mgie Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 zapisuje sobie Marlenka dałaś ją na wątek adopcyjny ? Quote
marlenka Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 mgie napisał(a):zapisuje sobie Marlenka dałaś ją na wątek adopcyjny ? Zaraz dorzuce wszystkie psy co im wątek załozyłam :) Quote
graynew Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Dziewczyny a ona taka calkiem lagodna??? Tzn dopilnowania by sie wogole nie nadawala?? Jest dobry kontakt i czekaja na ONke duzy teren stroz 24 godz z psem i drugi pies do towarzystwa. Tylko jak to chodzaca lagodnosc to bez sensu oni chcieli chociaz zeby troche szczekala :D oczywiscie gryzc nie musi :p Quote
marlenka Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 graynew napisał(a):Dziewczyny a ona taka calkiem lagodna??? Tzn dopilnowania by sie wogole nie nadawala?? Jest dobry kontakt i czekaja na ONke duzy teren stroz 24 godz z psem i drugi pies do towarzystwa. Tylko jak to chodzaca lagodnosc to bez sensu oni chcieli chociaz zeby troche szczekala :D oczywiscie gryzc nie musi :p Nie no Osa niemową to nie jest , łagodna jest do psów i ludzisków , ale mając swój teren , swoich ludzi na pewno będzie szczekała . a co to za domek ??? On juz jest sprawdzony ?? AAAaaaa doczytałam ze stróż bedzie z nią , to chyba jakas firma tak ?? Napisz coś więcej o warunkach Quote
graynew Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Firma w Miliczu sprawdzona przez ElzeMilicz. Juz tam jest wyadoptowany jeden pies teraz czekaja na drugiego. Facet tzn wlasciciel osobiscie znany ELzie ma jeszcze jedna firme i tez dwa ONki maja wspolnego weta ktory wystawil bardzo dobra opinie. Psy sa pod jego stala opieka. Karma kupowana u Elzy wiec tez byle czego nie jedza. Teren duzy stroz 24 godz budy nowe ocieplone i strozowka :)co pies woli. Podeslalam watek Elzie jesli sie sunia spodoba to mysle, ze sie Elza zdzwoni z Anna i sunia pojedzie do Milicza :) Mam nadzieje ze wszystko szybko i sprawnie pojdzie. Super ze sunia wysterylizowana bo to najwazniejsze!!!!! Quote
graynew Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 A nie macie jeszcze jednej ONki albo Kaukazki ale takiej do 3 lat?? Dom z ogrodem we Wrocławiu?? Quote
marlenka Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 [quote name='graynew']A nie macie jeszcze jednej ONki albo Kaukazki ale takiej do 3 lat?? Dom z ogrodem we Wrocławiu?? Zajrzyj tutaj http://www.dogomania.pl/threads/184044-M%C5%82ode-szczeniaki-Brutal-i-Billa-porzucone-na-Dt-AnnyA-b%C5%82agaja-o-og%C5%82oszenia-!!!!!?p=14522716#post14522716 co prawda to szczenię ale może się spodoba bo taki w typie :) Wczoraj przylazło maleństwo do mnie pod brame Quote
mgie Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='graynew']A nie macie jeszcze jednej ONki albo Kaukazki ale takiej do 3 lat?? Dom z ogrodem we Wrocławiu?? Z Boguszyc jeszcze Bruno jest. http://www.dogomania.pl/threads/183211-BRUNO-ONek-z-Boguszyc-pilnie-szuka-domu-!!! Quote
graynew Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Watek Bruna znam ale on do pierwszej adopcji nie jest suka wiec nie moze byc. A drugi domek tez chce suke i to do 3 lat a on ma 6 wiec tez sie nie nada. Szukam dalej bo szczeniaki nie podpasily. Pani raczej chce juz urosnietego zeby bylo widac jaki bedzie. Quote
mgie Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Mhm Bruno podobno jest młodszy ... Można pisać,że ma ok 4-5 lat Quote
mgie Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='graynew']Watek Bruna znam ale on do pierwszej adopcji nie jest suka wiec nie moze byc. A drugi domek tez chce suke i to do 3 lat a on ma 6 wiec tez sie nie nada. Szukam dalej bo szczeniaki nie podpasily. Pani raczej chce juz urosnietego zeby bylo widac jaki bedzie. W Zamościu są piękne,młode sunie bardzo w typie http://www.dogomania.pl/threads/136450-Zamojskie-psiaki-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-i-mi%C5%82o%C5%9Bci/page257 Quote
marlenka Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Piromanka napisał(a):Ciekawe co u Osy słychać... Kibluje w Boguszycach . Quote
Piromanka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 marlenka napisał(a):Kibluje w Boguszycach . Ktoś dzwonił? Quote
marlenka Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Piromanka napisał(a):Ktoś dzwonił? Musze się Anny33 zapytac bo do niej był telefon podany , a nawet nie zajrzała na watek :( Quote
Piromanka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Czas opuścić schronisko i przeniść się do domu. Quote
marlenka Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Piromanka napisał(a):Czas opuścić schronisko i przeniść się do domu. Oj Piromanka najwyższy tylko gdzie ten dom ???????????????? Quote
beka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 no niestety adopcje stoją :( sory za offa: Marlenka widziałam wczoraj "twojego" sznaucerka , chodzi wciąz na rehabilitacje, ale juz jest lepiej :) bardzo ładnie wyglada. Quote
marlenka Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 beka napisał(a):no niestety adopcje stoją :( sory za offa: Marlenka widziałam wczoraj "twojego" sznaucerka , chodzi wciąz na rehabilitacje, ale juz jest lepiej :) bardzo ładnie wyglada. Ciesze się bardzo że Wiwiś ślicznie wygląda :) i że trafili mu się tacy odpowiedzialni ludzie . Dzieki Beka za " donosy ":evil_lol: Quote
Piromanka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 marlenka napisał(a):Oj Piromanka najwyższy tylko gdzie ten dom ???????????????? Poczekaj, spojrzę w szklaną kulę.... Quote
marlenka Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Piromanka napisał(a):Poczekaj, spojrzę w szklaną kulę.... To jak patrzysz w szkalną kule to spójrz gdzie posiałam klucz do bramy :evil_lol: Quote
Piromanka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 marlenka napisał(a):To jak patrzysz w szkalną kule to spójrz gdzie posiałam klucz do bramy :evil_lol: O masz! Jest! Zaczepił się skubany o kant mojej szklanej kuli! Quote
Recommended Posts