Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Emigrantka napisał(a):
Bela nie krzycz, wiem, pisalas ze wyjezdzasz ale ja mam skleroze galopujaca... ni.. nie krzycz na mnie :(

Nie krzycze, bo tez mam skleroze i dlatego staram sie pilnowac funduszy na bieząco.
Donosze wiec, ze wpłyneła wpłata od Natalisko - 40 zl za VIII i IX. Dziekujemy !

• Replies 926
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Biedna. Jest mi jej niezmiernie żal. :-(
Co do deklaracji to na razie się nie zdeklaruję. Kasy brak, a nie chciałabym nie dotrzymać słowa. Na razie pozostaje mi tylko obecność na wątku.

Posted

Carmisia ma u Czarodziejki , jak w raju.:loveu: Jedynie czego jej brakuje, to kasy, aby mogła czuc sie bezpiecznie. Albo takiego wspaniałego domku, na stałe !:lol:

Posted

Ja tu niedługo to się będę wstydzić zaglądać, bo jedynym newsem o Carmisi jest jej tuszka :D Apetyt ma niemożliwy i w dodatku zrobiła się złośliwiec. Już nie zliczę ilu gości ma podgryzione nogawki :D

• 2 weeks later...
Posted

No właśnie...:-? Nikogo u Carmisi...Na szczęście żyje sobie sunieczka szczęśliwie w oczekiwaniu na domek, który ją pokocha. Mamy ładną pogodę, więc byliśmy na dłuższym spacerku, poza tym wieszamy zazwyczaj razem pranie, chociaż nie mogę powiedzieć, że Carmi podaje klamerki, ale leży tuż przy moich nogach ;)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
No właśnie...:-? Nikogo u Carmisi...Na szczęście żyje sobie sunieczka szczęśliwie w oczekiwaniu na domek, który ją pokocha. Mamy ładną pogodę, więc byliśmy na dłuższym spacerku, poza tym wieszamy zazwyczaj razem pranie, chociaż nie mogę powiedzieć, że Carmi podaje klamerki, ale leży tuż przy moich nogach ;)

Carmisia jakby umiałą to na pewno by Ci podawała, a nawet wieszała;)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
W to nie wątopię. Zaczęłam ja i Daszkę odchudzać - dostają mniejsze porcje, ale jakoś efektów nie widać...

I ja wbijam szpilę? :) A kto zadaje taki ból głodomorom i może patrzeć w te smutne zwieszone oczka i słuchać jak Carmisia piska? :)

Posted

A piska, piska...Dziś piskała w pustej budzie po Lionie, który pojechał do swojego nowego domku w mieszkanku w stolicy. Bardzo smutno piskała, ale przedtem ugryzła męża Eilig, który po Liona przyjechał - tak niegroźnie, dla zasady, żeby ręką nie wymachiwał i pana, co licznik wody sprawdzał...ugryzła w nogawkę...i kolegę, który komentował ogród - nie wolno łapą pokazywać i kuzynkę moją, żeby żwawiej szła, a nie z tyłu. To jest teraz pierwsza agresorka - ujadaczka ;)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
A piska, piska...Dziś piskała w pustej budzie po Lionie, który pojechał do swojego nowego domku w mieszkanku w stolicy. Bardzo smutno piskała, ale przedtem ugryzła męża Eilig, który po Liona przyjechał - tak niegroźnie, dla zasady, żeby ręką nie wymachiwał i pana, co licznik wody sprawdzał...ugryzła w nogawkę...i kolegę, który komentował ogród - nie wolno łapą pokazywać i kuzynkę moją, żeby żwawiej szła, a nie z tyłu. To jest teraz pierwsza agresorka - ujadaczka ;)

bosie, bosie- Carmisia to istna Domina na włościach;)

Posted

Zofija napisał(a):
bosie, bosie- Carmisia to istna Domina na włościach;)

Ciocia Zosia też mogłaby się raz na chapinięcie Carmisiowego spróchnialca do nas wybrać ;) Dopóki ząbki Carmi jeszcze ma, bo przy takim zużyciu...:razz: