MakeBelieve Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Wie ktoś, czy znajdę gdzieś osobę, która robi halti/kantar (różne określenia) na wymiar? Potrzebowałabym go z taśmy ok. 1 cm (wąskiej- kantarek ma być na drobnego dosyć yorka) Quote
Lucky. Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Ja mogłabym zrobić ... Napisz do mnie na gadu to jakieś fotki ci prześle mojego halti ;) Quote
respectforanimals Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 no właśnie- dla yorka? a dlaczego Ci to potrzebne ? Quote
MakeBelieve Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Jezdze z psem czesto autobusem i zdarzaja sie ludzie, ktorzy sie czepiaja, ze pies nie ma 'namordnika'. Nam zaden kaganiec nie pasuje, wiec halti bedzie jedynym rozwiazaniem. A tak btw. moglby mi ktos przeslac instruktaz krok po kroku jak zrobic halti dla psa? Quote
Onomato-Peja Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Też się o to czepiam : > Zawsze. York to też pies, więc też obowiązuje go kaganiec. Dobrze, że się zdecydowałaś. Quote
MakeBelieve Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Wiesz, ja do ludzi nic nie mam, ze sie czepiają, bo york to też pies. Tylko w tym problem, ze objechałam całe miasto w poszukiwaniu kagańca i żaden nie był dobry. Ż A D E N. Halti 0 jest na pyszczek dobry, ale za uszami za dlugi, wiec sama bede robic. Nie ma nikt schematu?;p Quote
Middledream Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 tu są szyte na wymiar: http://allegro.pl/item1027585870_kantarek_kantar_halti_obroza_uzdowa_dla_psa.html Quote
MakeBelieve Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Ja juz allegro całe oblukałam, tam taśma 2 cm, pani nie jest w stanie uszyć dla yorka. Quote
Onomato-Peja Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Vini. napisał(a):Wiesz, ja do ludzi nic nie mam, ze sie czepiają, bo york to też pies. Tylko w tym problem, ze objechałam całe miasto w poszukiwaniu kagańca i żaden nie był dobry. Ż A D E N. Halti 0 jest na pyszczek dobry, ale za uszami za dlugi, wiec sama bede robic. Nie ma nikt schematu?;p No to może kup i skróć ten pasek ;) ? Quote
Migori Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 A nie lepszym rozwiązaniem bedzie transporterek, taki namiot składany ? Quote
MakeBelieve Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Mam takie cos, ale jezdze zatloczonymi autobusami i nie mam miejsca na to, i tak jezdze z klatka skladana i plecakiem, nie mam gdzie tej klatki rozlozyc. A ja juz zamiast bawienia sie w skracanie halterka wole go sama zrobic ;) I koszt tego wyniesie 7 zl, a nie 15 ;) Quote
dino i roki Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Dziwne.. kantar na yorka? Kaganiec rzeczywiście ciężko nabyć, a najmniejszy kantar 1 jest na jamnika. Ja nie znam osoby zajmującej się takimi sprawami.Pozdrawiam! Quote
MakeBelieve Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 No wyobraź sobie, że jest. Z Trixie, jest XS ale my mamy S, bo XS jest do 14 cm obwodu pyszczka a moja tyle ma ;) Quote
Recommended Posts