Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta67 napisał(a):

niedługo mnie trochę podszkolicie, będę się wpychać na niektóre wizyty przedadopcyjne a potem sama będę śmigać i maglować ;)
ale chyba jeszcze muszę się trochę zestarzeć najpierw :eviltong:

No patrz Marta, ja mam do zrobienia wizytę na Bemowie / Woli ;) Tzn. zrobię ją jak juz się wykuruję i przestanę przypominać zwłoki ;) i o ile nikt wcześniej się nie zgłosi ;)
Jak coś to możesz się przejechać ze mną ;)

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzike napisał(a):
Mshume, jutro zrobie gumtree na Warszawę, bo dziś dopiero wróciłysmy z Madalleną i z Sisi z Łowicza :)
Pchełka cudna:loveu: a Tobie kobieto - duuuużo zdrówka :)

Gumtree na Warszawę nie robię, bo widzę, że Jasza juz mnie uprzedziła :) Suuuper :)

Posted

zdriwia Ci życzę :)
jeśli rodzice się zgodzą i termin dogodny (szkoła plus sobota rano - psie przedszkole :P) to bardzo chetnie :D
się już zacznę uczyć :D

Posted

Andzike napisał(a):
No patrz Marta, ja mam do zrobienia wizytę na Bemowie / Woli ;) Tzn. zrobię ją jak juz się wykuruję i przestanę przypominać zwłoki ;) i o ile nikt wcześniej się nie zgłosi ;)
Jak coś to możesz się przejechać ze mną ;)

A jak TY sie nie wykurujesz ja mam ja zrobic ...w piatek :p a Ty kiedy?

Posted

Madallena napisał(a):
A jak TY sie nie wykurujesz ja mam ja zrobic ...w piatek :p a Ty kiedy?

Mnie mgie poprosiła,żebym zrobiła to jutro, ale na 100% nie dam rady jak mam dojść do siebie... zresztą Czapi do mnie jutro przyjezdza, więc kurowanie musi się odbyć naprawdę ekspresowo, a w niedzielę Dni Ziemi. Mogę nawet w tygodniu podjechać po pracy:)

Posted

[quote name='mshume']No żesz, jakiego mejla dostałam:mad:
'chetnie zaadoptuje pieska mam domek jednorodzinny.I

> przydalby sie jakis piesek tym bardziej ze moj poltoraroczny synek

> uwielbia male pieski w chwili obecnej szukamy wlasnie malego pieska

> dla niego.
'
To chyba jakas prowokacja:angryy:

Mshume, Państwo chyba nie umieli się wysłowić, bo zaczęłam z nimi pisać i wydają się ok.
Spodobała im się Renia, ale potrzebna wizyta przez adopcyjna na Bielanach.
Jest ktoś ?

Posted

"Witam Serdecznie, Renia jest bardzo fajym psem i czy moglibysmy prosic
o wiecej zdjec Reni?(Np jak stoi)Moglibysmy sie dowiedziec troszke
wiecej o tym psie typu jak reaguje na inne psy co juz w zyciu
przeszla zebysmy wiedzieli jak tym psem sie zajmowac."

"Tak mieszkamy w warszawie na bielanach w domku jednorodzinnym, wraz z jednym psem, ktorego znalezlismy w lesie jak byl szczeniakiem."

Jeszcze miałam jednego długiego meila od nich, ale gdzieś się zapodział, zaraz może znajdę.W każdym razie dobrze by było przeprowadzić tą wizytę.

Posted

[FONT=Book Antiqua]Dziewczyny ![/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Bardzo byśmy chciały zrobić bazarek na psiaki od nas z przytuliska w Głownie.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Niestety ,nie mamy z czego go zrobić [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Jeśli któraś z Was zechce coś podarować na bazarek ,będziemy wdzięczne ![/FONT]
[FONT=Book Antiqua]W sprawie bazarku proszę o kontakt na PW[/FONT]

Posted

Pchła ma od początku aukcji 188 wejść, jednego obserwującego, był jeden obiecujący telefon.
Pchełka w ogrodzie dokazuje,ale próba wyjścia na spacer na smyczy zakończyła się porażką: rozpłaszczyła się i ni dy dy dalej...
Boi się też mojego TZ: chciał ją wynieść na dwór na rękach,to się zsiusiała ze strachu :( Ale po smaczyki do niego przychodzi ;)
Biedna suńka, tyle ma lęków...

Posted

:) ja, ale ponieważ nigdy jeszcze adopcją się nie zajmowałam, to przydałby się jeszcze ktoś doświadczony w tym temacie
mshume, czy zgłosił się Ci ktoś jeszcze?

Posted

Madallena napisał(a):
Lista obecnosci:

Andzike
Awit
Madallena
Malagos (?)

kto jeszcze?

a chcesz bęcki za ten znak zapytania? :evil_lol: Będzie jeszcze karolina_g_k, EVA2406, zoja., bajk21., Ania14p - czyli legendy dogo :cool3: :p

Posted

Do wizyty przedadopcyjnej szukamy zawsze doświadczonych dogomaniaków. Dziewczyny,popytajcie,może ktoś się zgłosi.Igam,możesz pójść z kimś w ramach szkolenia :)
[quote name='Igam']:) ja, ale ponieważ nigdy jeszcze adopcją się nie zajmowałam, to przydałby się jeszcze ktoś doświadczony w tym temacie
mshume, czy zgłosił się Ci ktoś jeszcze?

Posted

malagos napisał(a):
a chcesz bęcki za ten znak zapytania? :evil_lol: Będzie jeszcze karolina_g_k, EVA2406, zoja., bajk21., Ania14p - czyli legendy dogo :cool3: :p

Leni też mi pisała, że będzie :)

mshume napisał(a):
Do wizyty przedadopcyjnej szukamy zawsze doświadczonych dogomaniaków. Dziewczyny,popytajcie,może ktoś się zgłosi.Igam,możesz pójść z kimś w ramach szkolenia :)

Nie wiem, czy wystarczająco doświadczona jestem, ale na wizytę w Warszawie dla Pchełki piszę sie jak najbardziej ;)

Posted

Do Pchełki pójdą obie 'ciotki chrzestne': Andzike i Maddalena : domki drżyjcie ;)

Andzike napisał(a):
Leni też mi pisała, że będzie :)

Nie wiem, czy wystarczająco doświadczona jestem, ale na wizytę w Warszawie dla Pchełki piszę sie jak najbardziej ;)

Posted

mshume napisał(a):
Do Pchełki pójdą obie 'ciotki chrzestne': Andzike i Maddalena : domki drżyjcie ;)

Oj domek zostanie prześwietlony ze cztery pokolenia wstecz...:evil_lol:

Posted

mshume napisał(a):

I oto mi właśnie chodzi :)

A może Ty?:razz: