Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 926
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Rozmiar 36? To ja chyba w podstawówce mialam. A Emi? No nie wiem, sadzone robi na wodzie, więc chyba też ten rozmiar nie dla niej :)

Carmen na zimę obrosła sadłem? Hmmm... obawiam się, że i na lato będzie zapobiegliwa w tłuszcz :)

Posted

Odwiedzam nasza charakterną Carmisie i od razy załatwie sprawy finansow.:lol:
Wpłynęło dla Carmisi :
70 zł od Emigrantki
40 zł od córki Emigrantki Moniki
oraz 45 zl od ewy36
Wszystkim bardzo dziekuje :loveu:i juz aktualizuje pierwsza strone.

Posted

Dziękujemy Belu za bazarki na oneczki, w tym na moich tymczasowiczów :)

Carmen dała popis swej wrodzonej łagodności charakteru. Ugryzła w łydkę kuriera, który budę nową przywiózł :mad: Aż podskoczył. A ja trąbię mu na wjeździe: "Ależ prooooszę, proooszę się nie obawiać. Wszystkie moje psy, to łagodne staruszki. :cool1:" A tu torba indywidualsitka się znalazła i zaprzeczyła w mig moim zapewnieniom :mad:

Posted

Portos już kuśtyka po moich ogrodach :) Psy przyjęły go przyjacielsko, tylko Bej mamrotał nieco i dwie sucze tomaszowskie go obszczekały, ale one nikogo nie lubią. Portos nieco mruczy na Arona, ale nie obawiam się o walkę, bo panowie ledwo kuśtykają :D
Portos sobie spaceruje i wącha, a spał będzie gdzie sobie uzna za stosowne, ponieważ nie zamknę go w kojcu - nie ma potrzeby. Jest zgoda :)

Posted

Kilka zdjęć Carmen. A przynajmniej mam nadzieję że to ona i nic nie pomyliłam :evil_lol:

Tak się jeszcze zastanawiam gdzie wrzucić zdjęcia kociaka który z tego co zrozumiałam też do adopcji jest :)

Posted

Kttoś umieścił Carmi w "Metro" i codziennie odbierałam telefony w jej sprawie. Na razie tylko jedna osoba jest zdecydowana i zgodziłą się na wizytę. Pani jest z Poznania. Czy ktoś z Was z nas kogoś z Poznania, zeby przeprowadził wizytę. Zaraz lecę szukać na wątkach.