Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wg mnie nic nie stoi na przeszkodzie zeby sunia nauczyla sie CSować.
Tak jak człowiek, mieszkający cale zycie np w Polsce, mowiący po polsku, wyjezdza do np. Niemiec, i uczy się jezyka.

Guest Jacol123
Posted

[quote name='coztego']No widzisz ma-ja , będzie dobrze. A jak będziesz miała jakiś problem to Jacol123 jest pod ręką i pomoże Ci dogadać się z sunią :cool3:
A właśnie, przecież sunia jest z Gliwic. Chętnie możemy pooglądać co ona robi a czego nie robi :)

Posted

[quote name='Jacol123']A właśnie, przecież sunia jest z Gliwic. Chętnie możemy pooglądać co ona robi a czego nie robi :)
To może i Ciebie zaprzęgniemy do sobotniego spaceru z sunią, ma-ją i jej rodkiem :cool3:
:lol:

Guest Jacol123
Posted

[quote name='coztego']To może i Ciebie zaprzęgniemy do sobotniego spaceru z sunią, ma-ją i jej rodkiem :cool3:
:lol:
Bardzo chętnie, tylko ja w weekend jestem w Brzeźnicy. Tym razem mam prowadzić wykład z teorii wzmocnień:cool1:

Posted

[quote name='Jacol123']Bardzo chętnie, tylko ja w weekend jestem w Brzeźnicy.
Ważne, że jesteś w pogotowiu, jakby co :razz:

Tym razem mam prowadzić wykład z teorii wzmocnień:cool1:

Niech zyją wzmocnienia :drinking:

Posted

coztego napisał(a):

Niech zyją wzmocnienia :drinking:

Nooo na takie wzmocnienia to ja zawsze jestem chetna :) Zdarzylo wam sie kiedys oblewac psa? :cool3:

Tak na powaznie, kochani bardzo wam dziekuje za rady, potwierdzilo sie to co przypuszczalam - jesli sunia ma rzeczywiscie z tym problem, to nie znaczy ze nie moze sie to zmienic.

Posted

A coztego jest nienormalna:evil_lol: i sprawdzała chyba moje Cs-y, rzuciła mi siatką z puszkami dla psów po rece.. i czekała na reakcję chyba:mad:

Natalia..................ty wiesz że nadal boli!!!!!:diabloti:

Posted

[quote name='coztego']ma-ja, widziałam dzisiaj tę Twoją śliczną chudzinkę. Jak dla mnie to ona jest zupełnie normalna :cool3:

:multi: i jak sie czuje niunia? masz moze dla mnie jakies ciekawe spostrzezenia? ;)
A w ogole to martwi mnie troche ze ona po 2 (?) miesiacach karmienia jest wciaz taka chuda. Chyba naleza jej sie jakies kompleksowe badania, ale tym sie juz zajmiemy. Bo rozumiem, ze odrobaczanie jest rutyna? ;)

Posted

Ewkaa napisał(a):
A coztego jest nienormalna:evil_lol: i sprawdzała chyba moje Cs-y, rzuciła mi siatką z puszkami dla psów po rece.. i czekała na reakcję chyba:mad:

Natalia..................ty wiesz że nadal boli!!!!!:diabloti:

I co zrobilas? Ziewnelas? a moze stanelas bokiem?
a tak w ogole to chyba Coztego powinna zaceesowac zeby cie uspokoic :lol:

Posted

[quote name='ma-ja']masz moze dla mnie jakies ciekawe spostrzezenia?
No mam, rzuciło mi się w oczy jedno: sunia jest prześliczna. Jak się odkarmi to będzie niezwykła piękność. I jest milusia :loveu:
[quote name='ma-ja']Chyba naleza jej sie jakies kompleksowe badania
No to na pewno... biorąc pod uwagę w jakim stanie sunia trafiła do schroniska, nie wiadomo co się z nią działo wczesniej. Badania zawsze warto zrobić. Po takim wygłodzeniu może mieć jakieś problemy z przyswajaniem pokarmów, co przy starannej, domowej opiece na pewno się wyprostuje.

a tak w ogole to chyba Coztego powinna zaceesowac zeby cie uspokoic

Pokazałam zęby, w uśmiechu :evil_lol: Bardzo śmiesznie jest przytrzasnąć Ewie paluszek puszką z psim żarciem :diabloti:

Posted

maja ona już nie jest chuda, ale była.I to przeraźliwie. Po makaronie zaczęła nabierac masy, ale wiadomo że w warunkach domowych efekty byłyby szybciej widoczne.

A ty się Coztego nie nabijaj.................:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Juz ja ci zaserwuje okładzik następnym razem:diabloti: