Darianna Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Młody rudy jest nieletni, a poza tym to chyba pod jakiś paragraf podchodzi? :hmmmm: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Kisses Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 :evilbat: Dobra dobra, już mnie nie wkopuj w takie rzeczy :diabloti: A kto Ci dziecko wystawia? :razz: Quote
Darianna Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 plan sędziowania: http://www.zkwpoprzemysl.republika.pl/pliki/wystawy/kwpr36/36plansedziowania.pdf spis psów: http://www.zkwpoprzemysl.republika.pl/pliki/wystawy/kwpr36/36spispsow.pdf Quote
McDzik Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Doszło dziś potwierdzenie listowne dla moich burków :) Quote
Estowa Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Darianna']U mnie zmiana planów, starszy zostaje w domu, biore młodszego. A do tego będe z rodezjanką i grzywkiem :) Jakby ktoś chciał spróbować, czy jest tak dobrym handlerem za jakiego się uważa zapraszam na wyzwanie którym jest mój młodszy seter :cool3: Na ring mamy już handlera, ale jakby komuś po ocenie się chciało z nim poćwiczyć lub wziąść na MP to prosze bardzo. Grzywka też użyczam :diabloti::diabloti:[/QUOTE] Ja bym chciała się spróbować! ALe profesjonalnie nie wystawiam :( Chciałabym jakieś rady :diabloti: Kisses, czyzbyśmy się w końcu spotkały? ^^ Quote
Juta Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Pilnie potrzebuję transportu z Lublina do Przemyśla. Czy ktoś ma wolne miejsce dla 1 osoby i średniego psa? Jesteśmy niekłopotliwi, niepotliwi, elastyczni i potrzebujemy zabrać się choćby w jedną stronę. Może ktoś jedzie z Lublina lub przez Lublin/ew. bliskie okolice i mógłby nas upchnąć? Quote
McDzik Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Powodzenia wszystkim jutro :) Oby tu same dobre wieści potem były :) Quote
Evenflow Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Seter irlandzki -Evenflow Spring Wake Up - zw.ml, NJwR, BOB , Najlepszy Junior Grupy VII i BOG II !!! Quote
Kisses Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 Mój Cairnik: Zw.Mł.,BOB Junior oraz BOB! :loveu: Wystawiany przeze mnie Chiński Grzywacz (Shadow White FABERGE) - CWC,Zwycięzca oraz BOB!!! :loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 asty IMPERIAL GURU Red Pearl in Ginger NSZWR BIS lok.II Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 CASSIOPEIA FOR PROZAK Canossa Zw.Mł,NJwR Najlepszy Junior GR. III Quote
Estowa Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Gratuluję wszystkim. Przepraszam, że nie przyszłam 'wystawić' seterka, ale chyba deszcze dał się wszystkim we znaki. Podaruję kilka moich zdjęć: http://picasaweb.google.com/Estowa/KWPRPrzemysl27062010# (odświeżać co jakiś czas, bo zdjęcia dopiero się zrzucają) Kisses, jak dobrze było się spotkać :) W końcu się odważyłam xd Quote
Estowa Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Dziwne xD Na picassie dopiero 41% przesyłania zdjęć Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 piękna jest ta panienka ale wiadome rude z białym :) Quote
McDzik Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Mój Arni V1, CWC, Zwycięzca, Zwycięzca Rasy :loveu: niestety na finałach deszcz dal się we znaki i po mokrej trawie nie bardzo chciałem się prezentować :( Opis z ringu mamy piekny, pokreslona doskonala psychika psa i prezentacja! HANDLING: MOPS - TANGO Eternal Skellige - V1, Zwycięstwo Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie. (wł. pani Anna Machnio-Kasprowicz) piesek na ringu spisywał się nienagannie :-) LEONBERGER - BARRY Cavis Leonis - V1, Zwycięzca, Zwycięzca Rasy. Barry po raz pierwszy w życiu zaprezentował się w konkurencjach finałowych. Został zauważony w sporej stawce finalistów, gdyż sędzina dlugo zastanawiała się, czy BOG4 przyznać jemu, czy stojącemu obok nas pieskowi. Tym razem nie mieliśmy szczęścia, ale i tak było to dla nas wielkie wyróżenienie, a Barryś świetnie spisał się w nowej sytuacji. Quote
aneta Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Wystawa w porządku tylko nikt nie zamówił pogody -( Taka juz chyba tradycja w tym roku że albo deszcz albo upal nie do zniesienia :-( Nie powiem, żeby pakowanie mokrych akcesoriów do samochodu było przyjemne, a jeszcze mniej było bieganie w deszczu i efekt po pobycie na ringu z długowłosym psem ... Ale co kto lubi ;) Wystawa, gdyby nie ta pogoda, byłaby bardzo sympatyczna. Wiele pucharków za BOB-a zostało na stole - chyba na nastepną wystawę - więc niech żałują ci co nie mokli nie marzli do końca ;) Na BIS-y pocharki były okazałe, ale mnie najbardziej urzekło po BIS-ach przeistoczenie pucharków w koziołki do noszenia :):):) Jakby ktoś miał zdjęcia IV grupy (szczególnie krótkowłosego standarda czekoladowego) i pudliszonów (jedynego "lwa") to bardzo proszę :) Quote
Darianna Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Moje foty http://picasaweb.google.pl/114938331909996025362/CACPrzemysl2010# Quote
AnkaW Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW Darianna dzięki za foteczki grzywek :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts