bela51 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Wpłyneły wpłaty dla Carmisi od Israela - 20 zl i Bjuty - 5 zł. Dziekujemy bardzo ! Quote
Emigrantka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Dzisiaj/jutro najpozniej zrobie przelew mojej i corki deklaracji na 2 miesiace (pazdziernik/listopad) - 110zl Bardzo mi przykro ale nie jestesmy w stanie podtrzymac zadnych z naszych stalych deklaracji od grudnia (praca). Bede sie starac pomoc dorywczo w miare mozliwosci ale niestety nie moge podtrzymac stalej deklaracji. Jezeli bedzie jakas masakryczna sytuacja finansowa, prosze o maila z naglowkiem CARMEN na: anna.bugaj.work@gmail.com Quote
Cantadorra Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Kurcze, wszędzie gdzie wchodzę tam Emi. Strach zajrzeć na dogo :) Quote
Czarodziejka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Emigrantko, stokrotnie dziękujemy za dotychczasową pomoc. Pewnie napisze to jeszcze kilka razy, bo wszędzie pomagasz...;) Quote
Cantadorra Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Mam nadzieję, że Emi nie wycofuje się z dogo i będzie zagladać i wpisywać się. Quote
Emigrantka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Cantadorra napisał(a):Kurcze, wszędzie gdzie wchodzę tam Emi. Strach zajrzeć na dogo :) Cantadorra - tysz Ciem koffffffffffffffffffffffffffam. Czarodziejka, takie zycie czasem, mam nadzieje ze to tymczasowe problemy i od nowego roku bedzie .. lepiej - i mnie i psom...Ach... Quote
bela51 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Nie przypuszczam nawet, aby moglo byc inaczej.:lol: Dogo bez Emi, byłoby smutne i niepelne.:lol: Quote
Emigrantka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 dzieki Bela, ale nie wyglupiaj sie.. ... na Dogo bede tylko musze cos jakos inaczej kombinowac, ogloszenia sie nauczyc robic czy cus.... (drapie sie po brodzie) i przelece tu pare sklepow na "okazje" wczoraj Mloda takie super miski podwojne kupila dla psiakow w sklepie gdzie wszystko jest za jednego funta plastikowe, lekkie ale masywne, kolorowe sliczne - wysylka bylaby nie droga musze cos poglowkowac bo czesto tu sie cos taniej kupi niz w Posce Quote
Cantadorra Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 To super by bylo Emi, jakby się udalo z tymi michami, czy innymi cudami. A bedziesz w 3city? Jesli tak, to moze znajdziesz czas na kawe? Quote
Emigrantka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 w 3 city w przyszlym roku na mur bede bo mi sie za neptunem przykszy strasznieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jaka bylam mloda (i szczupla, i piekna) to co roku do Gdanska na kolonie jezdzilam... i Starowke uwielbiam tak zazdroszce Kasi (widzialas sie z Kasia moja kolezanka chyba jak rzeczy podawala?) ze sie tam z Cz-wy przeprowadzila... Ona u mnei byla 2 razy, skoda skubance przyjechali taka trase, ona i jej maz to twardziele heheheh Ja u niej nie - ciagle sie wybieram i wybieram..... teraz tylko na Wszystkich Swietych lece 30-go i wracam 2-go, do cz-wy niestety.... A rzeczy bede szukac bo naprawde mozna fajne rzeczy trafic, zaraz zrobie zdjecie tych misek i wam wkleje - za funta..... zarypiaste.... Quote
Emigrantka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 a na kawe do zawsze mam czas.... a Twojego kudlacza dasz mi wymyziac? :D Quote
Emigrantka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Oooooooooooooooo, takie te miseczki - maja srednice 14cm kazda i glebokosc 4cm kazda. Dla mniejszego psiaka super, nie? Quote
Emigrantka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Nie wiem, jakies 4.50 czy cos kolo tego? Drogo? Quote
Emigrantka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ile takie w Polsce? To plastikowe jest Quote
Czarodziejka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Myślę, że ok 10 zł i więcej. Ale to takie zwykłe bez obrazkó. Z obrazkami może być droższe, chyba, że chińskie. Quote
Emigrantka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ide zobaczyc czy to chinskie... na naklejce z tylu jest kocz poczwoy UK-owski, nie nie ma o Chinach - pojecia wiec nie mam normalnie byloby jakies "made in China" a tu nie ma pisze ze mozna do zmywarki ale nie do mikrofali i pisze zeby umyc przed uzyciem.... heheheh Quote
Emigrantka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Pozycja 3 tutaj - mam to gdzie sw domu w klamotach bo na zare nie dzialalo, poszukam chyba.....bedzie na bazarek tez: http://www.dogomania.pl/threads/193989-Na-Fundacj%C4%99-S.O.S.-dla-Zwierz%C4%85t.-Ksi%C4%85%C5%BCki-antyszczek-ciuchy-torebki-szachy.do-12.10 Quote
bela51 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Wpłyneła wpłata dla Carmen od kakaicezar - 60 zł za 2 miesiace oraz od Moniki S. - 20 zł rowniez za 2 miesiace. Bardzo dziekujemy ! Quote
Cantadorra Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Emigrantka napisał(a):a na kawe do zawsze mam czas.... a Twojego kudlacza dasz mi wymyziac? :D Ja pewnie że dam, ale nie wiem, czy Lakusia będzie mieć chęć... :) Quote
Emigrantka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Wykombinuje jakies smaczki.... i bedzie moja ;) Quote
Cantadorra Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Emigrantka']Wykombinuje jakies smaczki.... i bedzie moja ;)[/QUOTE] No niestety, Lucky da sie zlapac na smaczki, im bardziej smierdza tym lepsze. Nie to co moj poprzedni pies, wspanialy, wielki dorodny samiec i zadne smaczki nie wchodzily w gre. Ludzie zaklady robili, machali parówkami przed nosem, kurczaczkami, a on nic, wpatrzony we mnie jak w obraz. Czy jeszcze ktoś bedzie we mnie tak wpatrzony? :) Quote
Emigrantka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ha ha ha to juz wiem co, nie wiem co to po polsku jest, smierdzi tak ze muchy w locie zdychaja - tripe, to jakies suszone wnetrznosci/flaki, Zara to uwielbia..... ale bede woniec w samolocie jak w kieszenie napakuje :evil_lol: Quote
bela51 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Zapraszam na bazarek dla Carmen i Simby http://www.dogomania.pl/threads/194096-Dobro-to-jedyna-inwestycja-na-ktorej-sie-nie-traci-ksi%C4%85zki-dla-ONk%C3%B3w-do-15.10.br?p=15501443#post15501443 Quote
Recommended Posts