Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szarik melancholijny...

Szarik uśmiechający się ;)

Myślę, że Carmen mu się spodoba. Ten gentlemen bardzo ładnie dogaduje się z suniami, a i z innym samcem nie ma problemu jak ten mu nie chce na głowę wleźć...

• Replies 926
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Miziaki owszem - Carmen piska jak mysz, a on się pod nogami rozkłada ukazując wszystkie atrybuty. Nie ma, że boli - musisz ukochać, a Carmen jest tuż tuż i już piska, żeby o niej nie zapominać, że ona też...a potem idzie masowo reszta i czas leci ;)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Miziaki owszem - Carmen piska jak mysz, a on się pod nogami rozkłada ukazując wszystkie atrybuty. Nie ma, że boli - musisz ukochać, a Carmen jest tuż tuż i już piska, żeby o niej nie zapominać, że ona też...a potem idzie masowo reszta i czas leci ;)

Carmisia i to jej piskanie;) Kfiatuszek do zjedzenia:)

Posted

Zagladam do Carmisi i z obowiazku przypominam, ze jestesmy na razie na minusie.
Co prawda w perspektywie są pieniadze z bazarku, ale jeszcze nie spłynęły...

Posted

Jak to dobrze, że gdzies ktoś o Carmisi myśli :) Z tej okazji ma obcięte pazurki, bo jak żadnemu innemu psu rosną jej wyjątkowo szybko. Wetki powiedziały, że ona tak łapki stawia, że ich nie ściera i trzeba ciąć co jakiś czas.

Posted

Niczym rura od odkurzacza piskająco - wszystkowciągającego ;) Przymarszczona idealnie.,

Carmen pilnuje Kajki- chodzi za nią, żeby uszy nisko trzymała, a Szarik to pustelnik, tak więc po powitaniu każde poszło w swoją stronę.

Posted

Widzę, ze moja ostatnia wpłata jest z lutego. Jeśli w marcu i w kwietniu nic nie wpłynęło to znaczy, ze skończyło mi się stałe zlecenie. Proszę mnie poganiać jak się tak opóźniam!