marlenka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Węgierka Węgierka to śliczna lecz zaniedbana sunia która przebywa w schronisku w Boguszycach . Ma około 9 lat, w schronisku przebywa od 6-ciu. Któregoś dnia przyjeżdzają pracownicy przytuliska a tu pod bramą biega biedna , wystraszona suczka. Jest zdrowa, wysterylizowana. Lubi zaczepiac psy. Miewa humory, raz jest przymilna, włazi na kolana innym razem na wyciągnięta rękę reaguje agresywnie. Dla Węgierki potrzebny jest Dt żeby sprawdzić jej charakter. Kto sie skusi na ślicznotkę??? Kontakt do ogłoszeń : 0-603-592-070- Anna33 mail: mgie@wp.pl Quote
mgie Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Wygląda jak pudliczka. Zgłaszam ją do pudelków w potrzebie. zmień tytuł :cool3: Quote
marlenka Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 mgie napisał(a):Wygląda jak pudliczka. Zgłaszam ją do pudelków w potrzebie. Mgie , węgierka wyjeżdza z Boguszyc do P. Gitty ( chyba ) Quote
mgie Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 marlenka napisał(a):Mgie , węgierka wyjeżdza z Boguszyc do P. Gitty ( chyba ) No tak,ale chyba można jej szukać ds? Czy to będzie tak jak z Omi ? Dałam juz na wątek pudelków. Quote
marlenka Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 mgie napisał(a):No tak,ale chyba można jej szukać ds? Czy to będzie tak jak z Omi ? Dałam juz na wątek pudelków. Ja zaraz ją wrzucę na watek adocyjny :) Quote
Energy Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 marlenka napisał(a):Ja zaraz ją wrzucę na watek adocyjny :) Mała ma na razie zrobione cafeanimal, dzięki za wrzucenie na wątek. Czyli jedzie do dt? Quote
marlenka Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Tak Agnieszka mi napisała że jedzie do Gitty , puszek do Ds i jeszcze jakies psy mają wyjechac ale jakie i gdzie to nie wiem bo Aga nie maiła czasu mi tłumaczyć . Może sama wejdzie na watek w wolnym czasie i napisze . Quote
al'akir Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Energy napisał(a):Mała ma na razie zrobione cafeanimal, i alegratkę Dobrze byłoby porobić suńce dobre zdjęcia w dt do ogłoszeń Quote
marlenka Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Energy napisał(a):Marlenka czy suńka pojechała do dt? Węgirka pojechała chyba do szwajcarii , wyjechało z tego co pamiętam 11 psów w tym wegierka :) Quote
Energy Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 marlenka napisał(a):Węgirka pojechała chyba do szwajcarii , wyjechało z tego co pamiętam 11 psów w tym wegierka :) Suńka pojechała tam do ds? Quote
al'akir Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Energy']Suńka pojechała tam do ds?[/QUOTE] mam nadzieje, że do ds Quote
marlenka Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 GPooLCLD napisał(a):mam nadzieje, że do ds Z tego co wiem to tak ... Quote
al'akir Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 marlenka napisał(a):Z tego co wiem to tak ... a będzie może , ktoś miał informację co u niej słychać ? Quote
marlenka Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 GPooLCLD napisał(a):a będzie może , ktoś miał informację co u niej słychać ? Oczywiście ze tak , poprosze Agnieszkę z Os żeby poprosiła o jakies zdjecia małej :) Quote
mgie Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 marlenka napisał(a):Oczywiście ze tak , poprosze Agnieszkę z Os żeby poprosiła o jakies zdjecia małej :) Dziewczyny zawsze mają informacje i zdjęcia po tym jak psy wyjeżdżają (patrz wątek os) ale Agnieszka pewnie nawet nie wie,że Węgierka-Kluska miała swój wątek. Podeślij jej link. Quote
al'akir Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 to super ! W takim razie cierpliwie czekamy na informacje :p Quote
Recommended Posts