BarbeSale Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 moze ktos zna terminy roznych wystaw gdzie wlasnie mozna zdobyc od razu 2 CACiB`y ? interesuja mnie (i pewnie nie tylko) rowniez wystawy gdzie mozna dostac od razu championat danego kraju juz na wystawie, choc takie gdzie trzeba wysylac podanie o championa tez moga byc :) troche zagmatfalem, ale mysle ze zrozumiale :D jezeli taki temat juz byl to prosze o linka, bo go nie znalazlem ;/ pozdrawiam Filip Quote
IraKa Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Bratysława 19-20.08.2006 www.skj.sk Zastanawiam się czy na nią nie pojechać ale jeszcze nie ma rozpiski. Quote
BOŻENA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Jak byśście coś więcej wiedzieli o tej wystawie to napiszcie koniecznie może i ja bym się wybrała???? Kurcze -tylko jak tam się zgłasza na wystawę i ciekawe czy opłaty można uiścić na miejscu ??? Quote
Kliwia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 BarbeSale Jest duzo takich wystaw 2x CACIB http://www.fci.be/ tu znajdziesz wszystkie kraje i kalendarze wystaw. -1x CAC=Championat to np;Rosja ( Kaliningrad CH.RU na kazdej krajowej przy 1x CAC,) CACIBowa-23.07 -Warna 23.07.-CACIB i 30.07.-CACIB 1x CAC to Ch.BUlgarii -Wegry http://www.kennelclub.hu/ tu znajdziesz kalendarz wystaw. -Bosnia i Hercegowina -szybki championat itd.szukaj na str fci Quote
cockermanka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Ogólne info znalazłam o Bratyaławie...a znacie szczegóły?opłaty i sędziowie? kusząco to wygląda... Quote
IraKa Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Wysyłałam w tej sprawie maila. Dostałam odpowiedź że rozpiski jeszcze nie ma i trzeba sprawdzać na ich stronie. Też czekam z niecierpliwością:p Quote
BarbeSale Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Kliwia :) ok dzieki ale jest jedno ale :) zapomnialem napsiac ze jezeli chodzi o slowacje czechy i wegry to wiem to co chce wiedziec :) o Bulgarii i Bośni rowniez :) ale np. Austria, Szwajcaria, Niemcy itp :) (wiem ze sa ich strony i na nich bylem ale nie ma wersji angielskich i na nie ktorych nawet nie wiedzialem gdzie znalezc kalendarz wystaw... PS: w Bratyslawie bylem 2 lata temu na lacznie 3 wystawach (CACIB, CACIB (wystawa europy srodkowo wschodzniej), i champion championow) PS2: np. znalazlem taka wystawe :) 16-17.12 Wilno Winter 2006 i tam sa 2 CACIBY :) ale moze ktos gdzies sie wybiera i wie o innych tego rodzaju to bardzo bym prosil o informacje :) Quote
cockermanka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 IraKa napisał(a):Wysyłałam w tej sprawie maila. Dostałam odpowiedź że rozpiski jeszcze nie ma i trzeba sprawdzać na ich stronie. Też czekam z niecierpliwością:p Dzięki,w takim razie trzeba się przyglądać:cool3: Quote
Agasia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Jest sporo 2 x CACIB w Moldawii, a tam tez championat jest szybciorem Quote
Agappe Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 ja równiez jestem azinteresowana informacjami o Bratysławie.. w szczególności o składzie sedziowskim... wiec jakby ktoś to znalazł to prosze o podanie info!! Quote
Elitesse Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 ja w Bratyslawie bylam juz w zeszlym roku i dwa lata temu no i na pewno w tym roku tez tam zagoszcze :) oplaty na wystawie sa dosc drogie, pierwszy termin konczy sie jakos w maju i wtedy jest jeszcze znosnie Quote
Aisha Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 gruca napisał(a):Dania 4 x CACIB Czy można coś bliżej na ten temat? Pozdrawiam Quote
BarbeSale Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 http://www.dansk-kennel-klub.dk/981 wszysto jest :) zasady przyznawania championow: Młodzieżowy : nie ma Champion : 3 CAC (w tym przynajmniej jeden na wystawie międzynarodowej) od 3 sędziów, dla psów zarejestrowanych w Estonii, Finlandii, Israelu, Norwegii, Szwecji i Rosji, jeśli ma championat własny wystarczy 1 CAC, ostatni CAC musi być uzyskany w wieku powyżej 18 miesięcy ( małe rasy ) lub 2 lat ( duże rasy ), w klasie championów nie otrzymuje się CAC Nordic Champion: posiadanie 3 championatów spośród 4 krajów: Danii, Szwecji, Norwegii i Finlandii spaniel.pl Quote
Aisha Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Sory, ale zrozumiałam, że jest weekend w Dani z 4 CACIBAMI. Dlatego pytam o bliższe infoemacje na ten temat. Pozdrawiam Quote
BarbeSale Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 no to przeciez podalem linka ;] i wsumie ciezko nazwac to weekendem :) od czwartku do niedzieli :D Quote
zachcianka Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 2 razy CACIB w Gibraltarze w jeden weekend , można robić championat, CAC jeden na płeć z porównania w klasie Pośredniej , Otrwartej i Użytkowej ewentualnie. Nam sie udało :) Polecam bardzo fajna wystawa :) Quote
zachcianka Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Chyba jeszcze podobnie można zrobić w Ruminii... na Dracula Show. W Każdym Razie są 2 CACIBy w weekend. Quote
Recommended Posts