Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dafomania. Ty patrzysz na to jak matka a ja patrze na to rpzede wszystkim jako osoba majaca doczynienia z ludzka glupota i matka.

Jak ktos pisze, ze chce psa dla poltorarocznego dziecka to przepraszam Cie bardzo, ale powinien isc do Smyka i kupic mu interaktywnego pieska.

A jak tak bardzo chcesz wiedziec dlaczego mam takie a nie inne podejscie do osob, ktore tak pisza to przeczytaj watek szceniaka, ktore male dziecko ugotowalo we wrzatku pod okiem bardzo odpowiedzialnej matki.

Bede tak pisac o synciach, corciach, studentach i innych, ktorzy skrzywdzili zwierze. posiedziesz troche na dogomanii, pojezdzis na interwencje, poogladasz na wlasne oczy zwierzeta, ktore cierpia WYLACZNIE z winy czlowieka, pojezdzisz troche na wizyty przedadopcyjne, porozmawiasz z ludzmi i rowniez sceptycznie bedziesz podchodzila do roznych tresci w mailach. jestem tego pewna.

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rzeczywiście... im dłuzej sie siedzi na dogo tym bardziej sie jest... no nie wiem... uważnym? czujnym?
widziałam wątek tego szczeniaka Madallena ale nie doczytałam... to dziecko go ugotowało?
te zdjęcia były straszne i po prostu nie mogłam psychicznie znieść czytania tego :( :( :(
jak można być takim potworem i pozwolić dzieciakowi na coś takiego? :(

Posted

Niebieska713 napisał(a):
Dopiero juto juz bede w Polsce.No i jutro Rubi bedzie juz u mnie. A szukam drugiej suni,najchetniej malej i w miare spokojnej.

Jeśli czytałaś wątek Pchelki to wiesz, ze jest bardzo spokojna. Ale wiesz też, że bardzo się przestraszyla szczekającego na nią pinczera na wizycie przedadopcyjnej więc ew. towarzystwo też musiałaby mieć spokojne...

Posted

Słuchajcie,Andzike z Abrakadabra mi psa w trasie podmieniły:mad:Gdzie moja cichutka, nieśmiała Pchełcia, no gdzie? Ten morderca pinczer miniatura,co wczoraj przyjechał,obszczekał bokserkę sąsiadów, po czym przedostał się szparą w siatce na podwórko sąsiadów i ruszył z zębami na bokserkę :crazyeye: Bokserka zwiała do domu :eviltong:

Posted

mshume napisał(a):
słuchajcie,andzike z abrakadabra mi psa w trasie podmieniły:mad:gdzie moja cichutka, nieśmiała pchełcia, no gdzie? Ten morderca pinczer miniatura,co wczoraj przyjechał,obszczekał bokserkę sąsiadów, po czym przedostał się szparą w siatce na podwórko sąsiadów i ruszył z zębami na bokserkę :crazyeye: Bokserka zwiała do domu :eviltong:

a to sie porobilo...

Posted

Andzike napisał(a):
Jeśli czytałaś wątek Pchelki to wiesz, ze jest bardzo spokojna. Ale wiesz też, że bardzo się przestraszyla szczekającego na nią pinczera na wizycie przedadopcyjnej więc ew. towarzystwo też musiałaby mieć spokojne...

Moja sunia tez jest strachliwa i nie bardzo dobrze czuje sie w halasliwym towarzystwie. Dlatego poszukuje suni,ktora tez unika halasu i woli spokoj.

Posted

mshume napisał(a):
Słuchajcie,Andzike z Abrakadabra mi psa w trasie podmieniły:mad:Gdzie moja cichutka, nieśmiała Pchełcia, no gdzie? Ten morderca pinczer miniatura,co wczoraj przyjechał,obszczekał bokserkę sąsiadów, po czym przedostał się szparą w siatce na podwórko sąsiadów i ruszył z zębami na bokserkę :crazyeye: Bokserka zwiała do domu :eviltong:

mshume, może zamiast Pchelki Abrakadabra zabrała z Tarcho Tosię ???? ;)

Posted

Ano własnie ;) Państwo dzwonili,że płaczą,że żałują,że myśleli całą noc i chcą Pchełkę adoptować,że będą Tośkę i Pchełkę powoli oswajać...No i co ja mam robić...Muszę Pchłę sklonować.:eviltong:

Posted

Pchełka zamieszkała dziś w zielonym Otwocku. Ma za towarzystwo Panią, jej dorosłego syna, kota ... i labradora. Labrador był bardzo związany z poprzednią mini sunią, która odeszła w tamte lato w skutek błędu lekarza :( Labek strasznie chciał wycałować Pchełkę, ale ta siedząc na kanapie szczerzyła na niego zęby. Pańcia już w nią wpatrzona, nosiła na rączkach, ma z nią spać w łóżku. Mam nadzieję,że Pchełcia nie zagryzie labka i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie. :)

Posted

O mamo !!!!!!!!!!!! Ale suuuuper :D :D :D Baaardzo się cieszę;) Pchełce się udało :)
No patrz, kto by przypuszczal, ze dużo lepszym towarzystwem dla pchły będzie labrador niż druga pchła ;)
Apropos - zostaje "Pchła"? ;)

Posted

super!!! :D
mshume pewnie już tęsknisz? ;)
wow! :D strasznie się cieszę, Pchełka ma już kochającą właścicielkę :D mówiłam, że będzie dobrze ;)

Posted

mshume napisał(a):
Chyba tak. No i będzie jeszcze kilka domków do sprawdzenia 'w spadku po Pchełce', inne malizny skorzystają :)

Dziś jedziemy z Madallena na Bielany sprawdzać dom dla Reni. Zobaczymy jak ten 1,5roczny syncio (Dafnomania, bez urazy ;) )

Posted

To też domek w spadku po Pchle, sprawdzcie go dobrze w te i we wte ;)
Pani dzwoniła,czy może właczyc odkurzacz, bo jak przyjechałam z Pchłą, to labek tak wachlował ogonem,że szklanke stlukl ;) Pani nie chce niczym Pchły stresować ;) Będę dzwonić wieczorem...
Tęsknię za tym okruszkiem :(

Guest monia3a
Posted

Troszkę mnie nie było a tu takie wieści :multi: cieszę się ogromnie :multi: