Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 926
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zofija napisał(a):
Czarodziejka wyjechała - będzie 10-tego lipca

Zosiu, nie masz zadnych wiesci o Carmen? Ktos przeciez zastępuje Czarodziejke w opiece nad psami.

Posted

bela51 napisał(a):
Zosiu, nie masz zadnych wiesci o Carmen? Ktos przeciez zastępuje Czarodziejke w opiece nad psami.

nie nie mam żadnych wieści. Mogę zadzwonić do Czarodziejki

Posted

Witam, rozmawiałam z Czarodziejką i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Codziennie jest na telefonie jesli chodzi o Carmen. Jak przyjedzie to wszystko napisze.

Posted

ewa36 napisał(a):
Czrodziejka na pewno ma wszystko zorganizowane :)
Jak każdy podróżujący psiarz :)

A dlaczego jak każdy podróżujący pisarz???????? Czarodziejka jest pisarką:)?

Posted

Zadzwoniła do mnie Pani- szuka duzej suni do półtora roku. Nie wilkowatej bo pani umarł wilczur, którego kochała i nie chce psa podobnie wyglądającego. Sunia byłaby na ogrodzie i chodzi o to,zeby pilnowała, ale nie była agresywna. Pani ma jeszcze dwa pieski w tym jedną znajdę i 3 koty. Gdzie szukać takiego cuda???? Moze ktoś o takim wie???? Duża do 1,5 roku z podsierstkiem ( będzie mieszkałą w budzie), tolerancyjna na inne psy i koty, nieagresywna, ale stróżująca i nieufna do obcych............................... Pani mieskza w Jastrzębiu- ja mogę się zająć wizytą przed adoipcyjną. Czy ktoś wie o takiej suni????

Posted

Jezeli warunki dobre, to mysle, ze mamy panne podhalanke :):)
Duza robi wrazenie, ale z tego co wiem to lagodna, ale dt. odda tylko do dobrego domu.
Wydaje mi sie, ze jest mloda.