Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny a ona taka calkiem lagodna??? Tzn dopilnowania by sie wogole nie nadawala?? Jest dobry kontakt i czekaja na ONke duzy teren stroz 24 godz z psem i drugi pies do towarzystwa. Tylko jak to chodzaca lagodnosc to bez sensu oni chcieli chociaz zeby troche szczekala :D oczywiscie gryzc nie musi :p

Posted

graynew napisał(a):
Dziewczyny a ona taka calkiem lagodna??? Tzn dopilnowania by sie wogole nie nadawala?? Jest dobry kontakt i czekaja na ONke duzy teren stroz 24 godz z psem i drugi pies do towarzystwa. Tylko jak to chodzaca lagodnosc to bez sensu oni chcieli chociaz zeby troche szczekala :D oczywiscie gryzc nie musi :p

Nie no Osa niemową to nie jest , łagodna jest do psów i ludzisków , ale mając swój teren , swoich ludzi na pewno będzie szczekała . a co to za domek ??? On juz jest sprawdzony ?? AAAaaaa doczytałam ze stróż bedzie z nią , to chyba jakas firma tak ?? Napisz coś więcej o warunkach

Posted

Firma w Miliczu sprawdzona przez ElzeMilicz. Juz tam jest wyadoptowany jeden pies teraz czekaja na drugiego. Facet tzn wlasciciel osobiscie znany ELzie ma jeszcze jedna firme i tez dwa ONki maja wspolnego weta ktory wystawil bardzo dobra opinie. Psy sa pod jego stala opieka. Karma kupowana u Elzy wiec tez byle czego nie jedza.
Teren duzy stroz 24 godz budy nowe ocieplone i strozowka :)co pies woli.
Podeslalam watek Elzie jesli sie sunia spodoba to mysle, ze sie Elza zdzwoni z Anna i sunia pojedzie do Milicza :)
Mam nadzieje ze wszystko szybko i sprawnie pojdzie. Super ze sunia wysterylizowana bo to najwazniejsze!!!!!

Posted

Watek Bruna znam ale on do pierwszej adopcji nie jest suka wiec nie moze byc. A drugi domek tez chce suke i to do 3 lat a on ma 6 wiec tez sie nie nada.
Szukam dalej bo szczeniaki nie podpasily. Pani raczej chce juz urosnietego zeby bylo widac jaki bedzie.

Posted

[quote name='graynew']Watek Bruna znam ale on do pierwszej adopcji nie jest suka wiec nie moze byc. A drugi domek tez chce suke i to do 3 lat a on ma 6 wiec tez sie nie nada.
Szukam dalej bo szczeniaki nie podpasily. Pani raczej chce juz urosnietego zeby bylo widac jaki bedzie.

W Zamościu są piękne,młode sunie bardzo w typie
http://www.dogomania.pl/threads/136450-Zamojskie-psiaki-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-i-mi%C5%82o%C5%9Bci/page257

Posted

no niestety adopcje stoją :(

sory za offa: Marlenka widziałam wczoraj "twojego" sznaucerka , chodzi wciąz na rehabilitacje, ale juz jest lepiej :)
bardzo ładnie wyglada.

Posted

beka napisał(a):
no niestety adopcje stoją :(

sory za offa: Marlenka widziałam wczoraj "twojego" sznaucerka , chodzi wciąz na rehabilitacje, ale juz jest lepiej :)
bardzo ładnie wyglada.

Ciesze się bardzo że Wiwiś ślicznie wygląda :) i że trafili mu się tacy odpowiedzialni ludzie . Dzieki Beka za " donosy ":evil_lol: