Andzike Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Marta67 napisał(a): niedługo mnie trochę podszkolicie, będę się wpychać na niektóre wizyty przedadopcyjne a potem sama będę śmigać i maglować ;) ale chyba jeszcze muszę się trochę zestarzeć najpierw :eviltong: No patrz Marta, ja mam do zrobienia wizytę na Bemowie / Woli ;) Tzn. zrobię ją jak juz się wykuruję i przestanę przypominać zwłoki ;) i o ile nikt wcześniej się nie zgłosi ;) Jak coś to możesz się przejechać ze mną ;) Quote
Andzike Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Andzike napisał(a):Mshume, jutro zrobie gumtree na Warszawę, bo dziś dopiero wróciłysmy z Madalleną i z Sisi z Łowicza :) Pchełka cudna:loveu: a Tobie kobieto - duuuużo zdrówka :) Gumtree na Warszawę nie robię, bo widzę, że Jasza juz mnie uprzedziła :) Suuuper :) Quote
Marta67 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 zdriwia Ci życzę :) jeśli rodzice się zgodzą i termin dogodny (szkoła plus sobota rano - psie przedszkole :P) to bardzo chetnie :D się już zacznę uczyć :D Quote
Madallena Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Andzike napisał(a):No patrz Marta, ja mam do zrobienia wizytę na Bemowie / Woli ;) Tzn. zrobię ją jak juz się wykuruję i przestanę przypominać zwłoki ;) i o ile nikt wcześniej się nie zgłosi ;) Jak coś to możesz się przejechać ze mną ;) A jak TY sie nie wykurujesz ja mam ja zrobic ...w piatek :p a Ty kiedy? Quote
Andzike Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Madallena napisał(a):A jak TY sie nie wykurujesz ja mam ja zrobic ...w piatek :p a Ty kiedy? Mnie mgie poprosiła,żebym zrobiła to jutro, ale na 100% nie dam rady jak mam dojść do siebie... zresztą Czapi do mnie jutro przyjezdza, więc kurowanie musi się odbyć naprawdę ekspresowo, a w niedzielę Dni Ziemi. Mogę nawet w tygodniu podjechać po pracy:) Quote
nika28 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='mshume']No żesz, jakiego mejla dostałam:mad: 'chetnie zaadoptuje pieska mam domek jednorodzinny.I > przydalby sie jakis piesek tym bardziej ze moj poltoraroczny synek > uwielbia male pieski w chwili obecnej szukamy wlasnie malego pieska > dla niego.' To chyba jakas prowokacja:angryy: Mshume, Państwo chyba nie umieli się wysłowić, bo zaczęłam z nimi pisać i wydają się ok. Spodobała im się Renia, ale potrzebna wizyta przez adopcyjna na Bielanach. Jest ktoś ? Quote
nika28 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 "Witam Serdecznie, Renia jest bardzo fajym psem i czy moglibysmy prosic o wiecej zdjec Reni?(Np jak stoi)Moglibysmy sie dowiedziec troszke wiecej o tym psie typu jak reaguje na inne psy co juz w zyciu przeszla zebysmy wiedzieli jak tym psem sie zajmowac." "Tak mieszkamy w warszawie na bielanach w domku jednorodzinnym, wraz z jednym psem, ktorego znalezlismy w lesie jak byl szczeniakiem." Jeszcze miałam jednego długiego meila od nich, ale gdzieś się zapodział, zaraz może znajdę.W każdym razie dobrze by było przeprowadzić tą wizytę. Quote
malagos Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Jutro Dzież Ziemi, spotykamy sie na Polach Mokotowskich :) Dogoamnaicy górą! Quote
Borówka16 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [FONT=Book Antiqua]Dziewczyny ![/FONT] [FONT=Book Antiqua]Bardzo byśmy chciały zrobić bazarek na psiaki od nas z przytuliska w Głownie.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Niestety ,nie mamy z czego go zrobić [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Jeśli któraś z Was zechce coś podarować na bazarek ,będziemy wdzięczne ![/FONT] [FONT=Book Antiqua]W sprawie bazarku proszę o kontakt na PW[/FONT] Quote
Andzike Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 malagos napisał(a):Jutro Dzież Ziemi, spotykamy sie na Polach Mokotowskich :) Dogoamnaicy górą! Będziemy, będziemy :D Quote
Madallena Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Lista obecnosci: Andzike Awit Madallena Malagos (?) kto jeszcze? Quote
mshume Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Pchła ma od początku aukcji 188 wejść, jednego obserwującego, był jeden obiecujący telefon. Pchełka w ogrodzie dokazuje,ale próba wyjścia na spacer na smyczy zakończyła się porażką: rozpłaszczyła się i ni dy dy dalej... Boi się też mojego TZ: chciał ją wynieść na dwór na rękach,to się zsiusiała ze strachu :( Ale po smaczyki do niego przychodzi ;) Biedna suńka, tyle ma lęków... Quote
Igam Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 :) ja, ale ponieważ nigdy jeszcze adopcją się nie zajmowałam, to przydałby się jeszcze ktoś doświadczony w tym temacie mshume, czy zgłosił się Ci ktoś jeszcze? Quote
malagos Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Madallena napisał(a):Lista obecnosci: Andzike Awit Madallena Malagos (?) kto jeszcze? a chcesz bęcki za ten znak zapytania? :evil_lol: Będzie jeszcze karolina_g_k, EVA2406, zoja., bajk21., Ania14p - czyli legendy dogo :cool3: :p Quote
mshume Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Do wizyty przedadopcyjnej szukamy zawsze doświadczonych dogomaniaków. Dziewczyny,popytajcie,może ktoś się zgłosi.Igam,możesz pójść z kimś w ramach szkolenia :) [quote name='Igam']:) ja, ale ponieważ nigdy jeszcze adopcją się nie zajmowałam, to przydałby się jeszcze ktoś doświadczony w tym temacie mshume, czy zgłosił się Ci ktoś jeszcze? Quote
Andzike Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 malagos napisał(a):a chcesz bęcki za ten znak zapytania? :evil_lol: Będzie jeszcze karolina_g_k, EVA2406, zoja., bajk21., Ania14p - czyli legendy dogo :cool3: :p Leni też mi pisała, że będzie :) mshume napisał(a):Do wizyty przedadopcyjnej szukamy zawsze doświadczonych dogomaniaków. Dziewczyny,popytajcie,może ktoś się zgłosi.Igam,możesz pójść z kimś w ramach szkolenia :) Nie wiem, czy wystarczająco doświadczona jestem, ale na wizytę w Warszawie dla Pchełki piszę sie jak najbardziej ;) Quote
mshume Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Do Pchełki pójdą obie 'ciotki chrzestne': Andzike i Maddalena : domki drżyjcie ;) Andzike napisał(a):Leni też mi pisała, że będzie :) Nie wiem, czy wystarczająco doświadczona jestem, ale na wizytę w Warszawie dla Pchełki piszę sie jak najbardziej ;) Quote
Andzike Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 mshume napisał(a):Do Pchełki pójdą obie 'ciotki chrzestne': Andzike i Maddalena : domki drżyjcie ;) Oj domek zostanie prześwietlony ze cztery pokolenia wstecz...:evil_lol: Quote
Igam Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 mshume napisał(a):Do wizyty przedadopcyjnej szukamy zawsze doświadczonych dogomaniaków. Dziewczyny,popytajcie,może ktoś się zgłosi.Igam,możesz pójść z kimś w ramach szkolenia :) I oto mi właśnie chodzi :) A może Ty?:razz: Quote
mshume Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Ja nie ufam sama sobie w tej kwestii ;) Quote
Andzike Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Igam napisał(a):I oto mi właśnie chodzi :) A może Ty?:razz: W poniedziałek ok.18 wizytuję domek w Centrum dla szczeniaczka z Boguszyc ;) Zainteresowana? ;) Quote
Madallena Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Andzike napisał(a):Oj domek zostanie prześwietlony ze cztery pokolenia wstecz...:evil_lol: z buciorami w czyjes zycie!!! lecimy :D:D Quote
Awit Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Madallena napisał(a):Lista obecnosci: Andzike Awit Madallena Malagos (?) kto jeszcze? Golf pisała, że będzie Quote
Recommended Posts