Impresja&Simarilion Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 http://trd.xforum.cz/viewtopic.php?f=9&t=149 Quote
aneta1 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Mój taki malutki komentarzyk o ile dobrze wszystko zrozumiałam Pies z przepukliną to nie problem zresztą przepuklina może wyjść nawet w 7 tygodniu gdzie szczeniak jest już u nowego właściciela . Co do DS na ogonie - i tu mam pytanie do osób które już miały styczność z DS czy jest możliwe że hodowca nie wyczuł takiej wady gdyż była ona mało wyczuwalna lub ukryta czy taka wada może być niewyczuwalna ? Nikogo nie bronie ;) :) tylko tak sobie pomyślałam Quote
Dorota2007 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Myślę ,że na ogonie to raczej kink , nie wiem czy DS moze tam byc .Co do zauważenia - hodowca widzi to NA PEWNO , kupujący może sie nie znac i uważa ,że to w tym wieku normalne ( to tłumaczenie niektórych hodowców).I płaci "frycowe". Podobne skargi , niestety , na tajskim forum pisał hodowca ze Szwecji... Quote
aneta1 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Pisał odnośnie tej hodowczyni z pierwszego postu czy o kogoś innego chodziło ? Quote
Dorota2007 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Niestety , tej.Dziwne , bo to młoda i zaangażowana w rasę hodowczyni, ma już trochę doświadczenia , była w Tajlandii , oglądała hodowle tam istniejące.Nie wiem , dlaczego pewne rzeczy robi w sposób niewytłumaczalny. Quote
Recommended Posts