Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Darianna']U mnie zmiana planów, starszy zostaje w domu, biore młodszego. A do tego będe z rodezjanką i grzywkiem :)

Jakby ktoś chciał spróbować, czy jest tak dobrym handlerem za jakiego się uważa zapraszam na wyzwanie którym jest mój młodszy seter :cool3: Na ring mamy już handlera, ale jakby komuś po ocenie się chciało z nim poćwiczyć lub wziąść na MP to prosze bardzo. Grzywka też użyczam :diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Ja bym chciała się spróbować! ALe profesjonalnie nie wystawiam :(
Chciałabym jakieś rady :diabloti:

Kisses, czyzbyśmy się w końcu spotkały? ^^

Posted

Pilnie potrzebuję transportu z Lublina do Przemyśla.
Czy ktoś ma wolne miejsce dla 1 osoby i średniego psa? Jesteśmy niekłopotliwi, niepotliwi, elastyczni i potrzebujemy zabrać się choćby w jedną stronę.
Może ktoś jedzie z Lublina lub przez Lublin/ew. bliskie okolice i mógłby nas upchnąć?

Posted

Mój Cairnik: Zw.Mł.,BOB Junior oraz BOB! :loveu:
Wystawiany przeze mnie Chiński Grzywacz (Shadow White FABERGE) - CWC,Zwycięzca oraz BOB!!! :loveu:

Posted

Mój Arni V1, CWC, Zwycięzca, Zwycięzca Rasy :loveu: niestety na finałach deszcz dal się we znaki i po mokrej trawie nie bardzo chciałem się prezentować :(
Opis z ringu mamy piekny, pokreslona doskonala psychika psa i prezentacja!

HANDLING:
MOPS - TANGO Eternal Skellige - V1, Zwycięstwo Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie.
(wł. pani Anna Machnio-Kasprowicz) piesek na ringu spisywał się nienagannie :-)

LEONBERGER - BARRY Cavis Leonis - V1, Zwycięzca, Zwycięzca Rasy. Barry po raz pierwszy w życiu zaprezentował się w konkurencjach finałowych. Został zauważony w sporej stawce finalistów, gdyż sędzina dlugo zastanawiała się, czy BOG4 przyznać jemu, czy stojącemu obok nas pieskowi. Tym razem nie mieliśmy szczęścia, ale i tak było to dla nas wielkie wyróżenienie, a Barryś świetnie spisał się w nowej sytuacji.

Posted

Wystawa w porządku tylko nikt nie zamówił pogody -(
Taka juz chyba tradycja w tym roku że albo deszcz albo upal nie do zniesienia :-(
Nie powiem, żeby pakowanie mokrych akcesoriów do samochodu było przyjemne, a jeszcze mniej było bieganie w deszczu i efekt po pobycie na ringu z długowłosym psem ...
Ale co kto lubi ;)

Wystawa, gdyby nie ta pogoda, byłaby bardzo sympatyczna.
Wiele pucharków za BOB-a zostało na stole - chyba na nastepną wystawę - więc niech żałują ci co nie mokli nie marzli do końca ;)
Na BIS-y pocharki były okazałe, ale mnie najbardziej urzekło po BIS-ach przeistoczenie pucharków w koziołki do noszenia :):):)

Jakby ktoś miał zdjęcia IV grupy (szczególnie krótkowłosego standarda czekoladowego) i pudliszonów (jedynego "lwa") to bardzo proszę :)