Kisses Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Grupa I Jan Gajewski Owczarki Niemieckie Zbigniew Szcześniak Grupa II Małgorzata Hałas Grupa II Piotr Król Grupa III Jadwiga Niciewicz Grupa IV Barbara Larska Grupa V Viva Maria Soleckyj Szpunar Grupa VI Barbara Larska Grupa VII Jadwiga Konkiel Grupa VIII Jadwiga Konkiel Grupa IX Dorota Ząbek Grupa X Piotr Król Młody Prezenter Piotr Król ---------- Więcej info: http://zkwpoprzemysl.republika.pl/pliki/wystawy/kwpr36/36informacje.pdf Kto będzie? My na pewno MP i ring. Quote
Darianna Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 KONKIEL ja będe ze starszym plus młodszym towarzysko ;) Quote
Kisses Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 To widocznie błąd na ich stronie, bo żywcem skopiowane :D Daria, to do zobaczenia ! Quote
Bura Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 My się wybieramy, jeśli ktoś ma ochotę to mozemy udostępnić dzidę na MP. Quote
McDzik Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 U tej pani nas jeszcze nie było, jak formularz zechce ze mną współpracować to się zgłosimy ;) Quote
whitewestie Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Czy wybiera sie ktos z Lublina labo okolic? Quote
ewka122 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Z Lublina jadę i znajoma busem z Dobermanami. Najprawdopodobniej jeszcze znajoma z Siberianem. Quote
McDzik Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Jeśli komuś przyda się pomoc w handlingu, to służę pomocną dłonią :) Quote
Foxowa Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Zapewne szukam psa (jak zwykle -.-), obojętne jakiej rasy. A ja będę na 100%, bo transport mam :) Quote
Natula Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 uwielbiam oddział w Przemyślu :lol::lol::lol: z okazji marcowej wystawy pytałam czy bedzie klasa baby, dostałam odpowiedź że nie bo nie zdązą zrobić, miałam info ze sa zgłoszone psy do klasy baby więc pytam jeszcze raz- na sto procent nie bedzie klasy baby ... w końcu na wystawie ta klasa była.Słyszałam ze nie było BISów szczeniakowych wiec dzisiaj ładnie pytam "czy na czerwcowej wystawie w Przemyślu będzie zorganizowana konkurencja BIS Puppy?" i odpowiedź "tak na wystawie będzie bis baby" :evil_lol: zastanawiamy się... srednio z transportem mam, z dużą ruską babą to sie nie boje pociagami w nocy ale ze szczeniakową lhasaczką ... Quote
Kisses Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 [quote name='Natula']wiec dzisiaj ładnie pytam "czy na czerwcowej wystawie w Przemyślu będzie zorganizowana konkurencja BIS Puppy?" i odpowiedź "tak na wystawie będzie bis baby" Bosko :evilbat: A ja ma jakiegoś lenia i się jeszcze nie zgłosiłam, ale obiecuje sobie, że w tym tygodniu się na to zdobędę :evil_lol: Quote
Darianna Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ja się zgłoszę po weekendzie, bo jak zwykle zarobiona jestem :D ps. jakby się znalazł jakiś hardcorowiec co chce upartego 9miesiecznego setera na MP to zapraszam :D Quote
Kisses Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Daria, ja chce, ale do innych ceów, niekoniecznie MP od razu :evilbat: Aha, no i jeżeli będzie potrzebna jakaś pomoc na wystawie, to służę ręką, a nawet dwoma! :razz: Quote
mimi_91 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ja się jeszcze zastanawiam ;) zależy od transportu ;) Quote
McDzik Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ktoś wie, czy tym razem są przewidziane 4 miejsca na podium? Mam nadzieje, że nie powtórzą błędu z Jarosławia. Quote
Dominik- HANDLING Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Witam :) Szukam transpotru z woj. podkarapckiego rzeszów i okolice na wystawe do Przmyśla :):) Pozdrawiam Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Oferuje za niewielką opłata sesję psa :) szczególy na pw lub gg Quote
Pointer11 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 My bedziemy napewno..;):): Czy wybieraja sie jakies Pointerki..??? Quote
Saga200 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Tak chciałam być z moją Bridą :( Ale brak transportu zrobił swoje... Quote
Dominik- HANDLING Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy przy wystawieniu pieska to Polecam się goroąco :!!! Quote
McDzik Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Na pytanie czy będą 4 miejsca na podium odpowiedzieli, że "wszystko będzie tak jak w regulaminie" , no to czekamy :) Quote
Darianna Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 U mnie zmiana planów, starszy zostaje w domu, biore młodszego. A do tego będe z rodezjanką i grzywkiem :) Jakby ktoś chciał spróbować, czy jest tak dobrym handlerem za jakiego się uważa zapraszam na wyzwanie którym jest mój młodszy seter :cool3: Na ring mamy już handlera, ale jakby komuś po ocenie się chciało z nim poćwiczyć lub wziąść na MP to prosze bardzo. Grzywka też użyczam :diabloti::diabloti: Quote
Kisses Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Od grzywka wara :D Czwartek raczej nadal aktualny, wiec wiesz :diabloti: A młodego rudego to ja chce gdzieś tam w krzakach, żeby nikt nie widział :lol: Quote
Recommended Posts