies staweczki liczyc?:cool3:

Savannah mają być stawki ilościowe ale narazie ich ani widu ani słychu...

A tak poza tym chyba wyrwe się na chwile z dogów (oczywiście z dogiem) i wkońcu was poznam :loveu:

Posted

Witam. Mam kilka technicznych pytan jesli chodzi o ta wystawe. Chodzi mi o czas ( godz.) Nie mam pojecia o ktorej powinnam sie tam stawic ? Gdzie potem z tym psem mam sie udac ? (w jakich ringach kiedy beda oceniac). Co radzicie zebym zabrala ze soba? ( oprocz miski, wody, i wszytkiego co tezeba dla pieska :)) Czy z parkowaniem jest bez problemu ? Dla was to pewnie oczywiste ale to moja pierwsza wystawa i niechcialabym sie pogubic. Z gory dziekuje.

Posted

wrr czy ja musze nawet na krajówce stać w klasie z psem?!
Właśnie dowiadywałam się ze związku...

Trafiłam akurat na Panią która robi zestawienie będzie ilościowe w klasach zrobi to dzisiaj i albo jeszcze dzisiaj albo jutro będzie to na stronie

Posted

No Jo-Jo musisz sie podjąć na wystawie bojowego zadania... Pokażesz mi jak się wystawia dogi, bo w Szczecinie będę wystawiac w szczeniakach arlekinkę :lol: Podejmiesz się zadania? :)

Posted

Normalnie, po prostu pokażesz mi jak powinien wyglądać prawidłowo dog w statyce :razz: A sunia nazywa się chyba... Aziza z Jaśminowej Doliny (najwyżej później poprawię jak się pomylę)

Posted

Asta napisał(a):
Normalnie, po prostu pokażesz mi jak powinien wyglądać prawidłowo dog w statyce :razz: A sunia nazywa się chyba... Aziza z Jaśminowej Doliny (najwyżej później poprawię jak się pomylę)

Chyba ciut inaczej się nazywa bo nie znam takiej polskiej hodowli :evil_lol:

Jojek nie jest najlepszym wzorem ale moge spróbwać :diabloti:

Posted

no własnie, zeby nie było tak jak dzis w Poznaniu ze padało co chwilke....bo wtedy bedzie strasznie...
a mam jeszcze pytanko czy trzeba miec zaswiadczenie od veta o psie(ze jest zdrowy i wogole) tak sie pytam bo to bedzie moj i moich psiaków debiut....az sie boje jak mysle o tym wszystkim;)