Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Jezdze z psem czesto autobusem i zdarzaja sie ludzie, ktorzy sie czepiaja, ze pies nie ma 'namordnika'. Nam zaden kaganiec nie pasuje, wiec halti bedzie jedynym rozwiazaniem.
A tak btw. moglby mi ktos przeslac instruktaz krok po kroku jak zrobic halti dla psa?

Posted

Wiesz, ja do ludzi nic nie mam, ze sie czepiają, bo york to też pies. Tylko w tym problem, ze objechałam całe miasto w poszukiwaniu kagańca i żaden nie był dobry. Ż A D E N. Halti 0 jest na pyszczek dobry, ale za uszami za dlugi, wiec sama bede robic. Nie ma nikt schematu?;p

Posted

Vini. napisał(a):
Wiesz, ja do ludzi nic nie mam, ze sie czepiają, bo york to też pies. Tylko w tym problem, ze objechałam całe miasto w poszukiwaniu kagańca i żaden nie był dobry. Ż A D E N. Halti 0 jest na pyszczek dobry, ale za uszami za dlugi, wiec sama bede robic. Nie ma nikt schematu?;p

No to może kup i skróć ten pasek ;) ?

Posted

Mam takie cos, ale jezdze zatloczonymi autobusami i nie mam miejsca na to, i tak jezdze z klatka skladana i plecakiem, nie mam gdzie tej klatki rozlozyc. A ja juz zamiast bawienia sie w skracanie halterka wole go sama zrobic ;) I koszt tego wyniesie 7 zl, a nie 15 ;)

• 2 months later...