Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 926
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzisiaj/jutro najpozniej zrobie przelew mojej i corki deklaracji na 2 miesiace (pazdziernik/listopad) - 110zl
Bardzo mi przykro ale nie jestesmy w stanie podtrzymac zadnych z naszych stalych deklaracji od grudnia (praca).
Bede sie starac pomoc dorywczo w miare mozliwosci ale niestety nie moge podtrzymac stalej deklaracji.

Jezeli bedzie jakas masakryczna sytuacja finansowa, prosze o maila z naglowkiem CARMEN na:

anna.bugaj.work@gmail.com

Posted

Cantadorra napisał(a):
Kurcze, wszędzie gdzie wchodzę tam Emi. Strach zajrzeć na dogo :)

Cantadorra - tysz Ciem koffffffffffffffffffffffffffam.

Czarodziejka, takie zycie czasem, mam nadzieje ze to tymczasowe problemy i od nowego roku bedzie .. lepiej - i mnie i psom...Ach...

Posted

dzieki Bela, ale nie wyglupiaj sie.. ...

na Dogo bede tylko musze cos jakos inaczej kombinowac, ogloszenia sie nauczyc robic czy cus.... (drapie sie po brodzie)

i przelece tu pare sklepow na "okazje"

wczoraj Mloda takie super miski podwojne kupila dla psiakow w sklepie gdzie wszystko jest za jednego funta

plastikowe, lekkie ale masywne, kolorowe sliczne - wysylka bylaby nie droga

musze cos poglowkowac bo czesto tu sie cos taniej kupi niz w Posce

Posted

w 3 city w przyszlym roku na mur bede bo mi sie za neptunem przykszy strasznieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

jaka bylam mloda (i szczupla, i piekna) to co roku do Gdanska na kolonie jezdzilam... i Starowke uwielbiam

tak zazdroszce Kasi (widzialas sie z Kasia moja kolezanka chyba jak rzeczy podawala?) ze sie tam z Cz-wy przeprowadzila...

Ona u mnei byla 2 razy, skoda skubance przyjechali taka trase, ona i jej maz to twardziele heheheh

Ja u niej nie - ciagle sie wybieram i wybieram.....

teraz tylko na Wszystkich Swietych lece 30-go i wracam 2-go, do cz-wy niestety....

A rzeczy bede szukac bo naprawde mozna fajne rzeczy trafic, zaraz zrobie zdjecie tych misek i wam wkleje - za funta..... zarypiaste....

Posted

ide zobaczyc czy to chinskie...

na naklejce z tylu jest kocz poczwoy UK-owski, nie nie ma o Chinach - pojecia wiec nie mam

normalnie byloby jakies "made in China" a tu nie ma

pisze ze mozna do zmywarki ale nie do mikrofali

i pisze zeby umyc przed uzyciem.... heheheh

Posted

[quote name='Emigrantka']Wykombinuje jakies smaczki.... i bedzie moja ;)[/QUOTE]
No niestety, Lucky da sie zlapac na smaczki, im bardziej smierdza tym lepsze. Nie to co moj poprzedni pies, wspanialy, wielki dorodny samiec i zadne smaczki nie wchodzily w gre. Ludzie zaklady robili, machali parówkami przed nosem, kurczaczkami, a on nic, wpatrzony we mnie jak w obraz. Czy jeszcze ktoś bedzie we mnie tak wpatrzony? :)

Posted

ha ha ha

to juz wiem co, nie wiem co to po polsku jest, smierdzi tak ze muchy w locie zdychaja - tripe, to jakies suszone wnetrznosci/flaki, Zara to uwielbia.....

ale bede woniec w samolocie jak w kieszenie napakuje

:evil_lol: