Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszyscy o Carmisi zapomnieli, zajeci chora Daszenka i nowymi mieszkancami ONkowego Raju.
Na szczescie są nowe wplaty dla suni:
8.04. - figanadrzewna - 10 zł
10.04. - Zofija - 15 zł.
18.04. - LAZY - 20 zl
Dziękujemy !

• Replies 926
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Carmisia ma się dobrze, a dziś przyszła paczuszka z Arthoflexem :) Dziękujemy bardzo, zaraz doleję do kolacji ;)

Nie wiem, kto zasponsorowal Artroflex, ale równiez bardzo dziekuję .

Posted

Przypomniało mi się - ciocia Katarzyna09 z Gdańska ten Arthoflex nam wysłała :) Dzięki Kasiu!!!I przepraszam, że mnie zamroczyło, ale Daszeńka mi prawie zeszła podczas chemii i tylko Ewa36 wie, co tu się działo. Tewraz sytuacja opanowana i wróciła mi pamięć skojarzeniowa, tak więc ponowne stokrotne dzięki!!!

Posted

Carmen nieustannie zrzuca swoje zimowe futro, a jest co zrzucać. Oboje z Sokołem wyglądają niefajnie, ale poza tym, to energia ją roznosi, pilnuje Kajki, żeby uszy nosiła niżej niż jej korpulentna wysokość. I w dodatku nauczyła tego Herę. Teraz we dwie biegają za wypuszczoną z kojca Kają i układają ją. Nawet podczas robienia kupy uszy muszą być regulaminowo, zgodnie z normą ułożone płasko, żeby broń Boże żadne wyżej nie sterczało. A Kaja sucz jest bystra i uszy stosuje do wymogów tylko na początku, potem coraz wyżej, wyżej, a potem ma wszystko w głębokim poważaniu ;)

Posted

To coś wcale nie przypomina naszej Carmisi :D Ciotki Samo Zło w czystej postaci, mojej sfilcowanej rury od odkurzacza z ryjkiem niczym trąbka komara - gdzie się przyśsie, tam coś wciągnie. No i figura - Carmen ma kobiece kształty i pierś wypina jak może, a toto stoi zgarbione. Zmieniła się nasza dama bardzo ;)

Posted

Wpłyneła dzisi wpłata od ISRAEL - 20 zł, juz na maj. Bardzo dziekujemy !
A Carmi ciągle na minusie...
Cioteczki, moze ktos dorzuci piątaka ?

Posted

Grubas wczoraj dostał klapsa i nawet nie pisnął. Poszedł minowicie do Daszki i rzucił się na jej miseczkę, żeby wszystko ekspresowo wciągnąć, ale nie udało się. Dano w doopę i trzeba się było wynosić ;)