Marta Chmielewska Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Och kochana :loveu: O 9:30 jestem w Gorzowie na dworcu głównym :-) Quote
00000 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Och kochana :loveu: O 9:30 jestem w Gorzowie na dworcu głównym :-) No to ja będę czekać na Was :) Poznasz mła? ;) Quote
Iwa-R Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Do Gorzowa jadę pierwszy raz, dlatego chciałabym zapytać, czy obok terenu wystawy jest parking, jeśli tak to czy jest płatny i ile? Z góry dzięki! Quote
00000 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Iwa-R napisał(a):Do Gorzowa jadę pierwszy raz, dlatego chciałabym zapytać, czy obok terenu wystawy jest parking, jeśli tak to czy jest płatny i ile? Z góry dzięki! Tak, są parkingi i miejsca jest sporo. Są płatne, lecz nie wiem ile kosztuje bilet. Nie są to jednak duże kwoty. Bezpłatny też jest - tereny wystawy przylegają do sklepu "NOMI".;) Quote
00000 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 jo-jo napisał(a):Martuś rozumiem że nas odwiedzisz przy ringu ;) Oczywiście! :lol: Quote
jo-jo Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Pagaj napisał(a):Oczywiście! :lol: Pamiętaj że masz obowiązek zabrać aparat!! Quote
Marta Chmielewska Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Pagaj poznam z pewnością ;) Ty mnie z resztą też :cool3: :multi: Quote
00000 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Pagaj poznam z pewnością ;) Ty mnie z resztą też :cool3: :multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Po Pennulce:evil_lol: Quote
jo-jo Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 CXzekam i czekam na stwki przynajmniej ilościowe ale ich ani widu ani słychu :roll: Quote
Savannah Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Pagaj napisał(a):Tak, są parkingi i miejsca jest sporo. Są płatne, lecz nie wiem ile kosztuje bilet. Nie są to jednak duże kwoty. Bezpłatny też jest - tereny wystawy przylegają do sklepu "NOMI".;) O tak, Iwona słuchaj Pagaj bo dobrze radzi! Rok temu jak jechalam z psem pociągiem bardzo ładnie wytłumaczyła mi trase dojscia z PKP do wystawy;) Pagaj jeszcze raz dzięki! Quote
00000 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Savannah napisał(a):O tak, Iwona słuchaj Pagaj bo dobrze radzi! Rok temu jak jechalam z psem pociągiem bardzo ładnie wytłumaczyła mi trase dojscia z PKP do wystawy;) Pagaj jeszcze raz dzięki! Miałaś mi podziękować osobiście na tej wystawie, i co??? :mad: Siedem razy łaziłam wkoło waszego ringu...:mad: I żadnego, absolutnie żadnego znaku rozpoznawczego nie dałaś:placz: Dlatego po Chmielewską się udam osobiście, człowiek się na swoich błędach uczy...;) :p Quote
Savannah Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Pagaj napisał(a):Miałaś mi podziękować osobiście na tej wystawie, i co??? :mad: Siedem razy łaziłam wkoło waszego ringu...:mad: I żadnego, absolutnie żadnego znaku rozpoznawczego nie dałaś:placz: Dlatego po Chmielewską się udam osobiście, człowiek się na swoich błędach uczy...;) :p Ojjjjjjjj podpadłam:razz::-( Hmm moze mnie widzialas na honorowym ja z moim psem wygralismy BOG:razz: ale bedzie do nadrobienia w tym roku:multi: Ok:razz::P Quote
00000 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Będziesz mrugała lewym okiem trzy razy dla rozpoznania???:lol: Quote
Iwa-R Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Pagaj napisał(a):Miałaś mi podziękować osobiście na tej wystawie, i co??? :mad: Siedem razy łaziłam wkoło waszego ringu...:mad: I żadnego, absolutnie żadnego znaku rozpoznawczego nie dałaś:placz: Dlatego po Chmielewską się udam osobiście, człowiek się na swoich błędach uczy...;) :p Ja też mogę podziękować osobiście, jeśli tylko mnie ktoś zaczepi, choć znając życie, każdy zajmie się swoimi sprawami, i znowu nikogo nie poznam :roll: Quote
Savannah Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Pagaj napisał(a):Będziesz mrugała lewym okiem trzy razy dla rozpoznania???:lol: hehe hmm ale czy to mnie przez to da sie rozpoznac:cool3: hmm bede miec klateczke z dwoma sh w srodku, jeden czarny drugi rudziach:multi: zapraszam pod ring Grupy V :P Quote
Savannah Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Iwa-R napisał(a):choć znając życie, każdy zajmie się swoimi sprawami, i znowu nikogo nie poznam :roll: Oj taka niestety jest wystawowa prawda:razz::evil_lol: Quote
00000 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Savannah']hehe hmm ale czy to mnie przez to da sie rozpoznac:cool3: hmm bede miec klateczke z dwoma sh w srodku, jeden czarny drugi rudziach:multi: zapraszam pod ring Grupy V :P Kobieto!!! Ja po wystawach pałętam się od trzech lat - takich klatek z psami tam będzie kilka :eviltong: No ale dobra, nich ci będzie - będę łaziła, zaglądał do kaltek i pytała znienacka: "Savannah???" :diabloti: I mam nadzieję, że w kaftanie mnie stamtąd nie wywiozą....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asta Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Ja musze wkońcu zadzwonic do związku i potwierdzic nasze zgłoszenie, które wysłałam e-mailem ;) Quote
Savannah Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Pagaj']Kobieto!!! Ja po wystawach pałętam się od trzech lat - takich klatek z psami tam będzie kilka :eviltong: No ale dobra, nich ci będzie - będę łaziła, zaglądał do kaltek i pytała znienacka: "Savannah???" :diabloti: I mam nadzieję, że w kaftanie mnie stamtąd nie wywiozą....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hehe uśmialam się :P:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: wiesz ale klatek przy sh to raczej mało powinno byc:cool3: chyba zrobie sobie LOGO i powiessze na klatce:cool3::cool3: To by było niezłe zaskoczenie, chyba z wrażenia bym podskoczyła:lol::multi::cool3: Quote
00000 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Savannah napisał(a): chyba zrobie sobie LOGO i powiessze na klatce:cool3::cool3: No wreszcie po ludzku gada....:loveu: Quote
Savannah Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Pagaj napisał(a):No wreszcie po ludzku gada....:loveu: a co wczesniej to po chinsku :cool3: ale serio, serio wydrukuje i powiesze żeby nie było potem:cool3: Quote
Savannah Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Pagaj napisał(a):No wreszcie po ludzku gada....:loveu: kochana, a może można na jakies staweczki liczyc?:cool3: Quote
Marta Chmielewska Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Mój Bosze, taki zaszczyt, wyjdzie po mnie delegacja gorzowska :evil_lol: :cool3: :lol: Quote
Recommended Posts