Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madallena napisał(a):
Bajeczka? Kudlata Bajeczka ? :)

Ta sama :) Przyjadą z Ursusa :) Wczoraj wysłałam smsa do Alicji, że się wybieramy i dziś oddzwoniła, że raczej się pojawią :D :D :D Poznam Bajeczkę !!! :)

Posted

Dziś na Dniu Ziemi był bardzo fajny domek, któremu Madallena poleciła Pchełkę !!! Z drugim pieskiem :) Panie były zainteresowane, maja telefon do Madalleny, mam nadzieję, że się odezwą :D

Posted

Pchełeczka jest przecudna słodka sunia. Strasznie mi się podoba, jest jak nasza staruszka Fruzia, no ale powtarzam się bo już o tym pisałam. nic nie poradzę, mam sentyment do takich filigranowych biszkopcików. Domek maleńkiej musi być naprawdę wyjątkowy ...

Posted

odezwała się do mnie Pani. Miała sunię identyczną jak Pchła, która odeszła w sierpniu w wyniku powikłań po sterylce (Pani ciągle to przeżywa).Opowiadała mi jak to ją przyniosła z ulicy i uratowała, bo miała straszną robaczycę.Ma też kotkę przygarniętą ze śmietnika (wysterylizowała) i ... labradora.Pies podobno super łagodny, z poprzednią sunią bardzo się lubili,spali razem wtuleni.
Pani z Otwocka,mieszka w bloku,pracuje 8-15.Teraz ma urlop, więc mogłaby się sunią zająć.
No i co ja mam robic, czy Pchła się przekona do labka?
Wizytę mogę zrobić nawet jutro, bo moj ojciec jeździ do Wiązownej służbowo.
HELP!

Posted

Powiem Ci,ze ja będę miała duży orzech do zgryzienia, który dom wybrać dla tej kruszyny...

E-S napisał(a):
Pchełeczka jest przecudna słodka sunia. Strasznie mi się podoba, jest jak nasza staruszka Fruzia, no ale powtarzam się bo już o tym pisałam. nic nie poradzę, mam sentyment do takich filigranowych biszkopcików. Domek maleńkiej musi być naprawdę wyjątkowy ...

Guest monia3a
Posted

mshume napisał(a):
odezwała się do mnie Pani. Miała sunię identyczną jak Pchła, która odeszła w sierpniu w wyniku powikłań po sterylce (Pani ciągle to przeżywa).Opowiadała mi jak to ją przyniosła z ulicy i uratowała, bo miała straszną robaczycę.Ma też kotkę przygarniętą ze śmietnika (wysterylizowała) i ... labradora.Pies podobno super łagodny, z poprzednią sunią bardzo się lubili,spali razem wtuleni.
Pani z Otwocka,mieszka w bloku,pracuje 8-15.Teraz ma urlop, więc mogłaby się sunią zająć.
No i co ja mam robic, czy Pchła się przekona do labka?
Wizytę mogę zrobić nawet jutro, bo moj ojciec jeździ do Wiązownej służbowo.
HELP!

Warto sprawdzić domek jak nie Pchła to może inna bieda skorzysta :) Zresztą wydaje mi się, że Pchła przekona sie do labka i będzie wielka miłość ;)
Na wizytę pojedz razem z Pchełką to zobaczysz reakcję na żywo :)

Posted

Tak chcę też zrobić. Ale wiesz, jak ona zobaczyła duże psy (kilka) u Mamanabank, to zrobiła pod siebie. Nie chcę żeby się stresowała, zdrugiej strony Nana Maddaleny to super kompan dla mikrosuniek ;)

Posted

u mamanabank byla prosto ze schroniska. Zrobila pod siebie bo tamte przylazly i ja obwachiwac zaczely to sie dziewczyna obsrala :)

U mnie na pcozatku tez jest tak, ze nowe psy panicznie boja sie Nany. Jednak na drugi, trzeci dzien jest juz dobrze.

Pamietam jak oddalam Cele / Dafi (sunie ktora przywiozlam z Rudy Slaskiej) sasiadce. Tam byl/jest Ramzes, psiak ktory byl bardzo namolny w stosunku do niej. Zaczepial ja i zmuszal wrecz do zabawy. Ona sie strasznie denerwowala ale po dwoch dniach tak go sobie ustawila, ze bylo odwrotnie. :)

W rpzypadku Pchly tez tak bedzie. Trzeba tylko sprawdzic czy ten labiszon do uleglych nalezy (pewnie tak).

Guest monia3a
Posted

Moje psy również straszą wielkością wszystkie mikruski ale po dłuższym zapoznaniu zazwyczaj jest OK